باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
سلام من احتیاج به این وام دارم برای تعمیر ماشینم
سلام .من به عنوان راننده اسنپ،به این وام احتیاج دارم.لطفا برای گرفتنش بیشتر راهنمایی کنید.ممنون
باسلام لطفاً موافقت فرمائید ماشین بنده احتیاج به تعمیر دارد ممنون
باسلام خدمت دوستان عزیز در مورد وام قرضالحسنه لطفاً موافقت فرمائید ماشین بنده احتیاج به تعمیر دارد ممنون
سلام چطور میتونم از این وام استفاده کنم
با سلام. آیا تاریخی برای ارسال پیامک برای رانندگان واجدشرایط مشخص شده است؟
سلام واسه من پیامک اومد ولی نمیدونم چجوری اعتباربگیرم
ماشینم خراب شده
سلام در خواست وام ۱۰ میلیون دارم
لطفاجهت ثبتنام راهنمایی بفرمایید