باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
عالی من درخواست وام۱۰میلیونی داد
سلام خسته نباشید
چطوری باید وام را فعال کنم لطفاً برای من هم فعال کنید ممنونم
سلام وقت بخیر لطفاً وام را برای بنده هم فعال کنید ممنون
سلام من هم برای تعمیر کولر و خود ماشین
نیاز مبرم به این وام دارم.
با تشکر…
با سلام برای اینجانب پیام وام ده میلیونی آمده منتها اینجانب باید چه مراحلی را انجام بدهم خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمایید
سلام بله عالی هست
سلام من نیاز شدید به این وام جهت جابجایی منزل دارم لطف کنید فعال کنید ممنون
سلام من حقیقتش گوشی ندارم با اسنپ کار کنم گوشی خانومم دستمه اونم به زور کار میکنه
سلام به چهار حلقه لاستیک نیاز دارم به همین دلیل نمیتونم اسنپ کار کنم لطف کنید برایه منم وامو اوکی کنید ممنون میشم از اسنپ
لطفاً برای وام ده میلیونی موافقت کنید