باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

سلام منم وام ده میلیونی لازم دارم ماشینم خرابی نداره
سلام در خواست وام ۱۰میلیونی دارم باتشکر
سلام خسته نباشین ده میلیون وام شما رو لازم دارم ماشینم خرابه ممنونم ازتون
سلام من اسنپ بایگ هستم مسافر میبرم موتور سیکلت من مدل ۸۴ هست واقعا هر روز خرابه اگر این ده ملیون وام بدین بتونم موتور سیکلت بهتری بگیرم خدا به شما خیر دهد لطفا برای ما هم پیامک ارسال کنید تشکر
درخواست وام ۱۰ میلیونی
با سلام
بنده وام میخواستم
لطفا بررسی کنید اگه به بنده وام تعلق میگیره
اطلاع بدید
باتشکر از تیم اسنپ
سلام دوستان عزیز خداشاهده که ملت ساده وخوبی هستیم و مسیولین و مدیران نامردی داریم مخصوصا مدیران بانکها. اینجورکه دوستان تقاضای وام میکنن انگار میخوان وام بلاعوض بدن به قران که فقط ما ملت ایران هستیم که برای دریافت وام التماس میکنیم توی تمام دنیا مدیربانکها التماس مردمو میکنن که از وامشون استفاده کنن چون با سود پول رو پس میگیرن ولو باسود کم . یکم به خودمون بیایم درسته مشکل داریم درسته گرفتاریم ولی این باعث نمیشه که جای اشتباه بخوایم مطرحش کنیم چون اگه دوباره متن خبر رو بخونید ننوشته که رانندگان بعداز اعتبارسنجی و بررسی شرایط پیامک وام دریافت میکنن ننوشته که هرکس وام رو میخواد درخواست بده از همگی پوزش میطلبم و دوست دارم مردانگی رو مدیران از مردم یاد بگیرن وبدون هیچ سیاسی کاری به همه شرایط دریافت وام رو ارایه بدن تا هرکس خواست وام رو دریافت کنه
درخواست وام ۱۰میلیون ۲۸تیر ساعت۴/۴۰دقیقه صبح ممنون
درخواست وام ده میلیونی دارم ۲۸تیر ۱۴۰۳ ساعت ۵صبح
درخواست وام ۱۰میلیون ۲۸تیر ساعت۴/۴۰دقیقه صبح