کاربران راننده تاکسیهای اینترنتی که در هفته حداقل پیمایش ۴۷ کیلومتری داشته باشند، به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، اعتبار خرید بنزین برای ۷ لیتر را دریافت میکنند. این اعتبار تا سقف هزار کیلومتر در هفته را پوشش خواهد داد.
اما کاربران راننده اسنپ در سراسر کشور علاوه بر اعتبار سهمیه سوخت که از سوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی به رانندگان تاکسیهای اینترنتی تعلق میگیرد، هزینهی خرید بنزین برای پیمایشهای بالای ۱۰۰۰ کیلومتر در هفته را نیز دریافت میکنند.
کاربران راننده چگونه هزینه خرید سوخت بالای هزار کیلومتر را دریافت میکنند؟
کاربران راننده اسنپ نگرانی بابت هزینه بنزین در پیمایشهای بالای هزار کیلومتر در هفته را نخواهند داشت. اگر کارکرد هزار کیلومتر اولیه شما در سفرهای اسنپی انجام شود، شما عزیزان هزینه خرید بنزین را به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۲۰ هزار تومان دریافت خواهید کرد.
لازم به یادآوری است که این کمپین ویژه کاربران راننده و تاکسیهای فعال در ناوگان اسنپ است.
توجه داشته باشید که برای دریافت هزینه سوخت بالای هزار کیلومتر، پیمایش هزار کیلومتر اولیه حتما باید در سفرهای اسنپی انجام شده باشد.
اطلاعرسانی در ارتباط با میزان پیمایش کاربران راننده، در هفته پیش رو در روزهای دوشنبه و چهارشنبه از طریق ارسال پیامک انجام میشود و هزینهها نیز روز شنبه ۱۷ اسفند پرداخت میشود.
نمونه محاسبه هزینه
کاربر رانندهای که پیمایش اولیه هزار کیلومتری در هفته خود را در قالب سفرهای اسنپی انجام داده باشد به ازای هر کیلومتر بالاتر از هزار، مبلغی دریافت خواهد کرد. به عنوان مثال کاربر رانندهای که در پایان هفته هزار و ۲۲۵ کیلومتر پیمایش داشته باشد، برای ۲۲۵ کیلومتر اضافه، مبلغ ۴۵ هزار تومان دریافت خواهد کرد.
کاربران راننده قرار است به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر مبلغ ۲۰ هزار تومان دریافت کنند. بنابراین ۲۲۵ کیلومتر پیمایش، معادل ۴۵ هزار تومان هزینه را به حساب کاربر راننده واریز خواهد کرد. بر همین اساس کاربر رانندهای با پیمایش ۱۱۱۸ کیلومتری مبلغ ۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان دریافت میکند.
لازم به یادآوری است هزینههای محاسبه شده، در روز شنبه ۱۷ اسفند به اعتبار شما افزوده خواهد شد.
09137124729
با سلام میخواستم بپرسم برای گاز سوز کردن خودرو باید چکار کنیم به چه صورت هست
سلام موضوع پول بنزین اسنپ چی شد این برج نریختن من ماشینم تک هست هرچی سزویس میرم پول بنزین میدم سود خاصی برام نداره خداشاهده فقط ضزز داره
لطفا خبر بدین کی پول بتزین میریزن.اسنپ پیام داده ماشیناتونو گازی میکنیم اما خبری هم ندادن
پول بنزین هانمیدن
فن پرایدبا امپرابو درست کردم حدودا640هزار تومن خرجش شده ب راننده هاهم توجو کنید میگید گازی میکنیم گازی کنید بتونیم فعال باشیم
ولیرضا
سلام حسابم مسدودشده.به پشتیبانی زنگ میزنم میگه ازطریق شماره تلگرامی پیگیری کن شماره تلگرامی مشهدپیام دادم اونم یه لینگ دادگفت ازاونجاپیگیری کن.اونجاهم پیام دادم بازم مشکلم حل نشد.به نظرشمابایدچیکارکنم؟!
سلام دوست عزیز
https://club.snapp.ir/online-office/
لطفا از طریق لینک زیر به کارشناس شهرتون پیام بدید
و مشکلات خود را مطرح کنید
برو ماکسیم دعام میکنید
من میخواستم سهمیه بنزینم را روئیت کنم
باسلام اینجانب داوداسماعیلی میمی به شماره اسنپ ۰۹۱۹۳۱۸۳۹۲۹ ازتاریخ ۱۸خردادلغایت ۲۰تیر بیش از ۳۷۰۰ کیلومتر پیمایش داشتم که هیچ مبلغی بابت هزینه بنزین واریز نشده لطفا پیگیری کنید ممنونم
سلام برای من که سهمیه بنزین نمیریزن لطفا پیگیری کنین
سلام میشه لطف کنید بگین سهمیه بنزین کی واریز میشه ما تو این روزها سفری را که انجام میدیم شاید خالی برگردیم خدا شاهده من خودم پول بنزینم را هم ندارم
سلام اسنپ برام پیام زده که اگه ۱۰۰۰ کلیومتر پیمایش داشته باشید به ازای هر ۱۰۰ کلیومتر ۲۰ تومان میدم پس چی شد،،
از کجا بدونیم در هفته چند کیلومتر کار کردیم
ممنون
سلام سعید جان
پیمایش شما به صورت سیستمی محاسبه می شود
کیلومتر تو یاداشت کن
سلام خسته نباشید درخواست خیلی کم شده
سلام سماس عالی است مخصوصا که در تمام کارت بانکی قابل برداشت است سپاس
حسابم مسدود شد
برای دوگانه کردن ماشین راننده ها هم فکری بکنید
مثلا امکان دوگانه سوز کردن اقساطی
درمورد مسافرین خارجی چه افقانی یاعرب تعرفه شون باایرانیها متفاوت باشه چون دارن از امکانات ایران مثل خود ایرانیها استفاده میکننق
باسلام به مجموعه اسنپ باتوجه به هرسفری که میرم عوارض شهرداری کسر میشه خواهشمندم یه تدبیری بیندیشید عوارض سالیانه ازمانگیرن
سلام.بنده هیچ سهمیه بنزین نتوانسته ام بگیرم به پشتیبانی هم چندین بار اعلام کردم ولی به بنده گفته میشود سهمیه شما به سازمان سوخت اعلام شده اونجا هم زنگ میزنم میگویند هیچ موردی برای ما اعلام نشده شماره شبا وکارتم هم درست است خواهشا حد اقل بفرماید جریان چی هست.با تشکر از زحمات شما
راستی من ماه پیش برام ۵۲هزار سهمیه سوخت اومد هرجا رفتم و هرکار کردم نشد که نشد میزد رمز اشتباه و از این حرفا تا دیروز رفتم اون ۵۲هزار اصلا وجود نداشت حدود ۲۸تومن سهمیه اومده بود برام تماسم گرفتم با به پرداخت اوناهم میگفتن اصلا ۵۲هزار برات نیومده فقط همین ۲۸بوده نمیدونم چی بگم اخه حتی پیامشم هست که واسم ۵۲اومده
با سلام از کجا بفهمم چند کیاومتر پیمایش داشتم
سلام ایرج جان
سلام از شرکت اسنپ خواهش میکنم تو این روزهای سخت و طاقت فرسای وجود ویروس کرونا به پاس تلاش راننده های اسنپ حداقل کمیسیون را تا عید حذف کنید با این کرایه های کم این کوچکترین کاریه که شرکت اسنپ میتونه انجام بده برای قدردانی از راننده ها
باسلام پیمایش اسنپی من از26دی تا 25 بهمن 4009 کیلومتر بوده که یزی حدود 280 لیتر بنزین میشه لیتری 1500 تومان 420هزار تومان میشه ولی 252500تومان واریز شده مابقی چطور میشه واریز میشه یا نه
با سلام پیمایش اسنپی من از26دی تا25 بهمن 4009 کیلومتر بوده که چیزی حدود 280لیتر بنزین میشه که لیتری 1500تومان مبلغ واریزی 420هزار تومان میشه ولی 253000هزار تومان واریز شده مابقی چطور شده ممنون
باسلام پیمایش اسنپی من از26دی تا25 بهمن 4009کیلومتر بوده ولی 253000هزار تومان بیشتر به حسابم واریز نشده در صورتی که چیزی حدود 280 لیتر بنزین میشه فی 1500تومان چیزی حدود 420هزار تومان میشه ما بقی چطور شده که به حسابم واریز نشده
با سلام.الان اسنپ به من ای داده که شما یعنی من از مشتری درخواست پول نقد داشتم چجوری میتونم اینو پیگیر شم که از کدوم احمقی این درخواستو داشتم.یا کسی که مثلا امتیاز منفی میده دلیلشو بدونیم.این انصاف نیست طرف از قیافیه راننده خوشش نمیاد امتیاز منفی میده.تو ماشین در مورد یه مسله با مسافر حرف میزنی تا میبینه نظر شما با خودش مخالفه امتیاز منفی میده.و هزار دلیل دیگه که به ضرر راننده هستش.لطف کنین اونی که ازشون درخواست پول نقد کردمو معرفی کنین باهاش حرف بزنم.
واقعا که تشکر و قدر دانی رو دارم از مدیریت محترم اسنپ بابت قدردانی از رانندگان فعالش و پاداشهای گرانقدر که راننده ای مثل من تمام تلاشش رو میکنه جهت جلب رضایت مسافر و شرکت شب و روزش رو میذاری پای رانندگی برای به دست اووردن پاداش و اونوقت یک قدم مانده به پاداس ترمز دستیت رو میکشن و میگن ببخشید این اتفاقی بوده که برای همه میفته. دیروز از ساعت 1 بامداد اسنپ من قطع شده تا ساعت 3 امروز. من 90 تا سرویس رفته بودم اگه قطع نمیشد به عدد 150 میرسیدم. اگر مشکل اینترنت سراسری بوده پس باید دیشب هیچ راننده ای نتونسته باشه مسافر جابجا کنه و مسافرا خم الان در سبکه های مجازی اعتراز کرده باشن. چطوری بین 10 هزار راننده و 30 ملیون مسافر فقط اپیکیشن من مشکل بهم زد
……..
اکی تشکر و قدر دانی رو دارم از مدیریت محترم اسنپ…….
واقعا کرایها کم هست مثلا از فرودگاه شیراز تا فلکه احسان بیشتر اوقات کرایه میزنه ۱۲ تومان که ۲ تومانش کمیسیونه ۱۰ تومان گیر ما میاد در صورتی که تاکسی فرودگاه همین مسیر رو ۳۰ تومان میگیره خیلی ظلم بزرگی در حق رانندها میشه
سلام بنزین چهارم ب بعد اسفندو کی میریزید
سلام بنزین چهارم تا دهم اسفند کی واریز میشه
سلام سید عزیز
اطلاع رسانی انجام خواهد شد
سهمیه های گذشته که بهمون ندادن چی میشه تکلیفش اونا دیگه پریده
سلام این فرمایشات و حساب که جمع و تفریق میکنید در حد صحبت هست اصلا چنین محاسبهای انجام نمیشود بنده درماه گذشته 5364کیلومتر با تائید خود اسنپ پیمایش داشتم فقط 270000تومان به حسابم واریز شده مسئولین محترم اسنپ لطفاً عمل کنید شعار ندید با این وضعیت کرایه ها. با تشکر
خب لطفابگیدکه چطوری باید بدونیم که توهفته هزارکیلومتر رفتیم یانرفتیم یا چطوری متوجه بشیم که هزارتا بشه
جعفر عزیز سلام
پیمایش شما به صورت سیستمی محاسبه میشه
سلام . جعفری هستم . یک خانوم . در یک ما ۱۲۲۵ کیلومتر همراه با مسافر سفر داشتم ولی کلا ۱۲۴۰۰۰ تومان واریز کردن به کارتم . به فرمایش شاما هر ۱۰۰ کیلومتر ۲۰ هزار تومان . پس این۱۲۲۵ کیلومتری که ما مسافر بردیم با این رقم واریزی اصلا جور در نمیاد. اگه هر ۱۰۰ کیلومتر ۲۰۰۰۰هزار تومن باشه پس هزار کیاومتر میشه دویست هزار تومن .ولی برای من ۱۲۵ هزار تومن واریز شده برای یک ما که ۱۲۲۵ کیلومتر با مسافر پیمایش داشتم
سلام هر ۱۰۰ کیلومتر برای خورروهای تک سوز ۱۰ هزار و دوگانه۵هزار میریزند
سلام وخسته نباشید شما بیمه شخص ثالث قسطی انجام می دهید یا نه ممنونم تشکر
سلام
من1690کیلومترکارکردم بوده طبق پیامی که خوداسنپ برام فرستاده ولی این پول بهم داده نشده. ازپشتیبانی هم طی تماس پرسیدم گفتن چیزی ثبت نشده، یعنی چی اخه؟؟؟!!!
سلام من 1080کیلومتر رفتم سهمیه بنزینم114000تومن ریختین باید152200باشه چراانقد کم پس کو پاداش 20000هزارتومنی
کنسل کردن مسافر . که درست در نزدیکی مبدا اتفاق می افتد با اینکه سرویس حساب نمیشود اما برای مسافر نوعی بازی محسوب میشود و باعث اتلاف وقت شده و راننده را از کار سرد میکند یا برای رسیدن به درخواست مسافر که پس از رسیدن تقاضای بردن چیزی یا باری را میکند . و چون مجاز به این کار نیستیم و جهت جابجایی مسافر آمده ایم . سرویس را از دست میدهیم . مسافرها گاهی با کرایه ای که از طریق اسنپ تعیین شده است . با نفرات اضافه . یا بار اجباری از راننده سواستفاده میکنند و در صورت اعتراض ستاره را کم میکنند
قبلا اسنپ کرایه های کم رو خودش هم چیزی اضافه میکرد . کمسیونش کم بود اما الان ضمن اینکه اونها رو لغو کرده کرایه هاش هم پایبن مونده . اصلا یک طرفه بودن خیابون رو که باید برای رسیدن به مبدا یا مقصد باید کجاها رو دور زد رو حساب نمیکنن . روحیه دادن به راننده عمدتا یک تئوری نیست اصولی فراگیر میخواهد . هر چند مشتری مداری هم خوب است .اما بهتر است به فکر راننده و استهلاک این گرانی هم بود .کافیست کارهای ناشایست مسافر را بهشون ابلاغ کنیم صبح که شروع به کار میکنیم عواقبش از کم شدن ستاره . روحیه کاری را از بین میبرد .
سهمیه سوخت بهمن را گفتند 5 اسفند واریز می کنیم ولی متاسفانه واریز نکردند
سلام از ا رومیه هستم من هر روز هفتاد هشتاد کیلومتر پیمایش دارم ولی بنزینی تا حالا بهم تعلق نگرفته
سلام من راننده اسنب هستم از خودرو تک گانه هست برای دو گانه کردن شما برای ما چه کمک میتوانه بکنه تشکر از تبریز
سلام قربان عزیز
فعلا در تبریز چنین خدماتی رو نداریم
سلام کرایه ها چرا اومده پایین واقعا یخته با این نرخ خا کار کردن
خداوکیلی بنزینها را درست کنید با تشکر
3
سلام
میخواستم بگم خواهشا سهمیه بنزین اسفند و زودتر واریز کنن مثلا ۲۰ اسفند واریز شده باشه چون سهمیه بهمن تا اون موقع میرسه بعدش دیگه تموم میشه و موقع عیدم هیت کسی ۳۰۰۰ تومنی نمیزنه جیب خودش و خالی کنه برا عید…ی بررسی کنین
سلام خسته نباشید تاریخ کارت تمام شده بودتعویز کردم بنزینم توی کارت جدیدم نیامده چکار کنم؟؟
سلام جناب بابگان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد.
می تونید برای استفاده از سهمیه اعتبار سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
برای ورود به سماس روی این لینک کلیک کنید
سلام فقط یک کلام کرایه ها منصفانه نیست
سلام محمد رضا جان
کاربر عزیز محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلف مثل مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی و میزان عرضه و تقاضا تعیین می شود
با سلام . چرا کرایه اینقدر کم کردین . اکثر کرایه های بندر عباس ۳۰۰۰ تا۴۰۰۰ تومان هست . آخه با این مبلغ استارت هم بزنی ضرر میکنیم چه برسه به پیمایش کلی مسیر.
خواهشن در این مورد حتما رسیدگی کنید
درود به شما خواستم بدونم که اگه بخوام ماشینمو دوگانه سوز کنم ایا اسنپ تسهیلاتی در نظر گرفته برای این موضوع یا خیر؟
سلام راننده اسنب هستم،2هفته حدود700کیلومتر رفتم ولی سهمیه بنزین برایم نیامده قیمت300هزارتومانی دارم میزنم هرچه کار میکنم از بنزین بیشتر نمیشه محبت کنید برسی بشود به من سهمیه بنزین،باتشکر فراوان
سلام فرکانس رادیو اسنب چند هست
سلام محمد رضا جان
رادیو اسنپ رو می تونید از طریق اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنید
روی این لینک کلیک کنید
لطفا قیمتها رو منصفانه کنید از پیاده روی هم کمتره
این هزینه بنزین که واریز میشه تا چند وقت اعتبار داره
سلام وحید جان
تا شش ماه ذخیره میشه
من طبق پیامک 1367 کیلومتر از تاریخ 19 تا 25 بهمن پیمایش داشتم ولی پاداشی واریز نشد با پشتیبانی تماس میگیرم میگن برای ما مقدور نیست پیگیری کنیم ارجاع دادن به بخش مالی اونا هم جوابی نمیدن
سلام وقت بخیر مم ۳۰۸۹ کیلومتر پیمایش داشتم ۱۹۴ هزار تومان واریز شده میشه بپرسم دقیقا نحوه محاسبه چگونه است مچکرم
سلام از کجا بدونیم چند کیلو متر رفتیم یه گزینه ای در برنامه اضافه کنید
سلام من۳۰۰۰ کیلومتر پیمایش داشتم ولی ۱۸۴هزار برام ریختید چکارکنم
سلام آقا به خدا من دو هفته است که در هر هفته بالای 2200 کیلو متر پیمایش اسنپی داشته ام اما پاداشی که دادن فقط 40هزار تومان بوده . در صورتی که باید در هر هفته 140هزار تومان میریختند . الان چند وقته که هر روز زنگ به پشتیبانی میزنم اما کسی پاسخگو نیست. لطفاً پیگیری کنید . ممنون
با سلام
من با مشخصات خودم و شماره تلفن خودم در اسنپ اکانت دارم اما ماشین بنام مادرم است که در سماس با شماره ملی مادر وارد میشوم اما شماره مبایل خودم ثبت نشده
برایم پیام آمده که سهمیه برایم واریز شده اما در سامانه سماس شماره مبایل را نمیشناسد
اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم
با تشکر
این اتفاق بیشتر از طرف خانم ها می باشد
سلام اولا مسافر با چند دقیقه تاخیر می آید بعدا هم در انتهای سفر نصف کرایه را میدهد و نصف دیگر را به بعدا ماکول میکند وطبق ایین نامه ی اسنپ حق تماس با مسافر را نداریم و پشتیبانی هم حگایت نمیکند و اگر سفر را لغو کنیم امتیازمان کم میشود و یا بعد از سه لغو از طرف راننده ی اسنپ از طرف پشتیبانی میگویند تا یک ساعت به شما سرویس داده نمیشود لطفا تجدید نظر و راهنمایی کنید
سلام پیمایش ماهانه پرداخت میشود یاهفتگی است
اقا مگه هزارکیلومتر شوخیه داخل شهر میدونید چقدر استهلاک ماشین میره بالا با 120تومان یک بلبرنگ خوب بهت نمیدن شما فقط زرگیاتون سربدبختا درمیارید شما اگه راست میگید کمسیون بیارید پایین این همه مابقی پیشکشتون
به نظرمن شرکت اسنپ برنامه ای برای سفرهای بین شهری هم اجراکند
با سلام خدایی مشکل منو را حل کنید سهمیه سوخت ندارم چند بار رفتم دفتر شیراز میگن مشکلی نداره سری بعد واریز میشه صد بار زنگ زدم هی میگن بررسی میکنیم اطلاع میدیم خدایی مشکل من چیه اخه
سلام چرا دارین الکی حرف میزنین .۱۶۲۴کیلومتر کار کردم ۱۰۳تومان واریز کردین .کو این ۱۰۰کیلومتر ۲۰تومانش
برای من واریز نشده چرا از تا ۲۵بهمن دادن دیگه ندادن
سلام چطور وارد سامانه سماح بشم برای واریزی بنزین
سلام
من از ۳ بهمن تا الان که ۴ اسفند ۹۸ است حدود ۳ هزار کیلومتر داخل اسنپ رفتم ولی الان ۱۵۷ هزار تومان برایم واریز شده…
میخواستم ببینم این سهمیه ای واریزی از چه تاریخ تا چه تاریخیه
ممنون میشم جواب بدین
سلام
ببخشیدا من از ۳ بهمن تا الان حدود ۳ هزار کیلومتر فقط اسنپ رفتم الان برا من ۱۵۷ تومن واریز شده…یعنی نصفش
میشه بگین بازه زمانی این سهمیه از چندم تا چندمه؟؟؟
سلام بیزحمت برنامه روطوری تنظیم کنید که وقتی مسافرحاضرنمیشه بتونیم اعلام کنیم من پشت سرهم دوتاسرویس رفتم ونیومدن وتلفنشون روهم جواب نمیدن بدترازهمه روز بعد میبینی دونمره از امتیازت کم شده ووقتی مسافرتوی مسیرتوقف میکنه بهش میگیم بیست دقیقه هم انتظارداشتیم اضافه کن قبول نمیکنه روی صفحه برای ماهم راهی باشه اعلام کنیم ممنون ازشما
سلام. شماره مبایل من ایرانسل است. برای سهمیه بنزین چند ماه میرم تو سیستم. میگه شمارت باید همراه اول باش. چکار کنم.
سلام سید مرتضی عزیز
با وارد کردن شماره ملی می تونید از سماس استفاده کنید
سلام..خسته نباشید..من ازاول تاحالاکه دارم کارمیکنم هیچی بابت بنزین دریافت نکردم..ن بنزین ون هزینه اشا..لطف میکنیداگه پیگیری کنید..
چرا سهمیه بنزین نمیدهد اسنپ چه موتوری چه ماشینی حداقل بریزید به حساب
سلام چرا سهمیه بنزین نمیدهید که راننده سردنشود از کار کردن
لطفا تماس ما به مسافر را رایگان کنید مسافرها فکر میکنند وظیفه راننده هست تماس بگیرد چه قبل از رسیدن به مبدإ و چه بعد از رسیدن به مبدإ
سلام لطفا اعتبار بنزین رو هفتگی پرداخت کنید
سلام خسته نباشی چرا کارتم برای سهمیه.بندی.بنزین.شارژ نمیشه محزون هستم
سلام برای من هنوز بنزین واریز نشودم دلیلش چی است
سلام چرا بنزین واسه ما واریز نمی کنید؟؟؟
سلام
از موقعی که قرار شده به راننده ها سهمیه بنزین بدن من هیچ گونه سهمیه رو تا به حال دریافت نکردم
در قسمت کیف الکترونیکی کارت هم هیچ مبلغی شارژ نشده
چه کار باید بکنم به جای خاصی باید مراجعه کنم
سلام علی جان
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار، تاریخچه برداشت و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
برای ورود به سامانه روی این لینک کلیک کنید
سلام وخسته نباشید جانانه خدمت دست اندرکارای اسنپ من خیلی از برنامه و فعالیت در اسنپ راضیم همه پیش اوکیه من هم سهمیه بنزین به صورت مرتب دریافت میکنم هم پیمایش بالای هزارتا رو خیلی خیلی ممنونم از اسنپ
سلام و خسته نباشید من هنوز سهمیه بنزین نگرفتم و هیچ پیامکی برای من نیامد لطفاً راهنمایی کنید
سلام ،مبلغ بنزین من اینماه واریز نشده من نزدیک هزارکیلومترکارکردداشتم اامامبلغ بنزین من که شنبه گذشته واریزشد برامن واریزنشده،باکجاتماس بگیرم
دوماه تو اسنپم نزدیک هفت هزارکیلومتر کار کردم
کمک هزینه ای ندیدم
سلام پول بنزین و چرا واریز نمیکنید آخه
سلام و خسته نباشید اگه لطف کنید به اسنپ یک کاربرد جدید اضافه کنید ممنون میشم مثال.ما هر روز چند کیلومتر و در هفته چند کیلومتر حرکت میکنیم رو برای ما نشون بدین تا بدونیم چند کیلومتر کار کردیم😊
سلام و خسته نباشید اگه لطف کنید به اسنپ یک کاربرد جدید اضافه کنید ممنون میشم مثال.ما هر روز چند کیلومتر و در هفته چند کیلومتر حرکت میکنیم رو برای ما نشون بدین تا بدونیم چند کیلومتر کار کردیم😊
سلام لطفا یه گزینه ای زیاد کنید که مسافرانی که سر جای مقرر نمی آیند بتونیم بعد 3 دقیقه لغو بکنیم چون خیلی پیش میاد مسافر دیر میکنه بعد هم نمیاد ما هم که لغو میکنیم اسنپ میگه اخطار سفری به شما تا یک ساعت سفری به شما نمیرسد
سلام من هم با اون دوستمون موافقم بیشتر مسافرا خیلی دیر به مبدا مورد نظر خود میایند و ما کلی معطل میشیم ک اگر سفر رو هم لغو کنیم دیگه تا ۲ساعت سفری بهمون تعلق نمیگیرد لطفا رسیدگی شود ک ما هم از روی ناراحتی کل برنامه رو میبندیم و کار نمیکنیم
سلام..لطفا سهمیه بنزین را واریز کنید،،با تشکر
من الان کلی پیمایش داشتم ولی چیزی ندیدم
مسافران امتیاز نمیدن باید حتما التماس کنیم تا بتونیم یک امتیاز بگیریم من خیلی از رانندهها رو میشناسم که بهم میگن فقط باید بهشون یاد آوری کنیم تا بتونیم امتیاز بگیریم
سلام مهرداد جان
چنانچه مسافر به هر دلیلی در پایان سفر شما ثبت امتیاز رو فراموش کنه، در ابتدای سفر بعدی، مسافر با صفحه امتازدهی رو به رو خواهد شد
خب، مسافر هم معمولا عجله داره یا حوصله نداره علامت برگشت را روی صفحه لمسی موبایلش میزند و از صفحه امتیاز دهی خارج میشه و وقتش را برای اینکار تلف نمیکنه.
معمولا گرفتن امتیاز از مسافران توسط راننده اسنپ تبدیل به یک کابوس شده است چون که این روزها مردم از همه چیز اعصابشان خرد است و سر راننده خالی می کنند
سلام رضا جان
اگر مسافر بعد از پایان سفر هم برای شما امتیازی ثبت نکند. در درخواست بعدی سفر قبل از شروع درخواست صفحه ثبت امتیاز رو مشاهده می کند
سلام لطفاً هزینه سفر ها را اضافه کنید اصلا با هزینه های ماشین و هزینه های روزمره نمیسازه
سلام خسته نباشید بنده الان هشت روزه که بیکارم سهمیه بنزین ندارم و واقعا هرچ درمیارم روزانه میدم بنزین تنها چیزی که برام میمونه استعلاک ماشین
سلام.من حدوددوماه است که بااسنپ کارمیکنم اماچراهنوزهیچ سهمیه بنزینی دریافت نکرده ام؟
با سلام پاداش سفرها رو برامون واریز نمیکنن چه برسه به صهمیه شارژ بنزین
سلام لطفاً برای بنزین رسید گی کنید
سلام لطف کنید نرم افزار را طوری بروز رسانی کنید که ببینیم چقدر پیمایش در طول روز یا هفته داشته ایم .
وسهمیه بنزین یااعتبار بنزین که برامون واریز میشود متوجه بشیم …
پیمایش من درطول هفته بیش تر از ۱۰۰۰ کیلومتر بوده اما ازاون پاداش کمپین خبرنیست لطفآ پیگیری کنید ممنون میشم…..
باسلام اززمانیکه بنزین سهمیه بندی شده کلا یکبار تاالان برایم 51هزارتومن اعتبارخریدبنزین زدن ودیگه بعداز ان را ندیدم بااینکه هرروز بین 8تا14سرویس درطی روز انجام میدم ماشین من تکسوزهست بااین کرایه های کم وبنزین 3هزارتومنی خدایی ظلم هست چون شغل اصلی من مسافرکشی هست خرج زندگی وکرایه خانه و……خواهش میکنم پیگیری کنیدچون یکبارهم معرف راننده بودم وچندسال کارکردن ولی ریالی پاداش بهم تعلق نگرفت
بابا چرا سوخت بنزین رو واریز نمیکنید خدایش دارین توهین میکنین بااین کارتون
سلام دوستان اگرکسی خارج ازکمپین1001 بنزین گرفته بادادن پیام ماراهم مطلع بکنه ممنون میشویم
سلام بیست وهشتم بهمن ده تاسفررفتم پاداشم پرداخت نشدپیگیری کنید
سلام سید محمد عزیز
در صورتی که واجد شرایط دریافت پاداش باشید، مبلغ حداکثر طی 48 ساعت پس از اتمام طرح به اعتبار شما اضافه خواهد شد
منم مثل تمام راننده های دیگه منتظرم که چه وقت هزینه بنزین رو بریزند من تمام کارم بااینکه چرا به ما انرژی تزریق نمی کنید تا ما بیشتر فعالتر کارکنیم
باعرض سلام وخسته نباشد در این مدت که قیمت بنزین افزایش یافت مانه توکارت یماپول بنزینی ریخته شده ونه کسی بفکرمارانندهای اسنپ است از مدیران محترم اسنپ تقاض می کنم یکم به فکربنزین مااسنپ پیان باشید,. سپاس
هزینه سوخت کی واریز میشود
من هنوز بنزین نمیگیرم شش ماهه که دارم کار میکنم
من تا سهمیه سوخت نگیرم لحظه ای سراغ اسنپ نمایم
سلام لطفا اگر امکانش هست در برنامه مسافران گزینه ای برای درج تعداد مسافرین در هر سفر منظور شود تا انتخاب یا عدم انتخاب سفرتوسط رانندگان در ابتدای قبول درخواست که با توجه به نوع ماشین و تعداد مجاز جابجایی افراد میباشد مقدور گردد. باتشکر.
اگرامکاندارپیمایشراهروزاعلامنمائید
با سلام من که تاکنون هیچ اعتباری بابت سوخت دریافت نکرده ام لطفا پیگیری شود.
من به حسابم واریز شد
تمامی کمپین به اصطلاح۱۰۰۱ را رفتم نه اینکه به من چیزی ندادند بنزین معمولز که به من تعلق میگیرد را هم ندادند وکسی هم جواب گو نیست لطفا هم کاری کنید
خوب است
سلام یکی اینکه نرم افزار رو کامل کنید تا خودمون مصافت تی شده رو ببینم و یه زمان مشخصی رو هم اختصاص بدید برای واریزی ما اصلا نمیدونیم کی واریز میشه باید هر روز چک کنیم.
سلام.باباماگوشیمون 4جی نیس سرویس نمیتونیم بگیریم میشه بگین چه خاکی توسرمون کنیم؟
نرم افزار طوری ب روز رسانی کنید که وقتی اسنپ مسافر رسید به طور خودکار هر یک دقیقه زنگ هشدار به مسافر بزنه ک اسنپ رسید.
و اینکه اگه امکانش هست دکمه ی در دسترس بودن یا نبودن طوری تو نرم افزار بشه که وقتی تعداد درخواست ها بالا میره و راننده نمیخواد سفر انجام بده بتونه از دسترس خارج بشه.
سلام از سهمیه سوختی که هی میگن خبری نیست که نیست .
محاسبه برچی اساس هستش لطفا اطلاع
رسانی کنید من فکر کنم روز حداقل ۲۰۰ کیلومتر راه میرم البته سرویس میرم
سلام چرا هزینه ی سوخت برای من واریز نمیشه
سلام من الان ۶ماهه بااسنپ کار میکنم چراسهمیه بنزین برای من واریز نمیکنن لطفا راهنماییم کنید
من کی پول بنزین برام واریز میشه الان سه ماه دارم کار میکنم خیلی هم پیمایشم بالا
سلام من از 29 آذر ماه مشغول بکار شدم حتی بیش از 8000کیلومتر کار کردم ولی طبق گفته هاتون سهمیه بنزین اولیه که بعد1000کیلومتر پرداخت میشد هنوز برام چیزی نریختین کی برام واریز میشه خواهشا پیگیر باشید هرچی کار میکنیم همش میره پول بنزین.
بعدم اسنپ نزدیک به 20درصد پورسانت برمیداره واقعا کاردرستی نیس ماهم زحمت میکشیم
سلام من الان میخوام بدونم چندکیلومتر رفتم باید چگونه بدونم ممنون
سلام سیروس جان
سلام لطف کنیدهزینه سوختم راتاحالانگرفتم ممنونم
سلام. اگر سهمیه واریز بشود شرکت به راننده پیامک میزنه که اطلاع پیدا کنه یا باید خودمان برویم جایگاه چک کنیم
سلام جناب علی نیا
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار، تاریخچه برداشت و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
از طریق پیامک هم واریز سهمیه به اطلاع شما خواهد رسید
سلام.این یعنی مسافتی که میریم تا به مسافر برسیم حساب نمیشه و فقط طول مسیری که مسافر سوار ماشین شده مد نظره؟
سلام علی جان
مسافت طی شده تا مبدا هم در پیمایش شما مورد محاسبه قرار می گیره
سلام درصورت امکان هفتگی سهمیه بنزین رو واریز نمایید
چرا باسه من هرچی کار میکنم نمیریزت
سلام
شرمنده اگه قرار نیست سهمیه رو بدین بگین…حداقل ما دیگه کار نکنیم…وجدانن خیلی سخت شده زندگی…بنزین که گرون شد درصد اسنپ که یذره هم کم نکردن، تازه عوارضم که کم میکنید…
کاش مثل تاکسی ها ی سهمیه جدا داشت اسنپ اینقدر اذیت نمیکردن…
ولی خواهشا اگه سهمیه رو نمیدین اعلام کنین…من تا اخر بهمن و رفتم ولی هیچی ندادن هی ام تاریخ واریز و دارین عقب میندازین…والا ما دشمن نیستیم اگه کمک کنین ما هم ادامه میدیم
سلام کی سهمیه این ماه رو پرداخت میکنید
4 ماهه
سلام سهمیه بنزینم واریز نشده
سلام الان سه هفته هست که من حداقل دارم هفته ای 2000 کیلومتر رانندگی در ناوگان اسنپ انجام میدم ولی هیچ گونه پرداختی در این خصوص از سوی اسنپ انجام نشده است هر چی هم با پشتیبانی تماس میگیرم به من میگن براتون پیگیری رد میکنیم ولی هیچ کاری انجام نمیشه
سلام لطف کنید نرم افزار را طوری بروز رسانی کنید که ببینیم چقدر پیمایش در طول روز یا هفته داشته ایم
هزینه سوخت کی واریزمیشه برامون
سلام ایمان جان
طبق اعلام مراجع رسمی کشور، سهمیه اعتبار سوخت تاکسی های اینترنتی حداکثر تا 5 اسفند واریز خواهد شد
منم یکماهه منتظرم هی میگن میریزیم مسافت بالای ۱۰۰۰ کیلومتر رفتم واقعا دروغه همش
اسنپ یه وقتایی کارایی میکنه آدم احساس خوبی نداره من صبح تا شب اسنپ کار میکنم ولی واسه کمپین هیچی بهم تا الان پرداخت نشده و جواب درستیم پشتیبانی بهم نمیده لطفا رسیدگی کنید
سلام من ۱۴ ماه هست اسنپ کارمی کنم متاسفانه بنزین واریز نمی کنندازکجاپیکری کنم لطفا کمکم کنید
همش دروغه،الان من ١ ماهه دنبال بنزينم كه اسنپ بريزه طبق مسافتي كه كار كردم ولي نميريزن همش ميگن پيگيري ميكنيم
سلام خوبید میزان میمایش را اگه بشه ببینیم خیلی بهتره
سلام،سایتی که میزان اعتبار سهمیه سوخت را مشخص میکند چیست
سلام کمال جان
ببخشید.که.مزاحم.وقت.گران.بهاتان.شدم.اگربی ادبی.نباشد.من.هنوزپاداشی.دریافت.نکردم.باتشکراززحماتی.که.برای.مارانندهامیکشید.
خدمته مسئولین محترم اسنپ سلام اول باید بابته این فرصت شغلی از شما تشکر کنم دوما باید در چند زمینه انتقاد پذیر باشین برایه مثال 1- چرا ثقتی شما پیمایش رانندکان را دارین و به وزارت کشور برایه اختصاص سهمیه بنزین ارسال میکنین خوده راننده نباید بدونی در طول روز چقدر پیمایش داشته لطفا شرایط این دیدن رو در اپلیکیشن قرار بدین 2- موفقیت رانندگان در ارتزاق شرط اصلی سود دهی عالی برا شماست من خودم به شخصه بعد از گرونی بنزین تحت هیچ شرایطی سفرهایه داخل شهری نمیگیرم با کرایه کم و استهلاک بالایه سوخت و خودرو اکثر مسافرین هم حدیدا شاکی هستن از این مورد که سفرهاشون دیر قبول میشه توسط راننده وقتی سفری بصرفه نباشه برایه راننده و عدم قبولش توسط راننده میشه پریدن مسافر پس لطفا رسدیگی کنین که چرا سفرها اصلا نسبت به شلوغی و ترافیک هیچگونه تفاوت قیمیتی با ساعاته خلوته روز ندارن3- کرایه هارو رند کنین چرا راننده باید همیشه اعتبار داشته باشه مسافرین هم ملزم کنین برایه استفاده از سفر مصداری اعتبار داشته باشن تو این اوضاع کمبود پوله خورد تمام کرایه جوریه که طرف دهتومن میده نصفه بیشتر خورد راننده صرف یه سفر میشه در اخر تمام معایب گفته شده مزایایه اسنپ خیلی زیاد ولی اگر موارد بالا رو بتونین درست کنین مطمئن باشید باعثه سود دهی چندین برابری خودتون و در نتیجه ما راننده میشه با سپاس از شما
کی بنزین می ریزین
سلام خواهشم همکاران گرامی درخواست زیر ۵۰۰۰هزار رو نگیرید حتما نزدیک باشه نمی سرفه استهلاک بالاست بخدا اراک
نمیریزن همش الکی میگن
۳۰۰ تومان چرا تعلق نگرفته به من چرا
کی بنزین واریز میشود
سلام روح الله جان
طبق اعلام مراجع رسمی کشور، سهمیه اعتبار سوخت تاکسی های اینترنتی حداکثر تا 5 اسفند واریز خواهد شد
باسلام وخسته نباشید به من تاالعان هیچ سهمیه بنزینی نداده اند درحالی که همه مشخصات وشماره شبا من اوکی است چکاربایدبکنم به خدا باماشین یکانه سوز وبنزین لیتری 3هزار من نمیتونم.خرج خانواده ام دربیارم
فقط محبت کنیدیه کاری بکنیدکه راننده مسافت طی شده خودش راببیندوبداندالبته اگرصداقت داریددرکارتان
سلام بنده حدود دوماه است؟ کار میکنم هنوز یارانه بنزین بخوابم واریز نشده لطفا مقدار یارانه بنزین بنده را تا آخرین حساب نمایید تشکر
سلام من همه مشکلم بنزین است چون ماشینم تک سوز است و باید همیشه بنزین آزاد بزنم و چهار یا پنج سرویس بیشتر نمی توانم بروم و روزی پنجاه هزار تومان بنزین میزنم شما را ترا به خدا رسید گی کنید
سلام خواهش می کنم سهمیه بنزین من هم فعال کنید به دفتر مراجعه می کنم هیچ جوابی به من نمیدهند شماره شبا هم چک کردم با بانک مشکلی ندارد چون بنزین ۳۰۰۰تومان واقعا سخت
باسلام و عض ادب به مدیر و دستندرکاران یعنی کلیه ی کارمندان آقای مدیر اثنپ وهستم ود درحال حاضر به علت بدهکاری فراوان اول خدا دوم شما و یا کسانی که برایم کار و شغل فراهم کرده اند تشکر میکنم جناب مدیر و ریس عزیز بدون بنزین ادامه دادن برایم مانند بازی خیابانگردیست دل شادی از کسب در آمد خود ندارم زیرا در این جهار ماه فقط بنزین 3000هزار تومانی زده ام به والله قسم توانایی پسنداز و خرید برای خانه را ندارم زیرا روزی بیست لیتر بنزین میشود 60 هزار تومان و بنده چگونه میتوانم با دویست کیلومتر که 120 هزار تومان در آمد خوبی داشته باشم و شاد باشم مصلامن هر انسانی بااین شرایط غمگین خواهد بود لطفا سهمیه بنزین مرا پرداخت کنید التماس میکنم من به بنزین نیاز دارم وبه شرافتم قسم راننده خوبی میشوم برایتان به خاطر خدا من را جزع افرادی که سهمیه بنزین دارند قرار دهید خواهشن
چرا در این چهار ماه که به اثنپ آمده ام حتی یک قطره به من بنزین تعلق نگرفته اگر لایق اثنپ و تعلق بنزین نیستم خواهشن من را اسیر خودتان نکنید بروم به دنبال کاری که عاقبت داشته باشد .تا بتوانم نزد خوانواده سربلند شوم و لی اینگونه والله سرشکسته ام چون با لیتری 3000هزارتومان بنزین و با ماشین یگانه سوز نمیتوانم خرج ماشینم را بدهم چه برسد به خرج کرایه خانه و خوراک خانه به خدا از وقتی به اثنپ آمده ام در خرج خانه با قرض و کمک مادرم دوام آورده ام اگر من راننده شما هستم مشکلاتم را دریابید و رسیدگی کنید با تشکر ودرود فراوان متشکر از کمک رسانی هایتان من هیچ شقلی به جز رانندگی در اثنپ ندارم شقل اصلی من سوهان پختن است یک پزنده سوهان اگر اثنپ مرا یاری نکند بر خلاف میلم باید به سوهاپزیبروم
خداوندا منرا یاری ده
سلام چرا مسافران میدونند چند کیلومتر بااسنب سفر کردند اما رانندگان نمیدوننداز کجا باید فهمید
سلام آیا به حساب من بنزین واریز میشود
سلام وخسته نباشید به همکاران پشت میز نشین که دردفتراسنپ زحمت میکشیدند راننده اسنپ وقتی کیلومترزدم تویک هفته بالای۲۰۰۰کیلومترکارکردم بوده ولی اسنپ زیر هزارحساب کرده من ازکجابدونم که وقتی 980کیلومترمیرم بخاطربیست کیلومتر خوب یک ساعت بیشترکارمیکنم تا ثبت کمپین بشم.حالامن بیشترازهزارکیلومترفاصله مسافرقبلی و گرفتن سفربعدی سوخت الکی داشتم نه جایی توبرنامه هست که من بدونم چقدر کارکردکیلومتردارم؟من راننده روزی بوده150هزاربنزین میزنم ماشین تک سوزه هیچ فرقی باهمکارهای دوگانه نگذاشتیدکرایه ساعت۳صبح باروزفرقی ندارم کنارهم است بعدمسیرشامگاه اکثرتک مسیر است نه مثل روزدوطرف سفربالاقیرتن رسیدگی شودتاخداراهم خوش بیادنمیرسونم بخدا؟
چطور میشه فهمید 1000 کیلومتر رفتم
سلام چطور باید فهمید 1000 رفتیم
سلام
چطوربایدفهمید1000کیلومتررفتیم
من در بوشهرم، نرخ کرایه اسنپ پایینه وبه صورت آزاد درآمد بیشتری دارم وهنوز سهمیه سوخت دریافت نکردم
مدت ۵ ماهه مشغول فعالیتم سهمیه ای دریافت نکردم
برای پاداش ها ی فکری بکنید به اونهایی که کار اصلا نمیکنن یا زیاد کارنمیکنن پاداش های بهتری پیشنهاد میدید ولی برای اونهایی که بیشتر ازبقیه کار میکنن پاداش های پایین بر عکس هست ب فکر راننده هاتون هم باشید ن فقط مسافر ن فقط نفع خودتون
سلام خسته نباشید چراطرح تشویقیا واریز نمیشه
سلام رضا جان
در صورتی که واجد شرایط دریافت پاداش باشید، مبلغ حداکثر طی 48 ساعت پس از پایان طرح به اعتبار شما اضافه خواهد شد
سلام نظرمن ثبت شده اگر خواهشمندم رسیدگی جدی شود باچهارتابچه ومستاجرماشین تک سوزوماهی1200میلیون تاوان صاحب کارقبلیم دارم ستاد دیه قسط میدم شرایط خیلی سخته شغل اول وآخرمن اسنپه میتونیدازکارکردم ببینید متوجه میشیدکارکردم بالای ۲۰۰۰تاتایم زدم ولی اسنپ زیر هزارحساب کرده به چی دلمو خوش کنم هیچ مزایای واسه من راننده نیست سرما گرما بی خوابی خرج ماشین.استعلاک.تکسوز.رضایت مشتری باخیلی چیزهای دیگه همه این فاکتورهارورعایت میکنیم هیچ مزایای برای من بکوب شبکار نیست تویه جایی آبدارچی باشم بدون درنظر گرفتن سرمایه؟ماشین.بیشتر میارزه؟لطفارسیدگی شود.؟؟؟؟؟رسیدگی؟؟؟
سلام بابت تمام طرحاتون ممنونم..ولی اگه میشه بیشترش کنید.روزاشو..تشکر
سلام دوستان منم سه ماه کار میکنم ولی سهمیه سوختی واریز نشده اصلا صرف نمیکند
باسلام .ممنون بابت حمایت از راننده بابت پیمایش کار کرد اضافه
سلام شرکت اسنپ راضی نیستم چون تمام پاداشهایی که برای رانندگان بیچاره گذاشته میشه همش دروغ هست چون هیچ کدام را نمیدن به پشتیبانی زنگ میزنم میگن پیگیری میکنیم چرا لطفا بااین گرونی زندگی حق رانندگان پایمال نشه ممنون
اگه تاکسی باشیم چه طور
سلام پیمایش رو مثل تپسی بروز نشون بدین
سلام من تا بحال هنوز پول بنزین به کارتم نیامده باید چکر کنم
ازاول سهمیه شدن بنزین تاحالا حتی یک لیتر هم بمن بنزین نداده اید
قیمتها خیلی کمه شما طرح میزاری برای مسافرها که قیمتهاتون کمه ولی همینجور واسه راننده هم کم میکنید به اصتلاح از جیب راننده دارید حال میدید به مسافر ولی کمیسیون خودتون همونه.چرا از کمیسیون خودتون کم نمیکنید..
در ضمن یک مسیرهاییی انقد مبلغش کمه که خود مسافر به حرف میاد که اگر این مسیر رو با ۳نفر باتوبوس واحد میومدیم گرون تر میشد تازه تا جلو دربم میاید تا جلو در مقصدم میرسونید این کرایها انصاف نیست با این هزینهای ماشین و سوخت ارد دادن مسافرها فقط داریم الکی وقت اصتحلاک ماشین رو بالا میبریم کلاه سر خودمون میزاریم
تو این دوماه که کار کردیم
سوختی ندیدیم
فقط وعده
سلام وقت بخیر تو را خدا فکری به حال کرایه ها بکنید خیلی پایین هستش و در ضمن تا کی باید بنزین آزاد بزنیم فقط وعده وعید میدید با تشکر
سلام بر مبنایه کیلومتر کرایه رو اندکی اضافه کنید هم ما وهم شما از این سئوال جوابا بابت بنزین راحت شین چون دیگه بنزین نمی خوایم
سلام اصلا بنزین نخواستیم بر مبنایه کیلومتر کرایه رو ببرین بالا خودتونو مارو راحت کنین از بنزین
سلام خسته نباشید خدمت شما .تراخدا بکویید کی بنزین به ما تعلق میکیرد
من تا الان هیچی سهمیه سوخت دریافت نکردم تازه پیمایش بالای ۱۰۰۰کیلومتر در هفته داشتم که اونم ندادن. فقط شعار میدین هیچی در کار نیست
سلام وعرض ادب طبق پیامی که دادید ماه گذشته 3367کیلومتر پیمایش داشتم، باید 350 هزارتومان سهمیه بنزین دریافت میکردم اما 270 هزارتومن ریختن بقیه ش چی میشه؟؟؟؟ممنون میشم جوابما بدید
سلام هنوز چند ماهی سهم سوخت نگرفتم
سلام خسته نباشیدمن چندماهه کارمیکنم هنوزبرام سهمیه بنزین واریزنشده
من هرروز ۶۰ هزار تومان بنزین میزنم روزی ۸۵هزار تومان کار میکنم یا این کرایه ها نمیشه کار کرد ماشین به قرآن خرج داره مسئول اسنپ خر یا ما راننده گان اسنپ گاو گیر آورده یا بی سواد هستند با این گرایه ۴هزار ۳۵۰۰ تومانی شما در جامعه زندیگی نمکنید راننده گان اسنپ در عزاب هستند
میخوام بدونم چند کیلومتر در ماه کار کردم
روزی 60هزار تومان بنزین میزنیم ۶۰تومانم صافی کار میکنیم چه فایده داره حداقل یک جا معرفی کنید بریم دوگانه اش کنیم قسطی
بخدا من هن وز بنزین نگرفتم
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بگم با این وضعیت بنزین اصلا صرف نمیکنه قبلا صرف میکرد اما الان نه
هر روز 50 تومن فقط بنزینم میشه با کرایه 3500 یا 4000
حداقل کرایه ها افزایش دهین با تشکر
چطور می تونیم بدانیم چند کیلو متر کار کردیم
سلام. دوستان الان 3ماه هست که منم در اسنپ کار میکنم هنوز سهمیه به من تعلق نگرفته.
سهمیه بنزین نگرفتم
سهمیه سوخت واریزی ندارم
من ک تا حالا اصلا پول بنزینو دریافت نکردم مطمئنم این نوشتن منم هیچی رو عوض نمیکنه و اصلا کسیم نمیخونه تازه کرایه ها هم خیلی پایینه امیدوارم این متن باعث بشه بعضیا ی فکری بکنن
سلام میخواستم بدونم چرا برای من پیام پیمایش نمیاد مگه نه اینکه هفتگی هستش تا حالا یک ماه هستش ولی خب خبری نیست
سلام ما رانندها با 30درصد مسافر جابجاه میکنیم 50درصد از آژانسها کمتر میگیریم 20درصد هم اسنپ کمیسیون خودشو برمیداره سهم ما رانندها 30 درصد هست
سلام من هنوز سهمیه بنزین دریافت نکردم کجا معراج کنم
سلام بنده یک ساله در اسنپ مشغولم هزینه های تشویقی واریز نشده بحسابم
اززحمات،شماکمال،تشکررادارم،سهمیه،بنزین،رابموقع،دریافت،میکنم
باسلام وخسته نباشین به اسنپ اون دسته از راننده هایی که کمتراز هزار کیلومتر میرن نباید بهشون چیزی تعلق بگیره در ضمن شما فقط وقتی که مسافرو سوار میکنیم کیلومترشو حساب میکنین ولی وقتی میخواییم بریم به مبدا چندکیلومتری هم طی میکنیم پس اونارم حساب کنین
سلام مرتضی جان
مسافت طی شده تا مبدا هم در پیمایش شما مورد محاسبه قرار می گیره
خیلی ممونن ومتشکر ازعوامل اسنپ بنزین من واریزشد
آخرین بار سهمیه من دوهفته پیش بوده اگر اشتباه نکنم
سلام
شغل اصلی من اسنپ هستش و سفیر فعالی هستم بارها تماس گرفتم با پشتیبانی بابت سهمیه بنزین یکبارم واریز نشده الانم میگن برو سایت سماس ثبت نام کن. اصلآ گزینه ثبت اطلاعات نداره فقط کد ملی و رمز میخواد که میزنم میگه شناخته نشده و ثبت نشده و سایت فقط برای استعلامه نه ثبت اطلاعات.لطفآ پیگیری کنید.ممنون
سلام خسته نباشیداولا قیمتهاخیلی بالاپایین میشه ب وقتهای اونقدرپایین میزنه که هزینه سوخت وکمسیون باکرابه یکی میشه مجبوریم اون وقتها کارنکنیم ومقصدمنتخب راچرابرای همه رانندهافعال نشده بنده بیشتروقتهابدون مسافرمجبورم خانه برم
کرایه ها خیلی کمه
سلام از موقع که بنزین سهمیه شده برای من بنزین نریختن امیر بیات هستم پیگیری کنید ممنون
با این مبلغ کرایه ها هزینه _بنزین_ روغن _استعلاک _بیمه _و هزینه زحمت راننده _خطرات خیلی زیاد کار_ و مهمتر از همه عمری که صرف این کار می شودجایگزین نمی گردد. باید یک فکر اثاثی برای نرخ گذاری کرایها بکنید تا افراد به کار تشویق شوند. ممنون
سلام من دوماهست که مسافرمیبرم ولی تاالان هیچ پول بنزینی دریافت نکردم وبااین کرایه وگرانی بنزین اصلابصرف نیست که بخواهیم ادامه بدم چکاربایدبکنیم
سلام سهمیه بنزین چی شد سه ماه 3000کیلو متر رفتم با این کرایه های ارزان اصلا متصرفه همش وعدههای الکی مثل مسئولین اینم میگذره
من هنوز هیچ بنزینی نگرفتم هر دفعه که زنگ می زنی پشتیبانی میگه صبر کنید….
سلام بنده تا به امروز که سی ام بهمن هست بالای ده هزار کیلومتر پیمایش داشتم منتها هنوز یک لیتر بنزین هم تعلق نگرفته شما چه جور میگیدپیماش هزار و یک کیلومتر بنزین تعلق میگیره
با سلام
چرا وقتی از سهمیه مبلغ سوخت (اعتباری) کم میشود هیچگونه اس ام اس نمیاد بعد اون کارکنان پمپ بنزین که میدونن هیچگونه اس ام اس نمیاد در این موضع بیشترشون سو استفاده میکنن راننده ها به این موضوع کاملا دقت کنید که از شما پول برداشت میکنن ولی رسید کنسل میکند من بارها اینکار کردن یه ۳۰ تومن یه ۲۰ تومن از من برداشت کردن جهت اطلاع
سلام وحید جان
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
سوخت به حساب من واریز نشده
پس قرار شد پیمایش رو واریز کنند ۲۶بهمن ماه پس هنوز خبری نشده
برامن تاحالا بنزین نه ربختن چن باری هم زنگ زدم ولی پاسخگو نیستن
با سلام امروز اسنپ بهم پیام داد که از ساعت 16تا 24اگه 22سفر داشته باشید پاداش 45هزارتومانی پرداخت میکنه که من 24سفر داشتم از قبل هم از تاریخ19دی همه سفرها که انجام دادم همش در حد و نصاب این پیام ها بود که ارسال میشد برام تا تاریخ 29بهمن اما تا اکنون هیچ مبلغ پاداشی بهم پرداخت نشده خواستم علت این موضوع رو برام توضیج بدین ممنون
سلام مهدی جان
در صورتی که واجد شرایط دریافت پاداش باشید، مبلغ حداکثر طی 48 ساعت پس از اتمام طرح به اعتبار شما اضافه خواهد شد
سلام بازار اسنپ رو زیاد داغ کردین هیچ پولی برای راننده نمی مونه من بعضی روزها صد کیلومتر هم می رم این بیست هزار تومن هم واقعیت نداره دیگه کار نمیکنم آدم زورش میره با این کرایه پایین مثل آب تو هاون کوبیدنه
بعضی وقتها کرایه یه مسیر رفت و بر گشت روز بارانی انقدر کم است خود مسافر شاکی میشه
سلام هزینه وام کمک برای خرید بنذین را هنوز میدین اگر میدین چطوری واریز میشود با سپاس فراوان ممنون از شما.
سلام چرا برای من سهمیه بنزین واریز نمیشه
سلام من از تاریخ ۲۷ دی ماه در کارگروه اسنپ مشغول بکار شدم ولی دریغ از یک ریال هزینه سوخت هیچ اعتباری دریافت نکردم بالای ۱۰۰۰ کیلومتر پیمایش داشتم
سلام.بنده بجز شغل اسنپ درامددیگری ندادم ماشینم هم یگانه سوز میباشدوباورکنیدروزهای بوده که ازخانه بیرون نیامده ام وکار نکردم بخاطراینکه پول بنزین نداشتم اززمانیکه نرخ سوخت گران شده تا الان اسنپ بمن دوتا ۹۰۰۰هزارتومان یعنی پول ۶لیتر بنزین برای من بکارتم واریز کردندخداوکیلی این انصاف؟ من همیشه هرچه کار میکنم بایدبنزین آزادوکمسیون بدهم دیگه دارم از خودم هم ناامید میشم چندین بار به پشتیبانی تماس گرفتم همیشه میکند آخر برج شما خودتان را یکروز بگذرد جای من خداوکیلی چیکار میکردید.ممنون میشم اگه جوابم رابدهید.
سلامچراسهمیهسوختواسهماواریزنشده
سلامچراسهمیهسوختیواسهماواریزنشده
خیلی خوب هست ممنونم از شما عزیزان اسنپی
چرا پول بنزین واسه من نیومده
چرا سهمیه من با پاداشت ندادین
سلام.همه.چیز.خوب.فقط.روشن.و.واضع.نیست.پرداختیتون.من.حداقل.روزی.250کیلومترازساعت.3بعدظهرتا.2 شب.کار.میکنم.ولی.
در حال حاظر که ما داریم هزینه بنزین را ازاد پرداخت می کنیم ماهیانه یکصد هزار تومان به حساب اینجانب پرداخت می شود این انصاف نیست من روزانه سی هزار تومان بنزین ازاد می زنم ده لیتر تا ظهر تموم میشه میام خونه یعنی در ماه 300 لیتر کم کم ایا با یکصد هزار تومان در ماه میشود کار کرد ما هر چه کار می کنیم فقط هزینه بنزین پرداخت می کنیم
خیلی عالی
سهمیه بنزین رانندگان اسنب را کی میریزید شرمنده زن وبچه شدیم کی میخواهید به فکر ما باشید ما واقعا در عذاب هستیم
چرا سهمیه بنزین رانندگان اسنب را نمیریزید شرمنده زن وبچه شدیم تورا خدا به فکر ما هم باشید ما چه کنیم
تو خدا چلوی زن وبچه شرمنده شدیم چرا سهمیه را نمیریزید من هفته ای هزار کیلومتر بیشتر کار میکنم تک سوز هم هستم هریک روز در میان یک باک بنزین میزنم
سلام اقا الان واسه من ۳هفتس واریز نمیشه بعدشم حدعقل اگه قرارنیست هزینه بنزینو بدین خوکرایه هارو زیاد کنین
آقا خداوکیلی کرایه ها خیلی پایینه. خود مسافرام میگن کرایتون کمه. دلشون میسوزه خوردشو نمیگیرن.. بنزینم که نمیدین….
لطفا در مورد مسافرانی که بعد از رسیدن به مبدا سفر لغو میکنند و مثلا با تپسی میرن یه کاری بکنید ….. خودشون میگن شما دیر اومدید تپسی زود تر اومد منم رفتم ….. لطفا جلوی این رفتار بگیرید….. ممنونم
سلام گفته بودین درصورت انجام 10سفردریک روز16000تومان به حساب شماواریز میشود ولی نشد
سلام
لطفا برای بیمه رانندگان هم طرح ارایه بدید
یا بیشتر توضیح بدید ک ما چطور بیمه بشویم
من بیشتر از ۲ سال برای اسنپ کار میکنم
باتشکر
سهمیه بنزین درکارت جدیدم واریز نمیشه
سلام بابک جان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت از این به بعد بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد.
می تونید برای استفاده از سهمیه اعتبار سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
باسلام.من تا کنون هیچ سهمیه بنزینی دریافت نکرده ام .چون کارت بانکی را به علت تاریخ انقضاتعویض کردم شماره کارت هم تعویض شده پیامک هایی هم که میاد سهمیه واریز شده همه به شماره کارت قبلی میاد من توسامانه اسنپ قسمت مالی شماره کارت جدید هم وارد کردم ولی تا کنون هیچ اعتباری به کارت جدید واریز نشده.لطفا پیگیری کنید.
سلام محمد رضا جان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد.
سلام سهمیه ی قبلی به حساب من واریز نشده
باعرض سلام خسته نباشید.من ازاول اعتبار بنزین چیزی نه دیدیم نه واریز شده.به هرکجا زنگ زدم فقط گفتند منتظر،منتطر منتظر
سلام وقت بخیر
لطفا راننده های اسنپ را هماننده راننده های تاکسی و آژانس؛بیمه کنید
ممنون
(راننده همیشه فعال و قدیمی از گرگان)
با سلام شرکت اسنپ هیچ مزایایی برای رانتدگان شهرستانی ندارد چند تا انتقاد دارم یکی اینکه به رانتدگان عیدی بدهین رانتده ای که چند ساله داره براتون کار می کنه حقشه دوم اینکه من ماشینن ام تک سوزه شرکت بنزین هر دو هفته میده این طوری صحیح نیست راننده های فعال مشخص ان مثل تاکسی رانی بریزن توی کارت سوختشون هر وقت به رانتده برسین دیگه نیازی به تبلیعات توی خیابونها نیست که هرکس بیاد ثبت تام کنه پاداش بهش میدن خود رانتده با رصایت کامل میاد برای ثبت نام من هر جه کار می کنم دو سومش در امدم خرج ماشین میشه واقعا صرفی نداره این مشکلات حل کنید شرکت اسنپ کارش درست میشه
سلام امروز دوشنبه پیامک اومد که از سفر ۱۳ هم به بعد هرسفر۴۰۰۰به حساب اسنپی واریز میشه ولی این طورنشد چرا،،،،،،
راننده خانم مجبوره برای بعضی از مسافرهای اقا لغو سفر بزنه لطفا امتیاز منفی نزنید،،،هزینه سوخت هم بریزید بعضی ها اصلا هزینه نگرفتن با این گرانی
چرا بنزین بهمون نمیریزن بابا خدایش داریم کم میاریم یه فکری هم به حاله ما مستآجرها کنید خداوکیلی زندگیمون دیگه نمی چرخه اخه به کی باید بگیم اعتراض میکنیم میگن اشوب گرن از این ور داریم از فقر بدبختی میمیریم درد مونو پیشه کی ببریم
سلام به من هنوز بنزین واریز نکردی
سلام ماروزی 60هزا تومان بنزین مصرف میکنیم باکرایه 3500 و4000 تومانی تشویقیامونم واریز نمیشه صبح تا شب 100تومانم کارکنم اصلا نمی صرفه
سلام بنده تا حالا که سه ماه در اسنب مشغول کارم بنزین برام واریز نشده از درآمد خودم بنزین میزنم
من که الان ۲ ماهه تو اسنب کار می کنم هیچ پولی بابت بنزین دریافت نکردم
من که تا حالا پول بنزین نکرفتم
با سلام وخسته نباشید شما میگویید ۱۰۰۰ کیلومتر برانید بنزین وارد شود یعنی این همه روندم در ماههای اخیر هیچی تعلق نمیگیرد در ضمن نمیتوانم ازاد بنزین بزنم لطفا کارکردهای اخیر مرا واریز نمایید تا شروع کار کنم ممنون اسنپ
بنزین ندارم بخاطر بنزین نمیتوان کار کنم لطفا راهنمایی کنید از طرفی هی تشویقی میگذارید ممنون
چرا پول سهمیه بنزین منو نمیریزن
اعتبار من نیومده
سلام من هنوز از سهمیه بنزین استفاده نکردیم لطفا من را راهنمای فرماید پیمایش من بیشتر از صد کیلومتر است
این طرح مربوط به اسنپ باکس (اسنپ وانت ) هم میشه؟
سلام سهمیه سوقت کی واریز میشود
مدتی هست که واریز نکردید
سلام روز بخیر واسه قبل ۲۶ بهمن که مسافر جابجا کردم پیام نیومد که چقد پیمایش داشتم ممنون میشم بگید
سلام هیچ اعتباری تا حالا به حسابم نیومده
پس به سوال من چرا جواب داده نشد اون در صفحه نظرهانیست ثبت نشد
واقعا این چه محاسبه ایی بعداز1000هزارکیلومتر تو همون 1000کیلومتر کلی باید بنزین سوزوندو تنها مسئله بنزین نیست کلی دیگه استهلاک خورد هست واقعا خیلی ناعادلانه است.یکی که تاتاریخ مشخص شده نتونه 1000کیلومترپرکنه بایداین وسط بسوزه؟
یعنی واقعا ترافیک های سنگین داخل شهر حساب نمیکنید و مدنظر نمیگیرید؟؟؟
سلام عرض خسته نباشید.
یعنی من اینهمه سفر داشتم هزارکیلومترنشده؟یعنی ازتاریخ که شما پیامک میدیددرعرض ۲روزپیمایش هزارکیلومترداشته باشیم بعدهزارکیلومترشروع میشود اگه اینطورهست جوردرنمیادشماتاالان دوتاپیامک دادید ولی من نمی دونم یعنی چی اگه میشد توضیح بدید کار آنها ممنون
باسلام من از اول هیچ سهمیه بنزین دریافت نکردم هربار هم زنگ میزنم مگن مشکلت برطرف شده این بار میریزن ولی هنوز خبری نیست مشکل کجاست راهنمای کنید
سلام الان سه ماهه اسنپم هنوز هیچ بنزینی دریافت نکردم
چرا پاداش هفته قبل را هنوز واریز نکردین؟ کجا باید پیگیر بشیم؟ چندین بارهم با پشتیبانی تماس گرفتم و بی فایده بوده
سلام من تا الان هیچ هزینه بنزین نگرفتم حتی هر صد کیلومتر 7تا بنزین را هم نگرفتم
سلام سھمیہ۔بنزین۔نیامدہ۔بیست۔روزفعال۔بیش۔ازدوسہ۔ھزارکیلومترمسافرداشتم
سلام من از تاریخ ۱۹تا ۲۵ بهمن بیشتر از هزار چهارصد رفتم کمپین هزار به بالا برا من واریز نشده حتی از ۱۹بهمن تا ۲۲بهمن میشه چهار روز من ۸۶۷کیلو متر برام پیام امده رفتم هیچ برام واریز نشده زنگ زدم پشتیبانی میگن که حتما جی پی اس عمل نکرده حساب نشده هیچ کاری نمیشه کرد لطفا پیگیری کنید بخدا همش بنزین ازاد زدم
۱۹روز کاراسنپی انجام دادم چرا سهمیه بنزین بهم تعلق نگرفت
من چند روزه دارم زنگ میزنیم
چرا رسیدگی نمیکنید
اگه نمیخواستید پول بنزین این کمپین رو واریز کنید پس بیهوده این قدر پیام ندین تشویق نکنید من الان هیچ پولی واسم نموده
مردمو وصوصه میکنید ولی پرداخت نمیکنید توی این گرونی مقصر شمایید باید پای حرفاتون وایسید ما چه گناهی کردیم
امیر شهابی
سلام سهمیه بنزین من میریزم داخل شماره کارت قبلی بعد کارتم گمشده بود رفتم بانک کارت رو عوض کردم دیدم به شماره کارت قبلی میریزن هنوز با اسنپ تماس گرفتم گفتن چشم پیگیری میشه باز بعد چند وقت پیگیری کردم گفتن نرم افزار رو بروز کنید بالای اپیکیشن شماره کارت جدید رو وارد کنید من هم انجام دادم دوباره دیدم به شماره کارت قبلی سهمیه بنزین رو ریختن من هم دو باره پیگیری کردم شرکت گفت اشتباه شده دوباره از این به بعد به این شماره کارت جدید میزنیم هنوز که هنوزه به این شماره کارت جدید نریختن میگین من چکار کنم که شرکت اسنپ به این بزرگی نمیتونه سوخت من رو بریزه به شماره کارت جدید با توجه به اینکه من خیلی پیگیر این قضیه بودم تشکر میکنم اگه پیگیری کنید
سلام امیر جان
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت از این به بعد بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد.
می تونید برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
سلام قیمت کرایه پایینه
به حساب منم نیومده بالای ۱۰۰۰کیلومتر رفتم
سلام واسه چی هنوز مبلغی به اعتبار من اضافه نشده است
سلام هزینه بنزین قرار بود شنبه۲۶بهمن واریز شود پس چی شد؟
سلام هزینه سوخت کمپین ۱۰۰۱ این هفته یعنی تا ۲۵بهمن به حسابم واریزنشد
سلام چرا از ۲۵ دیماه تا ۲۶ بهمن برای من سهمیه بنزین واریز نکردن
سلام خسرو جان
سلام تردد بالا تر از ۱۰۰۰ کیلومتر توی هفته ی گذشته از تاریخ ۱۹ تا ۲۵ بهمن برای من محاسبه نشده من تمام ترددم فقط توی اسنپ بوده ولی امروز هیچی به اعتبار من اضافه نشده
من از روز اول تاحالا پول بنزین دریافت نکردم لطفا پیگیر باشید
من هر بار کارت میزنم میگه نامعتبر
اگه سهمیه بدن عالیه
سلام
من کل مسافت سفرها رو یادداشت میکنم از ۱۹بهمن تا ۲۵ بهمن نزدیک ۱۷۴۲کیلومتر سفر زدم بعد واسه پاداش کمپین ۱۰۰۱ واسم ۶۰ تومن واریز شده چطوریه این در صورتی ک چهارشنبه پیاماومد که تو ۴ روز اول هفته ۱۰۳۰ کیلومتر رفتم بعد یعنی تو ۳ روزه بعدی فقط ۳۰۰ کیلومتر رفتم خواهشا رسیدگی کنید اینو ممنون متشکر
سلام.اعتبارتاریخ..۹۸۱۱.۲به حساب من نیامده است
پیام میادروگوشی من که سهمیه بنزین واریز شد اماکاری خطا میزنه روی پمپ
سلام قادر جان
سامانه سماس به جهت تسهیل این امور راه اندازی شده.
شما با مراجعه به سامانه سماس می تونید، مراحل واریز اعتبار و مانده اعتبارتون رو مشاهده کنید.
یعنی منم که ماشینم دوگانه اس باید اندازه تک سوز برم که اعتبار سهمیه بنزین بهم بگیره تازه اونم نصفش؟؟
سلام خسته نباشید چرا از 11/7به حال واریز سهمیه بنزین برای من نشده است ممنونم جواب بدهید تلگرام نگاه کردم ولی نیامده
سلام حمید رضا جان
چرا سهمیه من واریز نشده؟
با سلام وخسته نباشید از شما این جور که من متوجه شدم فقط پیمایش این هفته مورد نظر شماست پس بنا بر این پیمایش تا کنون مورد قبول شما نیست هزینه از جیب کاربران اسنپی تا این لحظه از جیبمان خرج سوخت شده از کف ماساقط شده در واقع در محاسبات شما منطور نمیگردد جال ما هم کار کرده وهم بنزین سوزانده ایم هم کمسیون داده وهم استحلاک ماشین برایمان باقی مانده آیا اینجور است یا من اشتباه میکنم
لطف کنید سزیح وواضح این مطلب را بزایمان جای بیندازید تا با مشکلات فعل زندگیمان دستو پنجه بهتری بزنیم وراحت حل کنیم ممنون میشوم با سپاس از شما
سلام خسته نباشید واقعآ حق کشی میشه درحق رانندها اسنپ یک ریال از حق خودش نمیگذرد ولی ما با این کرایه کم چکارکنیم
من برای دوماه و نیم گذشته ۳۳۰۰۰ تومان برام پول بنزین ریختن در صورتی که نزیک ۲۰۰۰ کیلومتر حداقل پیمایش داخل سرویس داشتم؟
سلام حدودا۱۴ماه هست کارمی کنم بنزین نگرفتم دفترهم رفتم می گویندواریزشدولی جایکاه می روم کارت نامعتراست لطفا رسیدگی شودماشینم تگ گانه هست
چرا تا حالا یک لیتر به من بنزین ندادید بخدا که درامدمون کم میشه من دارم از 6 صبح تا 3 بعدظهر تو قهوه خانه کار میکنم از 4 بعدظهرم تا جایی که بتونم با اسنپم دارم مهریه میدم توروخدا درکم کنید ممنونم ازتون
سلام سهمیه بنزین چرا واسه من نمیریزین اینجوری نمیشه زیاد سرویس برم
آقا من بیش از 3000کیلومتر کار کردم ولی تا حالا مبلغی واریز نشده برام
از آبان ماه ک بنزین سهمیه ای شده اکنون یک ریال هزینه سوخت دریافت نکردم بدلیل اینکه هزینه سوختم ب کارت عابربانک قدیمی بنده واریز میشود بیش از سه مهه تلاش کردم ک چرا هزینه سوختم ب کارت عابربانک جدیدم واریز نمیشود ولی ب هیچ نتیجه ای نرسیدم
سلام کوروش جان
می تونید برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید
چطوری میشه پیمایش هامونا نگاه کنیم
سلام سه سال و نیمه همواری می کنم کلی این چند وقت بنزین آزاد زدم پول بنزین دو با برام اسنپ ریخت خیلی کم دیگه نریخت سی تومان آزاد ده لیتر می زنم هفت تومان در میاد عوارض شهرداری هم کم میشه هیچی صرف نمی کنه فایده نداره کار کنم حداقل پول بنزین واریز بشه یا سهمیه بیشتر بدند
منم شدیدا نیاز به سوخت دارم بررسی کنین لطفأ…
چقدر دروغ میگید آخه مگه هر هفته تمدید میکنن الان دوماه شد
سلام میشه لطف کنین شرایط بازاریابی اسنپ رو توضیح دهید منظورم پیدا کردن اتومبیل وثبت نام کردن در اسنپ هست…
ممنون میشم…
من الان سه هفته نصب کردم بالای سی تاسف رفتم هنوز نریختن
والا هفته 1200
1300
میرم
1 لیترم گیرم نیمده
سلام این پنج هفتی که هزینی بنزین واریز نمیشود با تشکر
ازکجابایدبببنیم توهفته بیشتراز۱۰۰۰کیلومترشده است یانه
چرا امروز بمن سرویس نمیدهد.1
روزهای تعطیل برای چی کرایها کمتر میزنند روز های دیگرم کم هست
چجوری باید فهمید چند کیلومتر پیمایش داشتم
سلام چجوری باید فحفید چند کیلومتر پیمایش داشتم این ماه
چرا به من سهمیه بنزین نمیدن
من چهارماه است که به اسنپ امده ام.۱۳سال دراژانس بودم همه رفقا دراژانس بنزین گرفته اندولی من دراسنپ حتی یک لیتربنزین نگرفته ام دفتر اسنپ شهرستان میگه مرکزوشرکت نفت بایدشماره شباوملی شمارااپدیت کنندتاسوخت به شمابدهندهمه هفته میرم همینو میگن دیگه نمی تونم کارکنم لطفاپاسخ دهید چکنم
سلام چرا واسه من بنزین واریز نمیشه همش داره واسم به ضرر تموم میشه
با سلام من تا حالا بیشتر از شیش هزار کیلومتر کار کردم پیامکش برام اومده ولی هیچ پولی واریز نشده
با عرض سلام و ادب و احترام چرا کرایه ها رو بیشتر نمیکنید ,بنزین سهمیه تاکسی اسنپ رو چرا واریز نمکنید
سلام کرایه ها خیلی پایینه از سهمیه بنزینم خبری نیست اخه چرا به فکر نیستین
پیامک امده سهمی برای شما ریخته شده ولی کارت میکشم میزند ناموتبراست لطفن برسی شود باتشکر
سلام حسین جان
با سلام وخسته نباشید .بابا یکی به داد ما برسه اخه اینهمه پیمایش دارم اصلان خبری از سهمیه بنزین نیست.نکته بعدی اینکه از تهران سرویس به شهرسنانهای اطراف میگیریم وقتی به مقصد میرسیم ساعت ها باید منتظر بمانیم تا یه سرویس به طرف تهران پیش بیاد .بررسی کنید باید برای برگشت به تهران ما را در اولویت قرار بدید.گاهای خالی برمیگردیم
سلام اقبال جان
در نسخه جدید اسنپ این امکان رو دارید که مقصد منتخب رو مشخص کنید
من تا حالا حتی یک لیتر بنزین بهم تعلق نگرفته هروقت هم رفتم دفتر اسنپ در جوابم گفتن آقا حل شد.میشه بپرسم پس کو؟؟؟؟
خیلی طرح خوب و عالی میباشد
چرا واسه من سهمیه بنزین نریختن
سلام.نرخ کرایه تو استان ما آنقدر کنه رسیدگی کنید این چه وضع کرایه هاست
باسلام بنده۱۳سال راننده اژنس بودم حدود۴ماه است که به اسنپ امده ام همه دوستانم دراژانس بنزین دریافت کرده اند امامن حتی یک قطره بنزین هم ازاسنپ نگرفته ام بارها به دفتراسنپ مراجعه گرده ام میگن شماره شباوشماره ملی شمارادفترتهران ومسوءلین سامانه سوخت بایدابدیت کنندتابنزین به شما تعلق بگیرد ضمنابنده راننده فعال اسنپ هستم که جایزه جشن ۵سالگی راهم گرفته ام لطفاپاسخم رابدهیداگربنزین نمیدهید به اژانس بر گردم چون نمی توانم بابنزین ازادکارکنم منتظرالپاسخ
سلام احمد جان
مبلغ کرایه ها بسیار کمه ارزش نداره
سلام منم تا بحال بنزین دریافت نکردم
سلام وقت بخیر برای همدان هیچ مزایا و تهسیلاتی وجود نداره چرا ؟؟؟
سلام مجید جان
در تلاش هستیم خدمات باشگاه رانندگان رو در همه شهرها فعال کنیم
کمک کنید گاز سوز کنم
سلام من ماشینم ۴۰۵ بنزین زیاد می سوزونه چطور وکجا باید گاز سوز بکنم روزی ۱۰۰ تومن پول بنزین میدم چیزی برای زندگی نمیمونه به سختی زندگی می کنم مستجر هستم با تشکر کاری برای من بکنید ممنون
سلام من از دی ماه در قشم فعال بودم بنزین هنوز دریافت نکردم و توی شهر کرایه خیلی خیلی کم هست هرچی در میاریم میدیم بنزین ؟
با سلام وخسته نباشید مدتی است در حال انجام کار در اسنپ هستم تا کنون سهمیه بنزین نگرفتم واز جیب خودم هزینه آزاد پرداخت کردم ممنون میشوم اگر مقدور است رسیدگی فرمایید با تشکر از شما
خواهشا یه فکری برای طرح های تشویقی مخصوصا برای ساعت هاش بکنید ممنون
سلام
بهتر است مقدار سوخت تعلق گرفته شده بصورت کیلومتری و زمان سفر محاسبه میانگین شود
م.م.ویسه
سه ماه دارم کارمیکنم یک ریال بنزین اعتباری ندیدم
سلام چرا پیامک پیمایش کیلومتر برا من نمیاد
سلام از خیلی وقته که دوستان چند بار بنزین سهمیه گرفتن چرا من نمیتونم بگیرم دفتر اسنپ هم رفتم میگه پیگیری میشه خداوکیلی فکری بکنید برای من باتشکر بعدشم فکری به حال کرایه بکنید یا بیشتر کنید یا پورسانت ما رو کم کنید
سلام. اگه کمتر از 1000کیلومتر باشه چی بنزین دریافت نمیشه. من در هفته بعضی وقتا نمیتونم 1000 کیلومتر کار کنم. جریانش چی میشه. مقداری که برای اسنپ پیمایش داشتم
سلام من از دی ماه در قشم فعال بودم پس چرا بنزین هنوز دریافت نکردم ما فقط مشکل همین داریم
سلام
با سلام و درود بر شما همکاران گرامی لطفا جهت سهمیه سوخت که هر هفته برای من و رانندگان دیگر واریز میشود ولی متاسفانه از آن نمیتوانیم استفاده کنیم و با مراجعه به شرکت به پرداخت ملت گفته میشود که در وزارت کشور در حال بررسی است من نمیدانم یک بررسی چقدر زمان میبرد خواهشمندم برای رسیدگی آن اقدام نمایید با شایسته ترین احترامات اسنپ اکو
سلام من دو ناه کار میکنم هیچ پول بنزین برای من واریز نشده
سلام واسم اسمس اومده عتبار سوخت واریز شد ولی میرم هیچی نیست پشتیبانی هم جواب درست نمیده لطفاً جواب بدین
سلام رضا جان
سلام من یک قطر بنز نگرفته ام بارها تماس گرفتم همکاران میگن درست میشه نمیدونم بای به کجا زنگ بزنم
سلام من الان ۲ماه است کار اسنپ را شروع کردم ولی برای من پولی واریز نشده
درود بر شما
ولی تا بحال این سوخت ها که میگید ب من تعلق نگرفته
اون هزار کیلومترو کی میده هر هفته الکی میگید ۱۰۰۰ کیلومتر ولی ولش کن بابا حوصلتون و ندارم
سلام شب خوش.. 3روزه حراج گذاشتین؟قیمت کرایه ها خیلیییی پایین اومده… ساعت 6غروب با اونهمه ترافیک از ایوانک غرب تا پاسداران 16تومن؟ از بلوار لواسانی تا باملند تو اوج ترافیک 20تومن؟؟😑
سلام به همکاران گرامی ،بنده دو سال با اسنپ همکاری فعال دارم ، تمام مدارکم درسته چرا سهمیه بنزین منو نمیدید ، از روی اجبار بازم دارم کار میکنم بخدا انصاف نیست این سهمیه حق زن و بچه منه شما چرا پیگیری نمی کنید ؟؟؟؟
سلام حمید رسولزاده هستم پیام میفرستید بابت بنزین ولی بنزینی در کار نیست لطفا پیگیری کنید باتشکر
واقعا که هرکی از دستش بر میاد داره مارو میزنه
یعنی این هزینه نصفه و نیمه سوخت رو هم پرداخت نمیکنید الان یک ماهه که هم تماس گرفتم و هم از طریق تشکیل تیکت دارم پیگیری میکنم چرا هیشکی پاسخگو نیست دستمون مثل همیشه بجایی نمی رسه
هم کرایه ها پایینه هم هزینه سوخت نمیدین هم اصطحلاکه ماشین بالاست پس ما به چه امیدی ادامه بدیم
باسلام. چرایه فکری برای قیمتها برنمیدارین بخدا این قیمتها منصفانه نیست در یزد حتی بعضی از مسافرها هم خودشون میگن خیلی کرایه کم هست چراهمون قیمتی که برا سفیر میاد نمیگین باشه پرداختی مسافر بعد 5درصد اون قیمت را شما بگیرین از سفیر نه اینکه 15 درصد کرایه رابه نفع مسافر کم میکنید از سفر ما رانندها بخدا نمیصرفه این قیمتها یه فکری بردارین اینطورپیش بره سفیرکمتر میشه الان به هرکی میگیم بیایین تو اسنپ میگه کرایه هاش کم هست میرن آژانس اسم مینويسن. باتشکر
سلام حمید رسولزاده هستم پیامک میفرستین سهمیه بنزین بهتون دادیم ولی سهمیه بهم نمیدین 3 ماه گذشت هنوز ندادین لصفا رسیدکی کنید باتشکر
سلام خواهش رانندهارو بیمه کنین
سلام همکاران لنده از رانندههای فعال اسنپم اما هنوز یک قطره بنزین بهم تعلق نگرفته این عین بی عدالتی است من هم خدایی دارم که حقم را از او میخام
سلام همکاران گرامی بنده از رانندههای فعال اسنپم اما هنوز یک قطره بنزین بهم تعلق نگرفته این عین بی عدالتی ، من هم خدایی دارم خدایی که حقم را از نامردمیها میگیره مطمئنم
لطف کنید به فکر رانندهای اسنپ باشید با این گرانی.
باسلام حمید رسولزاده هستم چرادو ماه برام بنزین نمیریزیدولی پیامش میادولی برام نمیریزید همش دارم ازاد میزنم لطفا رسیدگی کنید
سلام
اسنپ مجدد روغن موتور موتوسل را جهت رانندگان اختصاص داده؟
ببخشید .. پیامک
با سلام .. لطفا پیمایش هارو یکشنبه ، سه شنبه و پنج شنبه پامک کنید تا بدونیم دقیقترش و ممنون.
من که تا بحال هیچگونه اعتبار سهمیه سوخت دریافت نکردم باید چیکار کنم هر چقدر هم کار کنم باید بنزین ازاد بزنم هیچکسی جوابگو نیست تازه تک سوزم ولی میبینم دوگانه سوزارو براشون اعتبار میریزن مگه نباید فرقی داشته باشه
سلام
این بنزین نامحدود چی شد آخه ؟؟؟؟
با سلام به من هنوز بنزین ندادید بالای ۱۰۰۰ کیلومتر هم کار کردم آخه فرق بین بنزین نامحدود و محدود رو هر بیسوادی میتونه تشخیص بده .
چرا بنزين باسه من نميريزن به فكري باسه كرايه بكنيد خيلي كمه
چرا باسه من نميريزي
با سلام من پیامی که از اسنپ دریافت کردم این بود که 700کیلومتر سفر استوی انجام دادم ولی برام 42000تومان واریز کردن در حالیکه برا هر 100کیلومتر ماشینه من حداقل 9لیتر مصرف میکنه ولی به جای 70لیتر 14لیتر دریافت کردم علت چیه کلا ضرر شد برام
سلام خسته نباشید من از روز اول بنزین نگرفتم لطفا پیگیر شوید با سلام
شماره حساب مربوط به شبا روبایدتواپیکیشن ثبت کنی
منم از روز اول 11 آذر که اومدم هنوز هیچی بنزین نگرفتم
با سلام خسته نباشید
برای من بنزین اضافه ای شرکت نفت واریز نکرده چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
با سلام مدت ۳ماه است از سهمیه بنزین بنده گذشته است دریغ از یک لیتر بنزین که داده شده باشد .با پشتیبانی هم صحبت کردم و با بی توجهی و بی احترامی مواجه شده ام .لطفا بنده را راهنمایی کنید
باسلام چرامثل آژانس سهمیه بنزین به راننده هاکه تاکسی اینترنتی کارمیکنندتعلق نمیگیرد برای من از زمانیکه بنزین سهمیه بندی شده کلا 51هزارتومان واریز کردند حالا بماند مسافتی که تامبدا میرویم وکرایه های پایین و گرانی لوازم خودرو جدیدا ازکرایه راننده مالیات هم کم میکنند لطفا منصفانه پیگیری کنیدکه درحق رانندگان ظلم نشود
کرایه ها خیلی پایینه با این وضع ترافیک تو مشهد اصلا نمیصرفه
چندمدت هست کارمیکنم ولی بنزین بهم ندادن
چندوقت هست کارمیکنم ولی بنزین بهم ندادن
سلام برای دوگانهسوز کردن خودرو تصمیمی نگرفته آید تشکر
چیکار باید کرد چون هرچی کار میکنم برای بنزین و خرج ماشین میره
سلام من تا حالا سهمیه کمک هزینه بنزین برام واریز نشده چیکار باید بکنم لطفا رسیدگی کنید ممنون
سلام بابت بنزین این همه اخبار رنگی و گوناگون خیلی خسته کننده بود هست این هفته حتما به حساب کاربر واریز میشود نزدیک به 3 ماه است […]
چند مدت هست دارم کار میکنم امابنزین به من ندان
الان چندماهه که هنوزمشگل بنزین منو حل نکرده اسنپ تابحال هیچ سهمیه بنزین درخصوص پیمایش اسنپی بهم ندادن امیدوارم کسی این مطلب را ببیندوبخواند و توجه کندازمسولین اسنپ هرهفته به دفتراسنپ مراجعه میکنم وهر هفته با اسنپ تهران تماس میگیرم اما کو کسی که پا پیش بزاردو برای حل مشگل بنده حقیر اقدامی بکند
سیدکیکاووس هاشمی ازایلام
با سلام.این کمپین 1001 نکنه.سرکاری هست هر هفته دارین مارو می پیچونین..بخدا نیاز داریم. اگه هم سرکاریه بگین
محمود عزیز، سلام
توی کمپین 1001 به کاربران رانندهای که 1000 کیلومتر پیمایش هفتگی در اسنپ داشته باشند، به ازای پیمایش بیشتر از 1000 کیلومتر کمکهزینه پرداخت میشود.
سرکاریه داداش
سلام مطلب اول اینکه ما روزانه ۷۵ هزارتومان بنزین ازاد میزنیم تا پایان اتمام بنزین فقط سروبس اسنپ انجام میدهیم واسنپ عزیز پیمایش مارو درست حساب نمیکنه مطلب دوم مسافر رو دریافت میکنم میریم در معبد ۵ الی ۸ توقف هرچه با مسافر تماس میگیرم جواب نمیده ما مجبوری خودمان کنسل کنینم بعد متوجه میشیم مسافر […] رفته باید در این باره اسنپ فکری بکنه در طی روز شاید ۵الی ۶ مورد داشته باشیم مطلب دوم چرا اینقدر امتیاز از ما کم میشه من رورانه ۱۸ الی ۲۰ سرویس انجام میدم فرقی هم ندار ه مسافت زیاد باشه یا کم لطفا برسی کنید در صورت خواندن مطالب جواب مارو بدهید باتشکر
رمضان عزیز، سلام
اسنپ برای سهمیه بنزین کاربران راننده 2 طرح دارد. طرح اولیه برای عملکرد بیشتر از 47 کیلومتر در هفته، در ازای هر 100 کیلومتر مابهالتفاوت هزینه 7 لیتر بنزین آزاد به حساب کاربر راننده واریز میشود.
در طرح دوم که با نام کمپین 1001 شناخته میشود، به ازای پیمایش هفتگی بیشتر از 1000 کیلومتر، 20 هزار تومان به ازای هر 100 کیلومتر به کاربر راننده پرداخت میشود.
امتیاز شما به صورت مستقیم از روی امتیاز مسافرها تعیین میشود.
سلام با توجه به پیگیری مکرر هنوز هم اعتبار سهمیه بنزین به کارت قبلی من که اعتبارش تموم شده و عوض کردم ریخته میشه از زمان سهمیه بندی تا کنون نتونستم از اعتبار ریخته شده استفاده کنم خواهش میکنم پیگیری کنید خسته شدم از بس به پشتیبانی زنگ زدم یا به دفتر اسنپ قم مراجعه کردم
سلام اسماعیل جان
سلام و خسته نباشید من دقیقا ماشینم صفر هستش وتمیز و برخورد عالی دارم با مسافرا هرچقدر هم که الاف میشم دم در خونشون و هرچی میگن میگم چشم ولی نمیدونم چرا۴.۶هست مال من کرایه ها هم برام خیلی کم میزنه بیش از حد
سلام محمد حسین عزیز
امتیاز شما میانگین 15 امتیاز آخریست که از مسافرین گرفته اید.
سلام بابت بنزین تابه امروز یک ریال به من تاهالا پرداخ نشده شما خودتان گفتید هرهزار کیلومتر دویست هزار تومن میدهید پسچرا تا به هال نریختید
با سلام و عرض ادب و احترام به شما خانواده ی بزرگ اسنپ .عرض بنده اینه ما در روز بین صد تا صدو پنجاه کیلومتر در اسنپ و جابجایی و در انتظار اسنپ هستیم پیمایشی اسنپ از وقتی که مسافر سوار شد و تا پایان سفر این ملاک پیمایش نباشد وقتی ما چند کیلومتر برای برگشت اسنپ و یا جابجایی برای پیدا شدن اسنپ در حرکتیم این محاسبه نمیشود خواهشا این هم محاسبه شود
سلام سهمیه بندی بنزین نو بهم ندادن ممنون رسیدگی کنید
مرسی بابت همکاری بارانندگان
قیمته سفرها خیلی پایینه مسیری که آژانس اینترنتی دیگه زده 4 تومن شماچرا2میزنین لااقال 3.5بزنیین میگن رقابت ولی نه اینجوری که مفت میبریم مسافرومونده یه پولی هم مابه اونابدیم بعضی مسافراخودشون خجالت میکشن بخدا گنبدگلستان
من تا الان حتی ا لیتر بنزین دریافت نکردم هر دفعه میگن ماه دیگه
تو این گرونی کرایه ها ی اسنپ از مفتم کمتره
با این کرایه چندرقاز: بنزین بزنم استهلاک حساب کنم بیمه رو بدم فلان بدم کدومو بدم
ب اسنپ باشه مسافرو بچسب..
رانندو ماشینشو وعده هارو ولش
باسلام وخسته نباشید به استحضار می رساند سهمیه اختصاص یافته بنزین به اینجانب هنوزموفق به استفاده ازآن نشده ام هروقت به پمپ بنزین میروم می گویند رمزتان نا معنبر است لذا خواهشمنداست دستورات لازم مبذول فرمائید باتشکر مجید میرزائی
سلام مجید جان
هم چنین با استفاده از این سماس امکان تغییر رمز رو هم خواهید داشت.
باسلام وخسته نباشید به استحضار می رساند بنزین اختصاص یافته به اینجانب هنوزموفق به استفاده ازآن نشده ام هروقت به پمپ بنزین میروم می گویند رمزتان نا معنبر است لذا خواهشمنداست دستورات لازم مبذول فرمائید باتشکر مجید میرزائی
سلام مجید جان
لطفا اگه توضیح بدید این مبلغی که از اعتبار ما (عوارض سفر که مسافر پرداخت کرده )به چه علت میباشد ممنون میشم
۱۰۵۲کیلومتر پیمایش داشتم اما فقط۶۴هزار تومان اعتبار بنزین بهم دادن چرا؟؟؟؟?
سلام کد کنسلی چنده چطور محاسبه میشه چطوری پرداخت میشه باکمال تشکر
سلام عبدالرسول عزیز
لطفا بلافاصله بعد از لغو سفر کد SCL1029 رو در قسمت پشتیبانی سفر لغو شده وارد کنید. سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه لغو سفر به شما تعلق بگیره، حداکثر طی 48 ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
کد کنسلی چنده چطور محاسبه و چطور پرداخت میشه
سلام عبدالرسول عزیز
لطفا بلافاصله بعد از لغو سفر کد SCL1029 رو در قسمت پشتیبانی سفر لغو شده وارد کنید. سفر شما بررسی خواهد شد
و در صورتی که هزینه لغو سفر به شما تعلق بگیره، حداکثر طی 48 ساعت مبلغ به اعتبار شما اضافه خواهد شد.
اسنپ عالیه رضایت کامل دارم
باسلام سهمیه بنزین اگر به کسی تعلق نمی گیرد لااقل یک اس ام اس بفرستید یا یک حرکتی بزنید که راننده شما متوجه شود تا به آن حد نساب برسد من الله توفیق روزافسون??
با سلام. در هفته چند مورد پیش میاد که مسافر ماشین رو که براش میرسه دم خونش نمیخاد و نه جواب تلفن رو میده و نه کنسل میکنه و راننده دوساعت باید واسته و یا مجبوره بخاطر از کار نیفتادن خود راننده کنسل بزنه و لغو سفر کنه و همه چی میره تو پاچه ی راننده . نهایتشم 500تومن کنسلی به راننده میدین اونم اگه تازه راننده رسیدن به محل رو بزنه اخه این انصافه و بعدشم که لغو میزنیم سرویس کمتر برا راننده ارسال میشه. چرا این موردا رو اصلاح نمیکنین . هردفعه که با پشتیبانی تماس میگیریم 5ساعت باید پشت خط باشیم و کلی هزینه تلفن بدیم بابت یه سرویس 2500 تومانی.
سلام. اکثر مسافرها یاد گرفتن مقصد رو سر کوچه و یا نزدیک تر از مسیری که میخان برن میزنن و میگن به ما ربطی نداره ولی وقتی میخان پیاده بشن ما راننده بدبخت باید 6کیلومتر اونطرف تر پیادشون کنیم و هیچ هزینه ای هم گیرمون نمیاد و میگن مشکل از برنامه اسنپه. چرا فقط به فکر مسافرین شمابالادستی ها. دوم اینکه
من هنوز برام بنزین نیامده دارم بنزین ازاد میزنم کمک کنید
ما که بنزینی دریافت نردیم
عاقا قیمتا پایین نمیسرفه همش داریم بنزین ۳هزارتومانی میزمیم
سلام برای من پیامک واریز سهمیه بنزین اومده اما چیزی واریز نشده لطفاً پیگیری کنید ممنون میشم
علی هستم راننده ثابت اسنپ حدود دوسال کارم. از شروع گرانی بنزین تا بحال یک لیتر بنزین هم دریافت نکردم و شبها نه تنها بادست خالی خونه میرم بلکه بابت بنزین فردا هم از خانواده قرض میکنم به امید گرفتن بنزین بعد از هر تماسم با اسنپ یه وعده الکی شنیدم و امتیاز پنج دادم
باسلام وخسته نباشید من کارت بانکم را چند ماه پیش عوض کردم کارت جدید گرفتم وبه پشتیبانی هم اطلاع دادم بعد از سهمیه بندی بنزین به کارت سوخته قدیمی سهمیه بنزین مسیج میدن صدبار به پشتیبانی تماس گرفتم جواب درست نمیدن دارم با بنزین سه هزار تومانی کارمیکتم چکاربایدبکنم تکلیف من چیه ؟ ؟ چکار کنم چرا اسنپ با راننده هاش اینجوری برخورد میکنه چطور مشکلم حل میشه اگه اسنپ یا پشتیبانی و یا شما همکارگرامی راهنمایی کنید ممنون میشم باتشکر
سلام مسعود جان
سلام،این همه پیام میفرستید سهمیه ی اعتبار سوخت شما ب حسابتان واریز شد بعد میریم پمپ بنزین بنزین میزنیم کارت رو میکشیم همه چیز میاد بالا توی صفحه ی پوز ب جز اعتبار تماس میگیریم با پشتیبانی اسنپ میگن زنگ بزن پشتیبانی بانک ملت هر چی هم زنگ میزنیم وصل نمیشه کی باید جواب مارو بده حالا.
با سلام وخسته نباشید چرا سهمیه بنزین بنده با بیش از هزار و پانصد کیلومتر پیمایش را پرداخت نکرده اید ، متاسفانه فقط تبلیغات انجام میشود و از سوخت و مبلغ جبرانی سوخت خبری نیست لطفا رسیدگی فرمائید با تشکر
سلام چطور بفهمم ک بالای هزار کیلومتر پیمایش داشتم و سهمیه بهم تعلق میگیره یا ن
سلام من برام سهمیه واریز میشه ولی تو جایگاه میزنه کارت نامعتبر دوبار رفتم شرکت فقط ی چیز میگه برگ درست شد ولی هنوز امروز اول من هیچ استفاده از سهمیه خودم نکردم کارتم ثبت شده بانک انصار مشکل چیه تشکر
سلام پیشنهاد میگردد سیستم رزو سرویس را در اسنپ در ساعات پیک و خلوت فعال کنید تا تعداد درخواست بیشتر شودومسافران کمتر علاف بشن ورانندگان با کار کرد بیشتری سرویس قبول کنند
از روزی که بنزین گرون شده یک قطره بنزین بهم ندادنند من کاملا فعال هستم هر بارم با پشتیبانی تماس میگیرم جواب میدنند نگران نباشید سهمیه شما محفوظ است کی قراره سهمیه بنزین منو بدنند چرا کسی جوابگو نیست
سلام من چند مرحله برام واریز شد،ولی هرچی کارت میزنم مینویسه شماره کارت نامعتبر می باشد.کسی هست که تا حالا این پیغام براش اومده باشه؟؟
با سلام، اگه ممکنه به نرم افزارتون یه قسمت اضافه کنید که پیمایش روزانه، هفتگی و ماهانه رو نشون بدهد. و لطفا در آپددیت جدید بعد از به مقصد رسیدم یه تایمر مثل قبل تعبیه کنید که مشخص باشه چقدر توقف کردیم.
با تشکر از زحماتتون
سلام یک سال هست دارم کار می کنم سوخت ندادن
سلام همکاران عزیز کارت قدیمی من ازبین رفته کارت جدید به شماره کارت 6037***1525میباشد ولی در دو مرحله بابت بنزین به کارت قبولی واریز میشود از شما تشکر میکنم برسی کنید
سلام جمشید جان
سلام، من یه سوال داشتم. پول میزنن حساب یا کارت سوخت شارژ میشه؟
منکه هیچکدومش رو ندیدم باید این طرح رو ثبت نام کنم؟
سلام از کجا بدون روزانه چند کیلومتر رفتیم من روزانه ۲۵ لیتر بنزین مصرف میکنم روزانه حدود ۱۵ الی ۱۷ سرویس میبرم اکثر سروبسا اطراف اصفهان میرم وضعیت بنزین مارو درست کنید این تشویقای هم که میذارید پولشو نمیدید من دیرو ۱۰ برج از ساعت ۱۴ الی ۲۲ ۹ سرویس رفتم ۸۰۰۰ تومن به حساب ریختید باید ۲۰ هزارتومن میریختید لطفا برسی کنید
از کجا باید متوجه شد که چند کیلومتر در هفته پیمایش داشتیم….من بنظر خودم انجام دادم ولی خبری از واریزی نیست
سلام جوادم از تبریز تا بحال سهمیه سوخت هم نتونتستم دریافت کنم چون به شماره کارت تاریخ اقضا واریز میکنن تکلیف چیست؟؟
سلام برا منتا الان هیچ سهمیه واریز نشده
سلام 3 ماه هست که هیچ بنزینی برام نریختن
والله منم بنزین ندیدم پیامکش اومده ولی ازخودش خبری نیست پیگیرم هستم ولی کسی پاسخگونیست اگه نمیخواین بدین بگیدتکلیفمونوبدونیم الکی خودمونواسیرخیابونانکنیم
با این کرایه ها خود مسافر میگه از اتوبوس ارزانتر کرایه اسنپ لطفا یه تغییر ی بدهید
چند بار نظرمو گفتم برای من سهمیه بنزین چرا نمیریزن
سلام ۲ماه وارد اسنپ شدم و کار میکنم ولی هیچ بنزینی به من ندادن _ من شغل دیگه ندارم تمام زندگی منو خانوادم با همین کار در اسنپ بابد بگذرونم بخدا به سختی داریم زندگی میکنیم بنزین ۳۰۰۰تومنی باید بزنیم و کرایه ارزون بگیریم واقعا شرایط سخت شده واسه مردم خواهش میکنم حداقل سهمیه بنزین مارو بدید و یکمم کرایه هارو اصلاح کنید. با تشکر از شما
سلام برا پیمایش ۱۵۶کیلومتر چرا ۱۵هزار ریختند به حساب با اینکه ۳۰هزار باید واریز میشد
چند روزی میشه من دارم کار میکنم اما چیزی به من ندادن
من از کجا بدونم مانده اعتبار که شما بابت بنزین ریختید بحساب چقدره ؟
سلام غدیر جان
سلام همکار آن عزیزپیمایش یعنی هیچ داروغه واسه۱۰۴۷پیمایش صد تومان وادارکردن درواقع باید۲۱۰واریزمیشداین دروغ نیست ازصبح تا شب کارآخرهیچ به هیچ
باعرض سلام من تابحال سهمیه بنزین دریافت نکرده ام ولی برام پیامک امده برام واریز شده. اما من بیش از۳۰باربه جایگاه مراجعه کردم می گه رمزکارت نامعتر می باشد وچندباربامرکز تماس گرفتم مشکلم حل نشده ایا می توانم شماره کارت عوض کنم
سلام فعلاً که من با وجود سفر های بالا اصل سهمیه بنزین را نگرفتم چه رسد به جایزه بالای ۱۰۰۰ کیلومتر ش در ضمن حداقل روزانه بین ۲۰۰_۳۰۰ کیلومتر پیمایش داشته ام یعنی درهفته بالای ۱۰۰۰ کیلومتر لیکن دریغ از یک ریال
سلام
من تا این تاریخ پولی بابت سهمیه بنزین نگرفته ام
سلام من ۲روز قبل یک سرویس رفتم چیزی حدود ۱۰کیلو متر ومبلغی که برای این مسافت با حجم ترافیک از مبدا تا مقصد فقط ۵۵۰۰تومان بود که اگر میخواست با هر چیز دیگری میرفت حداقل ۱۵هزارتومان باید پرداخت میکرد بخدا وقتی ۵ هزار تومان داد من این هزینه را نگرفته بودم خیلی سنگین تر بودم
از مدیران اینم خواهشمندم در مورد مسافت و هزینه سرویس ها دقت بیشتری انجام بدهند
من چند روز دارم کارم می کنم و امروز برای سوخت گیری خواستم از سهمیه اسنپ استفاده کنم ولی هیچ سهمیه به تعلق نگرفته ایت
سلام من ۱ماهه دارم کار میکنم بنزین دریافت نکردم لطفا راهنمایی کنید
با این هزینه های ماشین و کرایه های پایین و بنزین گرون کار کردن اصلا نمی صرفه چرا یک فکری به حال این راننده های زحمت کش نمی کنید اینم که از وضعیت هزینه سوختی که قولش رو داده بودین خواهشآ رسیدگی کنید با تشکر
سلام لطفا در اپلیش گزینه مسافت مبداء ومقصد مشخص کنید …وهم چنین مسافتهای طی شدهء کل مسافرتها اضافه کنید…. در تلگرام کانال. براهرشهر برای خدمات فنی ورفاهی فعال کنید…
کی به کی سهمیه میدن ما روزی یک باک کار میکنیم 90000هزار میدیم اگر یعنی سهمیه ندهند فقط برای بنزین کار میکنم باید چه کنم واز کجا سهمیه بگیرم
سلام من کارت بانکیم را۲ماه پیش تعویض کردم۲۰بارهم به پشتیبانی اطلاع دادم خودم هم شماره کارت جدیدم راتغیردادم امااین دفعه هم سهمیه بنزینم رابه شماره کارت قبلی ریخته شده چرارسیدگی نمیکنیداگرنمیخواهیدبدیدپس بگیدکه مردم منتظرنباشند ۲۰۰۰هزارکیلومتربرااسنپ مسافربردم بابنزین۳۰۰۰تومان هرچی به پشتیبانی زنگ میزنم میگندصبورباشید تکلیف چیه
سلام مهدی جان
سلام. لطفا هزینه ها رو بالا ببرید .ماشین خرج داره هفته گی ماشین خراب مبشه هزینه روغن .لاستیک و بیمه . اصلا یک صدم هم در نمیاد
سلام خسته نباشیدچند مدت هست کارم میکنم باتاکسی ولی بنزینی دریافت نکردم خواهش میکنم رسیدگی کنید ممنون
چرا بنزین به من تعلق نگرفته
باسلام به نظر من نرخ کرایه ثابت باشه بهتره در عوض مسافر این امکان رو داشته باشه که در وقت ترافیک ، سفرهای حاشیه و … نرخ را به میزان لازم بالا ببرید
خب چطور باید تو این طرح ۱۰۰۱ثبت نام کردش ، ممنون
سلام جناب جعفری
نیازی به ثبت نام نیست
سلام وخسته نباشید خدمت همه همکاران عزیز راننده وعزیزان اداری…اقا یه فکری واسه کرایه ها بکنید خیلی پایینه مخصوصا از ساعت ۲۴ به بعد دیگه داغون میشه تازه عزیزان مسافر اخر شبه و بیحالن کلی ما رو میکارن تا بیان پایین اگه اسم الافی وکرایه اضافه رو به زبون بیاریم که وا ویلا لیلی…من مدتیه دارم با اسنپ همکاری میکنم ولی خبری از پول بنزین نیست یه سری اقایون نور چشمین یا خوش شانسن که پول بنزین رو دیدن خیلی بیشتر از ۴۷ کیلومتر در هفته پیمایش دارم ولی…..لطفا به داد ما قشر ضعیف راننده برسید پول بنزین بیداد میکنه …ممنون از انشالا پیگیریتون.
اعتبار بنزین واسم نیامده بخدا ماشینم بنزینی است دخل و خرجم یکی نیس چیزی هم از جیبم میزارم
تا الآن یک لیتر بنزین هم ندادید
باتشکر خیلی زحمت میکشید خداقوت
تا حالا یک بار هم هزینه بنزین واریز نشده
باسلام تاکنون برای بنده هیچ مبلغی واریز نگردیده است چندین مرتبه نیز با همکاران اپراتوررمستقر درمرکز تماس گرفته ام. باتشکر از زحمات شما
من از زمانی که بنزین اعتباری شده بنزین آزاد میزنم هر چی میدوم بایست پول بنزین بدم پس مخارج زندگی و ماشین رو چکار کنم.چه کسی جواب گوی من هست بعضی روزها ۲۰ سرویس هم کردم دیگه از کار در اسب سرد شدم
اقا هفته های که نریختن واریز میکنن
سلام ایمانی هستم اردبیل چه جوری ا زوضعیت پیمایشمون اطلاعی بیابیم
سلام امروز ۲بار رفتم دنبال مسافر و آغوش کردن میشه ی فکری واسه سر کار گذاشتن ما ما بکنید این که نمیشه این همه راه بری معطل بشی آخرش مسافر لغو کن بابا بنزین میزنیم لیتری ۳۰۰۰ تومن و خواهشا خواهشا و خواهشا ی فکری برای کرایها بکنید واقعا نمی صرفه
الان مدت ۹ ماه اسنپ کار کردیم تا کنون هیچ بنزینی به ما تعلق نگرفت هر موقع یه چیزی می گویند نه شماره شبا خراب نه شماره حساب خراب اگر راست می گویید بنزین بریزید به کارت سوخت مثل اژانس ها
من دارم چند ماه کار میکنم اما به من سهمیه ندادند
باسلام پس ازچندین بار مراجعه به دفتر اسنپ کرج برای سهمیه بنزین پاسخها قشنگ بود اما متاسفانه سر کارمون گذاشتن.شماره کارتو فکر کنم ده بار ثبت کردم.هر بار smsثبت کارت مییومد.گفتم شاید از این طریق به نتیجه ای برسم
سلام کرمان هستم خیلی کرایه ها پایین هستن فکری بکنید
سلام هزار یک کیلومتر برای همیشه هست یا تاریخی که اعلام کردید ؟؟؟؟باید کد بزنیم؟
سلام سهمیه بنزین برایم واریزشده یانه
سلام خسته نباشین من یه جفت لاستیک میخواستم اما پول نقدندارم نمیشه قسطی برام بدین ممنونم ازشما
نمیدونم چرااعتباربنزین به کارتی واسم واریز میشه که دوسال پیش سوزوندنش. تو مملکتمون همه چی ادم میبینه…..
سلام ابوالفضل جان
برای ورد به سماس روی این لینک کلیک کنید
سلام دروغه هر100کیلومتر 7بنزین میدن برای من که تا حالا این جور نبوده من همش بنزین آزاد میزنم چیزی هم آخرش برام نمیمونه هر از گاهی درماه 30تومن بنزین میریزن به کارتم چه فایده
سلام از کجا و چجوری بفهمیم که چند کلیومتر سفر انجام دادیم و تا واسه خودمونم حساب بنزین دستمون بیاد که چقد میدن. و چقد کار کردیم ممنون
با سلام هرطور کار کردم با بنزین ۳۰۰۰تومن جواب نمیده لطفا رسیدگی کنید
سلام چرا سهمیه بنزین نمیریزین پیگیری کنین لطفا ممنون
سلام خسته نباشی داداش کرایه خیلی کم هستش پول بنزین در نمیاد تشکر مرسی
چند ماه کار میکنم سمیه سوخت به کارت دیگه واریز میکنن که گمش کردم شماره کارت جدید دادم الان یک ماه بازهم بهم پیام میده سمیه سوخت شما به کارت قبلی واریز شده
سلام بهمن جان
برای ورود به سماس روی این لینک کلیک کنید.
سلام چندوقت دارم کارمیکنم اماسهمیه بنزین نگرفتم
سلام من هنوز هیچ سهمیه ای دریافت نکرده ام لطفا پیگیری کنید ممنون
همچنان بنزین من توکارت سوختمه وهیچ دسترسی بهش ندارم تورخدا یکی به دادم برسه
سلام اکبر جان
سلام رضا هستم از مشهد میدونم پیامم بی فایده است چون پیگیری نمیشه ماهم سر کرایه های پایین مشکل داریم هم اینکه بیشتر مسافرها ادرسشونرو عمدا جا به جا میزارن بخاطر اینکه کرایشون کمتر بشه یا بعضی وقتهاتعداد مسافرها بیشتر از چهار نفره وقتیم بهشون میگی محل نمیدن چرا وقتهایی که مسافر سفرشو لغو میکنه اسنپ هیچ کاری برای راننده نمیکنه خیلی وقتها بوده من تا پای مسافر رفتم بعد لغو سفر زده خدایش درست نیست دو یاسه کیلومتر میری به سمت مسافر بعد بدون اینکه اطلاع بده لغو میکنه درکل من روزهایی که کرایه ها کمه کار نمیکنم چون اصطحلاک ماشین بیشتر از درامد ما هستش
سلام رضا جان
در نظر داشته باشید، شما مجاز هستید به تعدادی که در کارت خودرو درج شده، مسافر سوار کنید.
در صورتی که تعداد مسافرین بیش از ظرفیت مجاز خودروی شما بود، مختار به لغو سفر هستید.
اگر در حین سفر هم تغییراتی داشتید، به طور مثال مقصد تغییر کرد از دکمه بازنگری قیمت استفاده کنید و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید.
بنزین برای من ندادن
دوستان چرا کاربران مسافر زمانی که درتایم بخصوص اخر وقت ویا صبح اول وقت قیمت یه کم تیر میشه لغو سفر میکنن
سلام دوستان کی شماره لوازم یدکی جلو بندی اسنب در تبریزرو میدونه خیابونای مراغه برا کار با ماشین واقعا افتضاحه لطفا راهنمایی کنین
مردم سر کار گذاشتین هی امروز فردا می کنیدپول بنزین بدین نمیخاین بدین وعده بیخود ندین با این کرایهاتون
هر ۱۰۰ کیلومتر ۲۰هزار سهمیه بنزین واقعا خنده داره واسه ماشینی که بنزین سوزه . در صورتی که اگر قیمت ها اصلاح و به واقعیت نزدیکتر شه نیاز به سهمیه شما نیست . و درخواست های مسافر هم سریع پاسخ داده میشه و مجبور نیست منتظر سفیر باشد . حساب کردم مسافر سفرها رو کورسی هم بخواد بره سه برابر کرایه تعیین شده باید پرداخت کنه . لطفا مسئول قیمت گذاری خودش با ماشین تک مثله خیلی دیگه یک روز تو شهر کار کنه با بنزین ۳۰۰۰ تومن
کرایه ها نسبت به مسافت و ترافیک خیلی کمه . متوجه شدم تعیین قیمت براساس منطقه هستش نه بر اساس مسافت طی شده .
تشکرمن به طورمنظم کارمیکنم وبه طورمنظم بنزین دریافت میکنم باتشکرازمسولین اسنب
سلام.970کیلومترپیمایش داشتم.82هرازتومان واریزشدلطفا حساب کنیدهر100کیلومترچقدر بهم تعلق گرفته.ممنون.
سلام.کجاست پس پول بنزیتون .چرا همشه تبلیغ میکنین.
سلام وخسته نباشین چراپول بنزین را پرداخت نکردن هرچه زنگ می زنم جواب نگرفتم
یکساله کار میکنم سهمیه بنزین برا من نیامده
سلام چند مدت هست دارم کارمی کنم اما بنزین به من ندان
درمورد مالیات که جدیدا اضاف شده. توضیح دهید……بنظر من داره از جیب راننده کسر میشه…
با سلام خسته نباشی چند روز دارم کار میکنم اما بنزین نگرفتم رسیدگی کنید ممنون میشم
سلام کن پاداش طرح تشویقی صفر رو ندادن چه برسه به بنزین
سلام خسته نباشید خدمت همه عزیزان چطور میشه فهمید چند کیلومتر پیمایش داشتیم
سلام تاحالا هیچ پولی بابت بنز ین برای من واریز نشده
سلام من تاحالا یک ریال هم پول بابت بنزین دریافت نکردم
من تاحالا هیچ پول بنزین دریافت نکردم
سلام من تاحالا یک ریال هم پول بنزین دریافت نکردم
سلام.مگه اعتبار بنزین به گفته خودتون هر100کیلومتر 7لیتر سهمیه میدین.طبق پیامکی که برای من فرستادید بنده1015کیلومتر پیمایش داشتم اما سهمیه یکصدو شش هزارتومان واریز شده .یعنی نصف اون چیزی که گفتین
برا گرفتن سهمیه بنرین به کجا باید مراجعه کنیم
سلام نرخ کرایه ها خیلی پایین لطفارسیدگی کنید.انصافادوهزارتومن برای یک سفرخیلی کمه هرچقدر هم که مسیرنزدیک باشه
برا سهمیه بنزین به کجا باید مراجعه کنیم
سلام چند وقت دارم کار میکنم بنزین ندادن .
سلام بچها ناشکری نکنید اسنپ خیلی خوبه بگید خدا رو شکر من که راضیم
سلام دوستان و همکاران.بخدا ما اینجاشدیم برده.بخدا از روی مجبوریه داریم کار میکنیم.اسنپ فقط به فکر مشتریهای خودشه راننده اصلا براش اهمیتی نداره.واقعا کرایه ها مفته.امروز چهار نفر رو سوار کردم برا یک مقصدی کرایه زده بود ۴۰۰۰هزارتومن که بخدا اگر با اتوبوس میخاست بره ۶۰۰۰تومن باید کرایه میداد.اینجاهم هرچی مینویسیم برا خودمون مینویسیم هیچ مدیری اینها رو نمیخونه.اگرهم بخونه فقط به ریشمون میخندن.اخه بی انصاف ها.کرایه اژانس یک مقصدی اگر ۲۰۰۰۰تومنه شما بزنید۱۵۰۰۰نه ۸۰۰۰یا۹۰۰۰تومن.۱۵۰۰۰مسافرهم راضیه داره ۵۰۰۰تومن کمتر هزینه میکنه.امروز یک مقصد رفتم کرایش بود ۱۴۰۰۰ مثل همون مقصد همونجا برگشت خورد به مبدا شد کرایش۸۰۰۰تومن البته مسافرهای جدا گانه.زنگ زدم پشیتبانی میگم چرا اینجوریه.به صورت طلب کارانه میگه خب قبول نکن چرا قبول کردی.خب اگر قرار باشه ماها مسافرهاتون رو قبول نکنیم.اسنپ از کجا میخاد درامد داشته باشه.از فردا توهم بیکار میشی……خدایا خودت به داد ماها برس…با این خرجهای سنگین درامدهای کم.برده داری مدرن همینه.نه تنها اینجا همه بخش های که دست خصوصیه.خدایا بزرگیت رو شکر.
به امیداینکه راننده های اسنپ و بقیه راننده ها یک شغل درست داشته باشن.الهی امین
بنزبن ندیدم من
سلام مدتی کارمیکنم ولی پول داخل حساب به کارتم واردنمیشه زاهدان
واسه منم یکی دو دفه ریختن بعد عابر بانکمو گم کردم رفتم بانک یکی دیگه گرفتم ولی با همون شماره شبا.فقط شماره کارتم عوض شده بود که تو اپلیکیشن جدید شماره جدید کارتو وارد کردم.چند بار هم زنگ زدم به اسنپ گفتم .ولی باز دوباره سهمیمو به اون کارت قدیمی که گمش کردم واریز میکنن.هرچی هم به اسنپ زنگ میزنم میگم هی میگن با گزارشو ثبت کردیم منتظر باشید بهتون اس ام اس میدیم.الانم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست
سلام مانی جان
ترا به خدا تروقران ترو به هر کس که میپرستید من از ابان ماه درست از زمانی که بنزین سهمیه بندی شد بخدا سهمیه بنزین منو ندادین
تروخدا تروقران جان بچه هاتون تروبه هر کس که میپرستین سهمیه بنزین منو بدین
بخدا قسم هنوز سهمیه بنزین منو از ابتدا ندادن
سلام لطفا این نرخ مسیرها خیلی پایین است بنده 90 کار کردم 100 بنزین زدم ومیگن بنزین دادیم ما که ندیدیم وروز ثبت نام هم به بنر نصب کردن میگن دویست میدم این کجاست لطفا رسیدگی نمایید و آیا رانندگان عیدی میگیرن ممنون هاشمی خرم آباد
به من بنزین دا ه نشده
زمانی که بعد این مدت هنوز هزار تومن بنزین ریخته نشده واسه ما چطور این حرف رو باور کنیم
سلام من الان ح هش ماه هست ک راننده هستم .سفرهام هم در روز بالای هزار کیلومتر بود ولی سهمیه بنزین برام نریختن.سه بار هم به دفتر اسنپ رفتم ولی هنوز نریختن الن هم یک هفتست که سفر ندا.چه باید بکنم این مشکلو.لطفا راهنمایی بفرمایید
از7دی ماه تا27دی ماه حدود130سفرانجام شده دارم ولی سهمیه بنزین تعلق نگرفته من حتی کارت سوخت هم ندارم یعنی ازهمون روزی که بنزین 3000تومان شدهمه روآزادزدم چراسهمیه بنزین واریزنشده است لطفا پاسخگوباشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوکیلی این چه شیوه محاسبه کرایه است یه مسیر که بالفرض از نقطه Aتا نقطه C چهل کیلومتره کرایش خورده ۱۷۰۰۰ بعد حالا از نقطه B که وسط این مسیره تا نقطه C بیست پنج کیلومتره خورده ۲۰۰۰۰ تومان ضمنا جاده و مسیرش هم یکیست زمان بندیش هم یه ساعت فرقش بود بابا یعنی چه خودتون هم توش موندین دارین چکار میکنین
سلام برای من اصلان پیامک پیمایش نمی آید چند با هم تماس گرفتم رسیدگی نمایید با تشکر ازتیم زحمت کش اسنپ
سلام چرا بنزین من را نمی ریزیید لطفا رسیدگی فرمائید
سلام از اول سهمیه بندی بنزین من فقط یکبار بابت 400کیلومتر 22هزارتومان گرفتم نمیدونم الباقی 18هزارتومانش کجا رفته یا بقیه ماهها چی میشه سهمیه بنزین ما
باسلام فردابیمه ماشینم تموم ادرس دفاتر اصفهان میخوام که قرارداد دارن تازه واردم ایاراسته۱۰۰تومن کمترمیگیرن
سلام من علی هستم از بیرجند والله کرایه در بیرجند خیلی پایینه دو نفر سوار میشن میگه آقا از اون خیابان برید دوستم پیاده بشه اونوقت با همون ۱۵۰۰ تومان اگه اعتراض هم بکنی هزار چرت و پرتی برا آسنپ مینویسم و امتیاز راننده میاد پایین بنزین هم هنوز برام نریختن قبلاً سرویس زیاد میرفتم ولی الان میبینم خرج ماشین در نمیاد کرایه هم خیلی تو بیرجند پایینه آخه ۱۵۰۰ تومان امروز پولی است ارزش یک ترمزو داره فکری برا کرایه در بیرجند باشید
برای من سهمیه سوخت نریختندومن دیگه نمیتونم کارکنم خداحافظ خوش قول ها
چراسهمیم نمیدید
باسلام خدمت شما سروران گرامی. وجه واریزی چند روز در حصاب کاربران جهت دریافت بنزین خاهد ماند. سباسگزارم
هزینه سفرهارا افزایش دهید!
سلام چند وقته میرم جایگاه سوخت میگن نریختن از این طرفم اسنپ زنگ میزنم میگن ریختن رفتم قسمت مالی شماره کارت دادم تو برنامه جدید ولی بازم تغییر نکرد اگه ریختن پس چرا من ندیدم ترو خدا اقدام کنید تو این گرونی با ماشین تک گانه صرف نمیکنه کاری کنید بنزینم بیاد به کارتم اصلاح کنید بلکه درست شد مننون با تشکر
با سلام…کرایه های کرمانشاه واقعا پایینه نسبت به آژانس..خوبه نرخ نامه های آژانس هم بازدیدی داشته باشین
با سلام جلوخانی هستم از قزوین بعدازیک ماه فعالیت در اسنپ سهمیه بنزین برای من واریز نشده لطفاً پیگیری نمائید.
من کار من تا حالا به من بنزین ندادن
سلام خسته نباش من کار میکن به من بیزین ندادن
سلام راننده اسنپ درکرج هستم میخواستم لاستیک دولتی بخرم ازکدام نمایندگی میتونم تهیه کنم
سلام چند وقته داریم کارمیکنم بنزین ندان
سلام من بنزین میزنم وقتی که میخوام پول بنزین رو از روی کارت پرداخت کنم میزنه کارت نامعتبر است چکار باید بکنم
سلام من هیچگونه سهمیه بنزین دربافت نکددم
آقا من زنگ زدم پشتیبانی شمارمو گفتم بررسی کرد گفت مشکل شماره حساب داشتم شما هم اول زنگ بزنید ببینید مشکل ندارید بعدا بگید بنزین میدن یا نمیدن
۲۰ روزه دارم کار می کنم هنوز بنزین نریختن ؟ چرا ؟
با عرص سلام من تا به حال سهمیه دریافت نکردم
سلام من راننده تاکسی شیراز هستم واسنپ هم کار میکنم آیا به من هم سهمیه سوخت تعلق میگیرد ممنونم
با سلام
من تا الان ۱بار بیشتر بنزین نگرفتم اونم اولین روزا بود لطفا و خواهشا پیگیری کنید واقعا خیلی سخت شده واسه ما رانندها
درود. من یک بازنشسته هستم که پانزده روزه دارم کار می کنم. روزانه در هفت ساعت کار هشت تا ده سرویس انجام میدهم پیامک سفر های پاداشی ارسالی زیاده مثلا هجده سرویس در شش ساعت خواهشا با توجه به سن پاداش های سرویس ها طبقه بندی شوند سپاس گزارم
سلام.آخه من چه نظری میتونم داشته باشم وقتی مغزهای متفکر سازمان بزرگ اسنپ خودشان بهترین نظرهارامیدند.به نظرمن کارتون عالیه ونمرتون بیسته.فقط یه فکری بحال بنزین مابکنیداگرامکان داره.باتشکرفراوان.
باسلام حدود سه ماهه کار میکنم از بنزین خبرنیس پیام میاد بدلیل مغایرت اطلاعات پلاکه!!؟!؟ نه شکایتی دارم! !نه اطلاعاتم نادرسته !نه جریمم زیاده به دفتر هم مراجعه کردم پلیس+۱۰ رفتم هیچ نمیدونم دیگه چیکار کنم بنزینم کم میاد خواهشن رسیدگی فرمایین لااقل بدونیم مشکل چیه ممنون.
سلام از روزی که تو اسنپ هستم سهمیه بنزین هنوز نگرفتم و جایگاه سوخت هم میرم کارتمو که وارد میکنم مینویسه شماره کارت نامعتبر است لطفا رسیدگی کنید ممنون حتی پیام پیمایش هم برام نمیاد
والا من هنوز یک لیتر هم بنزین بهم ندادن هرچی زنگ میزنم یکی نیست درست جواب بده میگن رسیدگی میکنیم سه ماه میگن رسیدگی میکنیم
ده بار بابت این بنزین ثبت نام کردم و تماس گرفتم ولی این سهمیه بنزین من واریز نشد که نشد
هر بار پیام اومد که مشخصات همخوانی ندارد. رفتیم دفتر اسنپ تو سیستم ثبت کردن ولی بازم نشد که نشد که نشد
خسته شدیم از دست این بی برنامگی
سلام ما ک نمیدونیم روزانه چند کیلومتر رفتیم چون پیمایش بروز نیست نمیتونیم ۱۰۰۰ کیلومتر رو بزنیم چکار باید بکنیم
به من اصلا هیچ سهمیه بنزین واریز نشده ؟!
محسن مسلمى پيماش من بالاى ٢٠٠٠ كيلومتر است تا الان هيچ سهميه اى به من ندادن
سلام خسته نباشیدچندماهی است دراسنپ کارمیکنم ولی متاسفانه تاکنون هیچ گونه هزینه اعتبارسوختی برایم واریزنشده است
سلام سهمیه بنزین بکارتم واریز شده دوبار هم استفاده کردم ولی حالا میکوید شماره کارت نامعتبراست
درود بر رانندگان محترم وزحمتکش.امروز 98/11/9 کرایه از این سر شیراز تا اون سر شیرازمیزنه 5 الی 5.500 پول یه پفک نمکی ؛طرف اگر بخواد کورسی بره 12الی13 تومان باید کرایه بده خدا رو شکر که همین روزا از این کار کناره گیری میکنم.واقعا خدارو شکر
من هر روز حداقل 150 کیلومتر با اسنپ کار میکنم ولی اون رفتم کارت بانکی ام گفت به شما تعلق نمیگیرد
لطفا رسیدگی کنید
این بنزینی که میدین چرا شما رو ۱۵۰۰ حساب میکنین سهمیه و پولش را میدین.در صورتی که جایگاه بنزین را روی ۳۰۰۰ تومن از ما کم میکنه.این پو ل که شما میدین نصف میشه تو جایگاه.پس چرا میگین هر ۱۰۰ کیلومتر ۷ لیتر.بگین هر صد کیلومتر ۳ و نیم لیتر
سلام بااین هزینه های امروزی چراکرایه هادرهمدان پایینه
با سلام اگر اسنپ کاری میکرد که ما رانندگان میتوانستیم پایان سفر مقصد را اصلاح میکردیم خیلی خوب بود مسافر مقصد را مسیر دیگه قرار میدهدبعد میگه نقشه اسنپ مشکل داره (من این نقشه اسنپ را امتحان کردم مشکل نداره ) مسافر برا اینکه کرایه کمتر بدهد این کار را انجام میدهد.لطفا مسولین اسنپ کاری انجام بدهند وقتی زنگ به اپراتور میزنیم باید بالای ۱۰ دقیقه الاف میشیم
سلام محمد جان
اگر در حین سفر تغییری در مسیر داشتید، می تونید از بازنگری استفاده کنید و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید.
همیه اینهاکه درباری بنزین گفین شایه هست من تاالان بیش از 8هزارکیلومترپیمایش دارم یک ریال بابت سوخت به من پرداخت نشد
سلام بعضی وقتها به مقصد میرسیم بعد مسافرسفر لغومیکنه حداقل باید یه هزینه ای ازشون کم کنید
منممیخوام بیام کرایش چطوره
سلام من مدت یک ماه تو اسنپ فعالیت دارم درباره سهمیه سوال داشتم ۲،و ۳ باری پیام اومده که سهمیه به شما تعلق میگیره اما نه من بلد بودم به چه نحوی نه سهمیه پردداخت نشده باید چیکار کرد ممنون میشم راهنمایئ کنید
سلام خسته نباشی خدایش من از اسنپ راضیم فقط قیمتا کمه قیمتا رو ببرین بالا ..این طرهای تشویقی چرا تو روزای تعطیل میزارم مسافر خیلی کمه نکته دوم اینکه چرا ساعات طرهای تشویقی صبا انقدر کمه لاعقل تا 10 یا 11بزارین بهتر اون فاصله ای که شما میزارین مسافر کمه شما صبا از 6 تا 9میزارین تا 10 یا 11 بکن
چه جوری باید از بنزین که اسپ میده استفاده کرد
سلام چرافاصله یک خیابان تاخیابان بعدی اینقدرکرایه اش فرق میکنه؟چرامسافربرای هزینه کمترآدرس اشتباه میزنه امااسنپ باGPSاون راکنترل نمیکنه وهزینه سفرراتغییرنمیده؟
سلام محمد علی جان
اگر در حین سفر با تغییرات مواجه شدید، لطفا از دکمه بازنگری استفاده کنید و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام ماشینم گاز سوز کنید رایگان بخداباسهمیه که میدید مشکل ماشین های بنزینی حل نمیشه ولی باگاز عالیه لطفا حدعقل قصدی گازسوزکنید
سلام لطفا ماشینم گاز سوز نیست بصورت اقصاد گازسوز کنید یا رایگان سحمیه بنزین ندید ممنون
سلام من مدت یک ماه ونیم هست که دراسنپ فعالیت میکنم هنوز سهمیه بنزین دریافت نکردم راهنمایم کنین متشکرم
اخسنت
سلام وخسته نباشید، پیامک پیمایش دی ماه برام ارسال نشده، همچنین هزینه سوخت هم واریز نشده، ظاهر خیلی هاهم این مشکل رو دارن، لطفا پیگیری کنین، با تشکر
باسلاموخستهنباشیدبهخانوادهشهیدحاجقاسمسلیمانیشهیدبزرگوارمنمیخواستمفقطبگمچرابنزینسهمیهمنپرداختنکردیدچرادلیشمیشهخیلیسفررفتمبامنشغلندارمتنهاشغلمنماسفرکشیمنکمککنیخواهشنکلیادم.سرماشبجابهمیکنمولیسوختینمدهدچرانمیدنملطفاپیگریکنینمندرمادیندارمنفقهمهریهدارمکهمندارنمیبرنزندانکمککنینحتیتشویقیاسمیدهولیتویحسابنمیرهخواهشکهدارمبهمنکمککنینازنظرمالیدستتنگلطفکنینسهمیهبنزینمنبدهید
سهمیه بنزین دیماه منم واریز نشده، تماس گرفتم میگن پیمایشی ثبت نشده بررسی.میکنیم ،مسولین رسیدگی کنن، با لیتری سه تومن،چطوری کار کنیم خدایی خودتون رو بزارید جای راننده،انصاف نیست
سلام خسته نباشید تیم اسنپ اگ ممکنه کرایه ها رو ببرین بالا واقعا استهلاک ماشین گرونه کد تخفیف چیه هر کی رو سوار میکنی کد تخفیف داره ۸ تومان کرایشه ۵ تومان میده
سلام صادق جان
مبلغ کد تخفیف بلافاصله بعد از پایان سفر به اعتبار شما اضافه میشه، بنابراین شما هزینه سفر رو کامل دریافت می کنید.
سلام خبری از بنزین نشد سهمیه بنزین رو به کارت قدیمی من ریختن باطل شده چطور کرایه رو به کارت فعلی واریز میکنید اما هزینه سوخت رو به کارت باطل دگر توان بنزین ازاد ندارم نمیصرفه برام ا امه بدم
سلام فاضل جان
چند وقت دارم کار میکنم بنزین به من ندادن
سلام خسته نباشین چن وقت دارم کار میکنم اما بنزین به من ندادن ماشین من تک سوز است هر چه در میارم میدم به بنزین
سلام: نظرات ما چه فایده داره وقتی اهمیت نمی دین همیشه چیزی را پیشنهاد می دین که شدنی نیست شما می فرمائید در هفته ۱۰۰۰کیلومتر پیمایش داشته باشه پاداش می گیره شما که می دونین همه رانندگان؟هم در تپسی و اسنپ کارمی کنند پس هرگزامکان نداره فقط در اسنپ یک هفته ۱۰۰۰کیلومترپیمایش داشته باشه بااین پیشنهاد روحیه کارکردن نمی مونه؟ آخرمعلوم نشد سهمیه سوخت هفتگی هست یاماهانه من کمه کم روزی۸۰هزارتومان بنزین می زنم آنوقت به من هفته ای ۱۰۰هزارتومان سهمیه سوخت می دن یعنی ۵ روز را باید آزادبزنم خودتون قضاوت کنید این چه سهمیه بنزین هستش بخدا جوابگوی زندگی و بچه هام نیستم
باسلام ازکجابفهمیم که چندکیلومترپیمایش کار
کردداشتیم
سلام هزینه بنزین تاحالا برای من واریز نشده منهم بنزین ازاد میزنم هنوز کارت سوختم رانگرفتم اگه هزینه سوختم راواریز نمیکنین دیگر کارنمیکنم ممنون جوابم راحتمن بهم بدین
باسلام ازچه طریق بفهمیم چند کیلومترپیمایش کارکردداشتیم
برا من سهمیه بنزین فقط ی بار ریختن اونم 6هزار تومان ب بعدش اصلآنریختن
سلام باعرض خسته نباشید چند وقته کار میکنم سهمیه بنزین دریافت نکردم اگه مشکلی هست رسیدگی شود با تشکر از عوامل اسنپ
چرا وجه پیمایش من واریز نمیشه پیامک میاد میگه وجه پیمایش شما واریز شده اما توکارت هیچی نیست چندبار به پشتیبانی راننده گان تماس گرفتم متاسفانه نتیجه ای نگرفتم
سلام مجتبی جان
برای من سهمیه بنزین واریزمیشه یانه
با سلام کرایه ها کمه وسهمیه بنزین به من ندادند ولی پیام میدند که واریز کردیم ولی داخل کارت اصلا نیست
اصلا بنزین نمیدن
سلام چند وقت هست دارم کار میکنم ولی از بتزین خبری نیست
چرا سهمیه بنزین به من تعلق نمیگیرهً
سلام. از کجا باید بدونی که چند کیلومتر کار کردی
باسلام خدمت دست اندرکاران اسنپ با توجه به اینکه افراد بالای 50سال دید بینایی انها کم شده لطفا طوری برنامه ریزی شود که به تاریکی نکشد وسرویسهای پاداش را در هوای روشن انجام دهند چون در شب برای راننده ای که دیدش کم است خیلی خطرناک است .با تشکر
چرا بنزین منا نمیدید تاکی آزاد بزنم
سلام
خسته نباشید
این همه کاهش اعتباری ک طول سفر میزنه جریانش چیه؟؟
بنزین ندادن
سلام و خسته نباشید
ماتوشهرمرند کارمیکنیم ک هنوز که هنوزه سرویس بالای ۲هزارتومن نداریم این یعنی چی آخ؟؟؟
سلام من مدتی هست کار میکنم ولی سهمیه سوخت نگرفتم خواهشن رسیدگی کنید سوخت ازاد میزنم برام سخت شوده
سلام چند مادارم کارمیکنم ولی بنزین ندادن
با عرض سلام و خسته نباشید برای من هزینه بنزین نریختین هزینه سفرها خیلی کمن کفاف استعلاک ماشین و خرید بنزین رو نمیده واقعانمیسرفه باکمال تشکر رسیدگی شود
سلام سهمیه بنزین به شماره کارتم واریز شده به شر کت به پرداخت چندین بار زنگ زدم با شماره ملی مبلغ را اعلام می کند ولی وقتی کارت رامی زنیم ( شماره کارت نا معتبر است) نمایش داده میشود هر باره وعده هفته بعد را می دهندنیاز هست همکاران شرکت پیگیر موضوع باشند تا سرکت به پرواخت مشکل رانندگان را زودتر حل کند متشکرم
سلام خلیل الله عزیز
برای ورود به سماس کلیک کنید
با سلام هفته قبل تو اخبار شبکه یک در مورد هزینه بنزین گفتن اگر هر راننده در هفته حادفل 240 کلیومتر پیایش داشته باشه به اعزای هر 100 کلیومتر 10500 تومان دریافت میکنه حالا 1000 کلیومتر از کجا اومده نمیدونم لطفا شفاف جواب بدین
سلام خسته نباشید هیچ پیامکی در رابطه با مسافت طی شده نمیفرستن
بنزینی به من تعلق نگرفته
بنزین برام واریز نشده..فقط اس ام اس اومده..اما به هر جا تماس میگیرم نه شرکت نفت و نه اسنپ قبول نمیکنن و زیر بار نمیرن
چرا برا من 80 هزار سهمیه سوخت کمتر ریختید لطفا پیگیری کنید
آیا برای ورود به کمپینگ ۱۰۰۱ کیلو متر باید ثبت نام خاصی صورت گیرد ، یا همین که من در ماه بالای ۱۰۰۰ کیلومتر کار کنم شامل پاداش میشوم ؟
سلام فوآد جان
نیازی به ثبت نام نیست.
چرا کرایه ها انقد افت کرده، اینجوری باشه اصلا نمی صرفه اسنپ
منم یه ماهه تو اسنپم هنوز هیچ هزینه بنزینی دریافت نکرده ام.
با تشکر از سازمان اسنب دررابطه با سهمیه بنزین حق کسی را نخورید هنوز به من در رابطه بنزین پیام ندادن
سلام خسته نباشید خواهشا توبارندگی کرایه ها افزایش بدین دربست گیرنمیارن چه برسه اسنپ خودشون رازی هستن کرایه بالا بدن چون ماشین نیس
سلام به همگی من که یک زنم سرپرست چهارتا بچه وخرج خودمواین چهارتا بچه روخدایی ازاین کاردرمیارم کرایه ها خیلی کمه اگریه کاری بکنن که وضعیت کرایه بهتربشه حداقل براما هم بهترمیشد
سلام مگه بنزینی که براما ریختین لیتری ۱۵۰۰ نیست پس چرا پمپ بنزین لیتری ۳۰۰۰تومان باما حساب کرد
هنو سهمیه بنزین رو واریز نکردن.بعد انتظار دارن تو این طرح هاشون شرکت کنیم.هر روز زنگ میزنیم جواب سر بالا میدن…خو تو این آشفته بازار بنزین اصلا نمیصرفه باکتو بنزین سه تومنی بزنی و کار کنی
سلام من یه راننده اسنپ هستم مدت خیلی زیاد هم هست که کار میکنم ولی تا الان از بنزینی که شما گفتن. استفاده نکردم چون برا من کارت فعال نمیشود یه راهی به من نشان دهید
این مالیات شهرداری از همون صفر کم میشود یا به خلافی خودرو اضافه میشود لطفا راهنمایی کنید ممنونم
با سلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان من نزدیک یک ماه بنزین به کارتم واریز نشده لطفا رسیدگی کنید ممنونم
چقدر میدن
سلام واسه منم هزینه بنزین نریختین دیگه یک ماه هست کار نمیکنم هرچقدر هم طرح تشویقی بدین کار نمیکنم تا اینکه بنزین تسویه کنید از هرجا جلو ضرر بگیرید منفعت هست
سلام چندماه است دارم باپیمایش بالاکارمیکنم هنور پول بنزین برام واریز نشده لطفااقدام فرمایید
چند مدت یک ماه بیش تر هست کارمیکنم به من بنزین ندادن
سلام …من در شب یلدا طی بیست وچهار ساعت ی کوب کار کردم ودر حدود ۶۴۰ هزلر تومان دریافتی داشته ام …ایا امکان دارد که ببینم بیشترین درامد یک روز از ان کیست…باعث انکیزه بیشتر برای من میشود تا رکورددار باشم ….
با عرض سلام شما همکاران محترم از استان فارس فسا
من۳ماه مشغول به کارم اما ۱لیتر هم سهمیه به من تعلق نگرفته تماس هم که اصلا پاسخگو نیست
لطفاً رسیدگی کنید اصلا نمیتونم با بنزین آزاد کار کنم
ممنون ازت حمایت شما
خوب است اما کرایه هاش خیلی کم است هر جا وایمیسیتیم برای مسافر اصلا کرایش بیشتر نمیشه همونه
به من هم چند وقت شده کار میکنم به من بنزین ندادن
خیلی خوبه کمی هم به رانندها میشه
مدتی مشغول به کارم دراین شرکت ولی هنوز سهمیه بنزین دریافت نکردم پی گیری کنید ممنون
مدتی هست که مشغول به کارم اما هنوز سهمیه بنزین دریافت نکردم
سلام من از خرم آباد پیام میدم واقعا کرایه ها تو شهر ما خیلی مزخرفیه از این ور شهر تا اون ور شهر ۸تومن تو این زیادی مسیر و پیچ درپیچ مسیر بخدا این انصاف نیست بعضی مسیر ۱۵۰۰بعضی۲۰۰۰تومن اخه کی دیده ۴یا۵کیلومتر و بدی واسه ۲۰۰۰تومن کسی نیست نظارت کنه اینم هم هیچ بفکر راننده نیست همش بفکر مسافره واقعا انصاف نداره
سلام سه ماه است کار میکنم ولی هیچ گونه سهمیه بنزین دریافت نکردم هیچ پاسخ درستی هم تا کنون دریافت نکردیم لطفا رسیدگی کنید
از واریز بنزین سپاسگذارم.
کوچکترین عضو خانواده اسنپ
باسلام خدمت تیم شریف اسنپ خصوصا رانندگان زحمت کش و کم توقع.
عرض اینست که بعضی از مسافرها رفتار خیلی زشت و زننده دارند و لذا خواهش میکنم که وقتی راننده از طرز برخورد مسافر شکایت میکند مسافر را بلوک کنید.
بعنوان مثال درخواست سفر دادن و راننده مسافتی طولانی بدر منزل رفته و با مسافر هماهنگ کرده ولی بعدازگذشت ربع ساعت ایستادن مسافر لغو سفر زده و جواب تلفن هم نمیده.
یا مسافر ادرس رو جای دیگه میزنه بعد جای دیگه میگه برو هرچی بازنگری میزنیم خبری نمیشه.
یامسافر حالت عادی ندارد و به راننده حرف زشت و رکیک میزند.درهرصورت همه جور افراد پیدا میشن پس بهتره اینها رو حذف کنید.
مثلا مسافر سوار شده و میگه من اگر عکس راننده زشت باشه حذف میکنم خداشاهده.انگار میخاد خواستگاری کند.واقعا بعضی وقتها دیگه.رانندگان محترم خسته میشند.
با عرض تشکر کوچک ترین عضو اسنپ.
سلام محمد جان
بی احترامی چه از جانب کاربر راننده و چه از جانب کاربر مسافر به هیچ عنوان برای اسنپ پذیرفته نیست. اگر مورد این چنینی داشتید، حتما به پشتیبانی اطلاع بدید، طبق مقررات حتما برخورد های لازم انجام میشه.
در مورد لغو سفر، حداکثر تا 10 دقیقه بعد از رسیدن به مبدا منتظر مسافر باشید، بعد از گذشت این زمان مختار به لغو سفر هستید. اگر مسافر بعد از 10 دقیقه سوار خودرو شد، می تونید از بازنگری استفاده کنید و یا در حضور مسافر با پشتیبانی تماس بگیرید.
دقت کنید که از دکمه بازنگری فقط یک بار در طول سفر استفاده کنید و منتظر تماس همکاران ما باشید.
سلام ایا سهمی بنزین ذخیره میشود یا اینکه سوخت میشود
سلام حبیب جان
تا 6 ماه ذخیره می شود.
سلام من هر روز حدود هفتاد تومن کار میکنم شب ک میرم خونه تموم میشه مکانیکی ک تو شهر کرد طرف قرار داد اسنپ باشه ادرسشو بدید وسیله گرونه پول نمیمونه
سلام چرا هزینه بنزین واریزنمیشه فقط اعلام میکنین یا عملی انجام میدین
سلام خسته نباشید گفتن پول سهمیه بنزین برامون ریختن حساب ولی نریختن اگر نریزن من هم کار نمیکنم ببخشید
سلام خسته نباشید به تمام پرسنل اسنپ
براب من که سهمیه سوخت واریز شده است
سلام برای من بنزین ریختن ولی کارت میزنم میگه کارت اعتبار ندارد
سلام از خدا بترسید کی نرخ کرایه ها و میزنه روز بروز قطعات گرونتر میشه کرایه اسنپ میاد پاینتر
من چند وقته کار می کنم اما از سهمیه بنزین خبری نیست
باسلام واقعا ظلم بزرگی درحق کرایه ای ها شدمخصوصا دراین فصل سرما ویخبندان وترافیک وتصادف ناخواسته وممنوع ورودهای مختلف وهردم بیلی وگرم کردن ماشین ودرجا ماندن برای مسافری نامحترمی که بعدرسیدن به مبدا تازه آماده آرایش وانتخاب لباس ومد میشه وبا این هزینه گران کیلومتر مدنظر خیلی بی انصافی است بنده ازوقت گرانی بنزین نتوانستم حتی پول یک جفت تایر را درآورم
حدود۳ماهه بنزین سهمیه شده باشرکت تماس میگیریم هرباریه نفرجواب میده میگن صبرکنید مابایدتاکی صبرکنیم تا بنزین به حسابمان واریزشود لطفا یه فکراساسی بکنید
منم اصلا یه لیترهم بنزین نگرفتم
سلام…کرایه های اسنپ توشهرمون بجنوردخیلی پایین وبااین اصتحلاک بالااصلانمیصرفه بااسنپ کارکنیم…بنده خودم راننده آژانس هستم.
درروزبالای 150کیلومترکارمی کنم اما خبری از پرداخت به ازای هر100کیلومتر درهفته 20000تومن نیست. چرا؟ الله اعلم.قاسمی شیراز.
بخدا همش دروغ من سه روز اول واسم پیام اومد۷۰۰ کیلومتر رفتم واس ۴ روز بعدش تا ۱۲ شب کار کردم ۳۰۰ کیلومتر جور نشد همش چرت
سلام چند وقتی دیگه پاداش همکاری نمیگذارید
سلام خیلی وقته دارم کار میکنم بنزین ب من ندادین .
سلام من روزی کم کم ۷۰ کیلومتر میرم ولی تا به حال پول بنزینی برایم نیامده ممنون
چه کار باید کردواقعا برای بنزین من الان خیلی وقت دارم کار میکنم اما هیچ بنزینی برای من نریختن
همش هرف از بنزین میزنین ولی ما یک بارهم ندیدیم چیکر باید کرد واقعا
بابائی از کاشان ۷۰۰۰ پیمایش دارم یک لیتر بنزین نگرفتم دروغ نگیدکدام بنزین خدا لعنت کند باعث وبانیش رو
باعرض سلام امروز تاریخ ۷/۱۱و۱۱/۸دوسرویس قبول کردم بین ساعت هفت ونیم الی هشت ونیم در محدوده یوسف اباد حدودن بنده قبول سرویس کردم بعداز باز کردن مسیر یاب هردو سرویس تقریبا ۱۸ یکی ودومی۱۹ دقیقه زمان میخاست تا به مبدا برسم که هیچ مسافری این قضیه رو قبول نمیکنه بنده چون میدانستم مسافر سفر را قطعا لغو میکنه من خودم این دوسفر را لغو. کردم که حداقل به سرویسهای که نزدیک ترن به من قبول سرویس کنم من نمیخام از خودم تعریف کنم درطول مدت کاریم در شرکت اسنپ کمترین لغو سرویس را داشته ام میتوانیدپرینت کاری مرا ببینید از طرف شرکت پیامک امد اگه یکباردیگه لغو سرویس بکنی به تو سرویس نمیدهیم خودتان قضاوت کنید ایا میشد من دراون ساعت ترافیک اون دوسرو یس راانجام میدادم خستگی راننده واعصاب خوردی برای راننده می ماند خودتان قضاوت کنید یاعلی
سلام راننده اسنپ هستم چند وقت پیش یه مسافر بردم سمت ملارد ساعت ۱۲شب خودری پرایدی باسرعت بالا بامن تصادف کرد وفرار کرد درب سمت راننده اسیب زیادی دید بیمه بدنه هم ندارم اسنپ دراین باره میتونه کمکی بهم بکنه
سلام چرا اسنپ به عنوان کارفرما ارزشی برای راننده های زحمتکشش قائل نیست بیست تا سی سرویس میرم امتیازم همه ۵ ستاره میدن تازه امتیاز کل بعد اینهمه سفر یک شماره بالا میره اما کافیه یک مسافر امتیاز ۳ یا ۲ ستاره بده اونوقت دو نمره از امتیاز کلم بخاطر همین یک مسافر کم میشه . اسنپ هیچوقت از راننده نمیپرسه آیا مسافر هم با شما خوب رفتار کرد یا نه . این نحوه امتیاز دهی باعث شده مسافر راننده رو استثمار کنه و چون می دونه راننده به اون امتیاز احتیاج داره هر جور دلشون میخواد با راننده رفتار میکنن انگار بلا نسبت راننده شخصیت و شعور ندارد لطفاً گزینه های امتیاز دهی رو جوری کنید که مسافر نخواد سواستفاده کنه
سلام مجید جان
لطفا در نظر داشته باشید امتیاز شما، میانگین 15 امتیاز آخری است که از مسافرین گرفته اید.
مورد دوم این که شما هم در انتهای سفر می تونید رضایت و یا عدم رضایت خودتون رو از مسافر ثبت کنید.
کلا همه چی به راننده فشار میاد.بنزین.کرایه کم
مبدا مقصد نا معلوم.رفت به مبدا کنسل کردن مسافر و….
باسلام وخسته نباشیدواقعاکرایه های اسنپ خیلی کم وقتی ادرس برای مامیادسرمیلان وقتی زنگ میزنیم به مسافرمسافرمیگه بیان داخل میلان بعدبایدحداقل 5دقیقه بایدتوقف داشته باشیم تامسافربیادوقتی به مسافرمیگیم میگن اسنپ همون مبلغ برای مازده خواهش. دارم پیگیری کنیدهزینه هاخیلی کم هست.چندمدت دارم کارمیکنم به من بنزین ندادن ممنون
من موندم این کرایه رو چه جور حساب میکنین واسه شماها فرقی نمیکنه شما درصدتو بر میداری بدبخت راننده که ماشینش و وقتشو از بین میبره یعنی من خودم خجالت میکشم وقتی واسم درخواست میاد مسیر ۲۵کیلومتری با کلی ترافیک اعصاب خردکنی میزنه ۸تومن انصافم ارزوست
سلام من چند مدته که دارم کار میکنم ولی بنزینی به من ندادن به پشتیبانی زنگ زدم گفتند شماره حسابد درست نیست اگه درست نیست پس چرا پولی که مشتری به حسابتون میریزد ان را به حسابم میاد یا میگید ناجا قبول نکرده
سلام.پیمایش را چطوری حساب میکنین.برای ثبت پیمایش من باید چه کاری انجام بدم.لطفا راهنمایی بفرمائید.با سپاس
اقایون لطفا یه فکری به حال کرایه بکنید ..اخه واقعا ۳۵۰۰پا به رکاب هست؟؟؟واقعا کمه..خواهشا یه فکری زودتر بکنید..ممنون
سلام من الان دقیقا ۱ ماهه اومدم بیش ۲۰۰ سفر داشتم با پارس یه گانه و بنزین ۳ هزارتومنی و هیچ سهمیه ای بهم تعلق نگرفته ،و برعکسش همکارم هفتگی براش پیام بنزین میاد درصورتی که اونم دوگانه هس آخه ایجور با چه دلخوشی کار کنیم ،دقیقا ۶۰ هزارتومن بنزین میزنم ۵۸ هزار تومن کار میکنم ، هیچ سهمیه ای به ما تعلق نگرف آخه چرا .
بنزین منومیریز به کارتیکه دوسال پیش سوخته یااااااخداااااااااااااااااااا
سلام اکبر جان
می تونید برای استفاده از اعتبار سهمیه سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید.
سلام مدتی هست کار میکنم ولی سهمیه سوخت نگرفتم خواهش میکن پیگیری کنید دارم سوخت ازاد میزنم برام سخت شده
چرا برا کنسلی که مسافر میده و ما اینقدر باید معطل بشیم هزینه کنسلی نمیدین
سلام و خسته نباشید بنزین من کجاست نکنه مثل معیشتی شد
همکاران عزیز اینجوری که بوش میاد سهمیه بنزین اسنپ خبری نیست باید یک فکر اساسی بکنیم
سلام ازشهرکرد مزاحمتون میشم مدیران اسنپ خداوکیلی با این استعلاک بالای ماشین روغن لنت شمع وایر وغیره که باید حداقل با این مسافتهای زیاد وجاده های بد تعویض بشه واقعا کرایه هاتون خیلی کمه درضمن به بنده چند هفته پیش چند لیتربنزین شارژ کردید ولی چند هفته ای دیگه خبری نشده لطفا خواهشا رسیدگی کنید من شغلم فقط همینه ازصبح تاشب با اسنپ کارمیکنم خداشاهده نمیصرفه ازدرد ناچاری وخرج زندگیه.ممنون.
کرایه نسبت به اصطحلاک پایین میباشد ومسافر مبلغ مورد تعیید شده قبول دارد با تشکر
از۹۸.۱۰.۰۸فعالم برام اس امده فقط ۹۸.۱۱.۵و۶ ۲۲۷ برای بنزین حساب کردن
سلام چرا سهمیه بنزین را در کارت سوخت راننده نمی ریزید
ولا کرایها کمه کسی که پشت میز نشته نمیدونه راننده ها چه میکشن
سلام علی غلامی هستم ازاستان خراسان جنوبی شهر بیرجندخسته نباشید من چندهفته ای هست وارداسنپ شدم اما مسیریابی بیش مشکل داره مسافران تاخیرمیکنن مانمیتوانیم تاخیرشون به پشتیبانی هم دادم جوابی دریافت نشده
چراسهمیه 22روزبنزین منو کم کردین
سلام.اگه میشدداخل کوچه های بن بست وکم عرض نمی رفتیم وبرنامه جاده های خاکی را مشخص میکردولغوی ازطرف مسافردرموقع رسیدن به مبدامجازنبود خیلی خوب میشد.ضمنااکثرمواقع برای تماس بااپراتوردقایق زیادی پشت خط میمانیم.
اگر بنزین میرختند کاارت سوخت بهتر بود جایگاه سوخت دردسر دارد کارکنانش سر در نیاری یا حساب برداشت میکنند یا قبول نمیکنند قبض رسید که میدند خا نا نیست
سلام علی جان
ب منم سهمیه نمیدن چراا
درود.مسافر مقصدو دقیق نمیزنه ؛راننده بیچاره باید 2کیلومتر اونطرفت تر مسافرو پیاده کنه .اگر واقعا حامی منطق هستید یه طرح یا برنامه ای بریزید تا مسافر سوع استفاده نکنه .مرسی ممنون .(کرایه هام پایینه)
با روزی نزدیک 12ساعت کار کردن. و بنزینی لیتر3تومن ازاد و نداشتن هیچگونه سهمیه. تو این مدت فعالیت موندم چی کنم قرار شد یه پاداش 500هزار تومنی بهمون پرداخت کنن که تا االا ن هیچی ندادن
سلام من چند مدت هست کاردمیکنم نه سهمیه بنزین دادن و نه پول بنزین