باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
با سلام این وام برای من فعال کنید ممنون میشم برای تعمیرات ماشین لازم دارم نمیتونم کار کنم با ماشین خراب شده ممنونم
لطفا بفرمایید چطور میشه این وام را درخواست بدیم
لطفا این وام را برای منم فعال کنید
سلام لطف برای من هم فعال کنید ماشین من کولر ندار مسافر سوار نمیشه
سلام خسته نباشید .برای کولر ماشین میخوام به خدا خیلی گرمه نمیشه کار کرد لطفا من هم تثت کنید ممنون میشم
ماشینم ب تعمیر افتاده و واقعا ب این وام احتیاج دارم برای تعمیرات ماشین
لطفا این وام روهم واسه من فعال کنید
سلام برا تعمیر ماشین به وام نیاز دارم
درخواست وام برای تعمیر ماشین
ممنون میشم اگه این وام برای من فعال کنید