اخبار اسنپ

تخصیص وام ۱۰ میلیون تومانی به کاربران راننده اسنپ

باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژه‌ای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.

یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانواده‌های آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وام‌های قرض‌الحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.

مبلغ وام قرض‌الحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را می‌پردازند. همچنین فرآیند ثبت‌نام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواری‌های پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را به‌صورت آنلاین خریداری کنند.

اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام می‌شود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرض‌الحسنه رسالت را دریافت کرده‌اند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۲,۵۴۵ دیدگاه)

1. با سلام وخسته نباشید ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین روهم به همه مسلمانان جهان تسلیت عرض میکنم خیلی خوب اگه نوبت ماهم شده یه وام ام به ما بدید التماس دعا

2. با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی پرسنل زحمت کش اسنپ من حدودا سه ساله که عضو رانندگان اسنپ هستم به دلیل مشکلات که دارم نیاز دارم به این وام اگه میشه ازاین هم به منم بدین سپاسگزارم

3. سلام خسته نباشید عرض و ادب فرموده بودین که برای رانندگان اسنپ وام ۱۰ میلیون تومانی میدین بنده هم اسم و فامیلم نوشتم داخل همین برنامه ممنون با تشکر از لطف شما با تشکر .

4. سلام من وام ۱۰ تومنی را میخوام خیلی لازمش دارم آیا به من هم تعلق میگیرد؟؟؟ خواهشا تمنا میکنم جوابم را بدهید

5. سلام ۲۶ تیر ماه بنده ۳ سال است که بصورت تمام وقت در اسنپ فعال هستم الان ۲ هفته است که بعلت شکستگی دست از نا حیه مچ توان کارکردن و فعالیت را ندارم چون دستم در گچ است اگه اسنپ لطف بکنه و بنده را در این روزهای سخت یاری کنه خیلی لطف در حق بنده کرده ۰مچکرم ۰

6. سلام ۲۶ تیرماه بنده ۳ سال است که بصورت تمام وقت در اسنپ فعال هستم الان بخاطر شکستکی دست توان کار کردن و رانندگی را ندارم و دستم در گچ است و نیاز مبرم به کمک و وام هستم اگه اسنپ بتواند بنده را مورد لطف قرار دهد در این روز های سخت خیلی ممنون می شوم ۰مچکرم ۰

7. درود
    بسیارعالی
    واقعا عالیه حداقل مشکل لاستیک ماشین یا گوشی ازرده خارج مون مرتفع میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00