باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
سلام.لطفا گزینه وام را برای من فعال کنید
سلام میثم عزیز
فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرض الحسنه رسالت را دریافت کرده اند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
با تشکر
سلام لطفا گزینه وام برای من هم فعال کنید
سلام حسن عزیز
فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرض الحسنه رسالت را دریافت کرده اند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
با تشکر
سلام لطفا برای منم گزینه وام فعال کنید ممنون از لطف شما
سلام دوست عزیز
با تشکر
سلام خسته نباشید دوستان امکانش هست برای من هم فعال بشود ممنون از همراهی تیم خوب اسنپ 🇮🇷
سلام معین عزیز
با تشکر
باسلام اگر میشه سفرهای بین شهری را برایم فعال کنید با تشکر
سلام محمد رضا عزیز در صورتی که شرایط سفر بین شهری رو داشته باشید به صورت خودکار براتون ارسال میشه
شرایط مورد نیاز برای دریافت سفر بینشهری
انجام حداقل ۲۰ سفر موفق در یک سال گذشته
گذشت یک سال از تاریخ گواهینامه
عدم ثبت گزارش رفتار نامناسب از طرف مسافران در سفرهای شهری
مدل خودرو بالاتر از سال ۸۵ ( خودروی پراید مدل بالاتر از سال ۹۰)
دارندگان پلاک با حرف ع در کنار سایر رانندگان
میانگین امتیاز بالاتر از ۴.۲
باعرض سلام وخسته نباشید بیزحمت گزینه درخواست وام را برای بنده فعال سازی میکنید مچکرم
سلام دوست عزیز
با تشکر
باتشکر
لطفا جهت دریافت وام راهنمایی بیشتر
بفرمایید
سلام مجید عزیز
با تشکر
خیلی خوبه ممنون از اسنپ
با عرض سلام وام روبرای من هم فعال کنید واقعا نیاز دارم تا به ماشینم برسم تا بهتر کار کنم
سه روزه ماشینم خرابه باتری و دینام و کمک میخاد امتیازمم خوبه ، لطف کنید مساعدت کنید برام فعال کنید