باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
اگر به منم پیامک رضایت وام بدید میتونم ماشینمو بیمه کنم و لاستیک بخرم و باز اسنپم رو کار کنم بیکار نشستم انگار برا همه ما این بدبختی ها هست منم بدتر
برای من هم فعال کنید لطفا
سلام این وام رو هم برای بنده فعال کنید
امتیاز هم بالا و دارای ۵ ستاره میباشم
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت عوامل اسنپ بنده هم به این وام نیاز دارم برای تعمیر ماشینم ممنون میشم بابت دریافت وام کمکم کنید
سلام لطفا وام رو برای من فعال کنید باتشکر
توروخدا به من هم بدین این وام رو خیلی نیاز مالی دارم خواهشمندم
ماشینم خراب شده والان چندروز کارنمی کنم وهمیشه بهترین رانتده از نظر مردم بودم کمکم کنید سریع وام به من بدهید
سلام من وام نیاز دارم برا تعمیر ماشین
سلام بنده علیرضامطراوی از اهواز هستم از راننده های فعال که بسیار مورد رضایت مردم هستم چندروزه ماشینم خرابه و ازنان خوردن افتادم لطفا وام برای بنده فعال کنید تا ماشینم را تعمیرکنم و دوباره فعالیت را شروع کنم
سلام لطفا من رو در لیست وام قرار بدید. واقعا گرفتارم.
چگونه اطلاع رسانی میکنید؟