باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.
باعرض سلام خدا خیرتون بده واقعا وضعیت اقتصادی خیلی خرابه ماشینم خرابه وچند وقته بخاطر خرابی کولر مجبورم شب برم اسنپ ممنون از توجه شما
ببخشی درخواست وام ده میلیونی دارم
سلام درخواست وام دارم
با سلام
درخواست وام دارم، ممنون میشم برای مراحل دریافت راهنمایی بفرمایید
سپاس
با سلام و عرض تشکر از این طرحی که ارائه فرمودید هرچند که مبلغ اون کم است اما برای شروع خیلی خوب و عالیست و انتظار داریم که در آینده مبلغ بیشتری را در نظر داشته باشید زیرا ما کاربران بعضی نیازهای کوچکی داریم که میتوانیم با این مبلغ مشکل را حل کنیم انشالله که ما هم بتوانیم در باز پرداخت آن کاربر مطمئن و مورد قبولی باشیم. موفق و موید باشید .
سلام منم تغاضای وام ۱۰تومانی دارم چون لازم دارم
سلام منم تغاضای وام ۱۰تومانی دارم
عالی ممنون از شما
بنده نیا
سلام و وقت بخیر من نیاز دارم به این وام ماشینم خیلی خرج داره ماشینما روبه راه کنم باید چجوری درخواست وام بدم