باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود 
سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند 
گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

الان دوروزه بخاطر تکمیل مدارک من رو مسدود کردید.بعد میگم کدوم مدرک میفرمایید کارنامه تاکسی.کجای ایران تیبا سفید تاکسی محسوب میشه؟با پشتیبانی تلفنی صحبت میکنم میفرمایند درسته ولی باید ازطریق چت مطرح بشه که گزینه رو اصلاح کنند.با کارشناسان داخل سایت چت میکنم عکس سلفی میخوان که خداروشکربرنامتون وقتی عکس میفرستم هنگ میکنه.واقعا اینقدرسخته که یکیتون چک کنه و دسترسی رو بازکنه.بیشترعزیزانی که دراسنپ فعالند شغل دومشونه.باورکنید این رفتارتون نوعی بی احترامیه.وضمنا خداروشکر هستند شرکتهای دیگه که بتونیم توشون فعالیت کنیم.بخدا زشته.راننده ها انسانند بهشون بی حرمتی نکنید.
سلام خسته نباشید
میخواسم بدونم براعضواسنپ شدن نوع ماشین وسال ساختش مهم یعنی محدودیتی برای بعضی ماشین هاوسال ساخت اونهابرای عضویت دراسنپ وجودداره مثلاباخودروی آردی مدل ۱۳۸۲میشه عضورانندگان اسنپ شد؟
سلام من اسنب باکس بودم تغییر کاربری دادم به ماشین سواری آیا الان میتونم برگردم به اسنپ باکس؟
سلام من در عملکرد نامناسب اسنپم موقتی غیر فعال شده چند روز هس زنگ هم به پشتیبانی زدم ازمون دادم ولی فعلا ۲ روز شده فعال نکردن
درود حالا من باید دوباره ثبت نام کنم یا راه دیگری داره
سلام به همگی و بخصوص تیم عالی اسنپ
دوست عزیز خواهشن خواهشن خواهشن یه کوچولو پیگیری کنید بابت مشکلی که ناخواسته و بدون اطلاعات کافی از بنده سر زده طرح تشویقی داده بود اسنپ و منم تازه وارد اسنپ شده بودم چهارتا سفر کم داشتم پانزده دقیقه مانده بود که وقت طرح تمام شود بخدا که خبر ازین نداشتم که اگر خودم برای خودم سفر بگیرم باعث مسدود شدن دائم حساب کاربریم بشه چون میدیدم که قیمتهای سفر هم خیلی زیادتر از قبل شده بود و هم کمسیونش کم میشد فردای اونروز حسابم برای همیشه مسدود شد من میگم مگر ما مسلمان نیستیم مگر نه اینکه خداوند فرموده بخشنده باشید انسان باشید به یکدیگر کمک کنید رفع مشکل باشید پس چرا تیم خوب اسنپ به هیچکدام از فرمایشات خداوندبزرگ و بخشنده در این مورد کمک نمیکنه مگر قتل کردم والا خدا واسه قتل کردن هم گزینه هایی گذاشته چرا پس تیم خوب اسنپ حتی یه اخطار هم نفرستاد برام که این کارتون باعث مسدودیت دائمیتون میشه لطفا صدای منو به گوش سلسه مراتب این شرکت یا ارگان برسونید این تنها مشکل برای فقط من نیست مشکل خیلی ها هست لطفا خواهشا رسیدگی کنید ممنونتونم
سلام ببخشد من ۳ روز ثبت نام کردم ولی هنوز جوابی برام ارسال نشده میشه بررسی کنید
سلام چرا سرویس دهی چابهار خیلی بده باید یک ساعت منتظر بشی که آخر هم میگه سرویسی پیدا نشد
سلام ببخشید بنده غیر فعال شدم چطور میتونم فعال بشم
سلام