فراهم کردن شرایط تهویه مناسب خودرو از الزامات سفرهای اسنپی است. هر سال با شروع ایام گرم توصیههایی در رابطه با استفاده از کولر خودرو در رسانههای باشگاه رانندگان اسنپ مطرح میشود. این توصیهها امسال هم با توجه به شیوع ویروس کرونا کمی متفاوتتر از سالهای قبل است. در ادامه به مهمترین نکات برای استفاده از کولر خودرو میپردازیم.
گرمای شدید و سلامت کاربران راننده و مسافر
استفاده از کولر موجب کاهش دمای خودرو میشود. در تابستان گاهی دمای برخی شهرهای کشور به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد نیز میرسد. این دما در هر شرایطی برای بدن انسان مضر است. تحمل دمای بالا در تابستان منجر به از دست رفتن آب بدن میشود و در نهایت نیز موجب گرمازدگی میشود.
نوشیدن آب زیاد، در کنار روشن کردن سیستمهای سرمایشی خودرو باعث میشود دمای بدن به دمای مطمئن کاهش پیدا کند. بنابراین استفاده از کولر نه تنها موجب رضایت خاطر مسافران شده و امتیاز بالای کاربران راننده را به دنبال دارد، که موجب حفظ سلامتی راننده و مسافر نیز میشود.
راهکار استفاده از کولر در دوران کرونا
مهمترین راهکار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، استفاده مداوم از ماسک است و کاربران راننده ناوگان اسنپ از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استفاده از ماسک پیشرو بودند. اما برای استفاده ایمن از کولر در فصل تابستان و روزهای گرم سال، کافی است به برخی نکات مهم توجه کنیم. نکاتی که در نهایت موجب میشود به سلامت از این روزها عبور کنیم.
- استفاده از ماسک
- قراردادن کولر در وضعیت گردش هوا از بیرون خودرو
- باز کردن درها و پنجرهها پس از هر سفر اسنپی
علاوه بر استفاده از ماسک کافی است تنطیمات کولر خودرو را در حالت گردش هوا از بیرون قرار دهید. دکتر کاظم ندافی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با شیوه صحیح به کارگیری کولر خودرو در زمان شیوع کرونا گفت: «در این شرایط توصیه میشود کولر ماشین را در وضعیتی که هوا را از بیرون میگیرد و خنک میکند و به داخل ماشین میدهد، قرار دهید تا هیچ شبههای در این زمینه وجود نداشته باشد.»
بر اساس آخرین توصیهی سازمانهای جهانی برای رانندگان تاکسیهای اینترنتی جهت جلوگیری از انتقال ویروس در فضای بستهی ماشین، نباید از آپشن گردش هوای داخل خودرو استفاده کرد.
برای کاهش ریسک انتقال بیماری کولر را با آپشنی غیر از گردش هوای داخل خودرو روشن کنید.
توصیههای بهداشتی بعد از هر سفر اسنپی
برای اطمینان از عدم انتشار ویروس، همچنین توصیه میشود پس از هر سفر اسنپی خودرو را متوقف کرده درها را باز بگذارید تا گردش هوا در خودرو به صورت کامل انجام شود. استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن سطوح داخلی خودرو نیز توصیه میشود.

سلام . خسته نباشید به تیم اسنپ..
والا من همش کولرام روشنِ ولی تا الان ندیدم هیچتعییر تو امتیازو اون وعده ی که اسنپ داده. تشویقی میده..
ولی خدا نکنه ی مسافر فقط گزارش کنه.
شما اسنپی ها بدون تحقیق و پرسش از راننده سریع اول اسنپو قطع میکنید.
حالا مسافر هر چی گفته باشه اول قطع میکنید بعد راننده باید زنگ بزنه تا براتون توضیح بده.
یکمبیشتر مدیریت کنید
کد تخفیف برای مسافر کولر برای مسافر کمیسیون برای اسنپ راننده هم که این وسط حمواله دیگه .یکم از خودتون مایه بزارید بابا
سلام،مسافرا هم که ماشااله انتظارشون خیلی بالا رفته توقع دارن از بدو ورود به ماشین کولر روشن باشه تا آخریت لحظه، با این کرایه های اسنپم که حساب میکنی به زور شاید پول بنزین دربیاد
هابقران
دقیقا همینطوره
والا
ناراحتی کار نکن
سلام واقعا این قیمت دریافتی از سفر و اونم با کولر روشن واقعا خرج و استهلاک ماشین و حق الزحمه راننده آیا انصاف رعایت میشه واقعا
دقیقا کولر بزنی باید پول اضافه بدن
دقیقا
پیگیری کنید لطفا نمی صرفه
دقیقا
دقیقا واسه ما ک تک سوزیم یه چیزی ام واس سر بزاریم
سلام بنده نظر دادم نمیدونم ثبت شد یانه
اره کسی فکر ما رانندها نیستن فقط میگن مسافر
سلام خسته نباشید ممنونم از برنامه خوبتون بسیار عالی واستفاده کردم ممنونم
نون بازو تو بخور…. دستمال یزدی واسه چی
میشه گوه نخوری اقای صفایی
نرخهای اسنپ در شهرهای کوچک مثل انزلی خیلی پایین است در صورت استفاده از کولر مصرف سوخت افزایش پیدا میکند از انجایی که من تاکسی هستم و پول بنزین هم دریافت نمیکنم لطفا در مورد افزایش کرایه ها فکری بکنید، من شخصا از کولر در مواقع کرما استفاده میکنم، چه مسافر درخواست بکنه یا نه
طرف هم ازطبره میخوره هم ازآخور
فکرکرده خیلی زرنگ غلط اضافه کرد
موافقم دوست عزیز
نظرهمه راننده هاهمینه
کیه که توجع کنه
تنهاغشر ضیفه جامعه هستیم وحق کشی میکنن نصبت به ما????
همه جا پایینه دوست عزیز
دمت گرم ابای
❤️
کولر ماشینم همیشه روشنه اما امتیازم بالا نرفته پایین هم اومده
خخخخخ شما دیگه خیلی بد شانسی….
سیستم اسنپ کاملا امنیتی است و برخلاف معنای معدل گرفتن یا حتی تاکسی اینترنتی های دیگر فقط منتظره تو بیست سفر در روز یه مسافر که قوانین را اجرا نمیکند و شما تذکر میدهید به شما یک بدهد فورا امتیاز شمارا پایین میآورد ثفرقه بنداز وحکومت کن!
چون مسافرا توقعشون اونقد بالاست ک باید دستاشونم بوس کنی
لیاقت ندارن خواهشن روشن نکن من اصلا کولر نمیگیرم تازه گیا مکانیکی رفتی؟
ساده ای صادوق؟امتیاز هیچی نیست خودتو اذیت نکن
امتیاز میخوای چکار کولر نزن با این کریه ها حیف کولر
دقیقا منم همینطور
دوست عزیز مسافر امتیاز بیخیال کولر روشن گرمازده نشی سلامت خودت مهم تر داداش میلاد
سلام من کولرم خراب شده اما یک میلیون خرج داره هزینه تعمیر ندارم آیا باید سفر نگیرم از کجا هزینش فراهم کنم باید کارکنم جورشه یا نه
منم مثل شما هستم برادر امتیاز روزبه روز میاد پایین
یعنی واقعا دنیال امتیازی؟؟
دوست عزیز اکثرا به اسنپی ها امتیاز منفی میدن ، من کولر ماشینم روشن بود .مواد ضد عفونی ،دستمال ،فلاسک اب یخ و لیوان یک بار مصرف هم داخل ماشین داشتم ولی امتیاز منفی میدادن .دنبال امتیاز نباش
باسلام.شیرازکولرهم روشن کنی واسه مسافرهای متوقع اسنپ بازهم لطف خودشونو میرسونن و امتیاز منفی میدن.نظارت ضعیفه✋
آقا میلاد اینا همش چرتو پرته .کولر بزن تو امتیازات تاثیر داره .مسافر فقط کوچکترین ضعفی از راننده ببینه دست به امتیاز میشه
منم همین طور، روشن نکنید من اشتباه کردم روشن میکردم حالام انتیازم اومده پایین
ازبس خیلی ازمسافرهالطف دارن وقتی پیاده میشن امتیاز وثبت نقاط قوت پیش کششون باشه انقدرنامردهستند هرچی توی نقاط ضعف هست راثبت میکنن شده موقعی که کولرگرفتم وهمیشه ماسک زدم از اسنپ پیام اومده که چندین گزارش ثبت شده که شماماسک نداشتید ومرا بلوک کردند .خدا خیرشون نده مسافرمردم آزاررا،
داداش گلم شما کولر رو واسه راحتی خودت روشن کن و زیاد توجهی به این مسایل نکن امتیاز و…….. واسه زن و بچه ما نان نمیشه.
منم همین مشکل را دارم
چرا هروزامتیازکم میشه ماشینم تمیز کولر درصورت نیاز روش است
نه اینکه درامد خوبی داره با این کرایه کمتون نمیشه واسه راننده بستنی خرید چه برسه اینکارای که میگید انجوم بدیم پول بدیید پاداش ورود به اسنپ رو تا الان بهمون ندادید.بعد دو قطرونیمتون باقیه فقط فکر مسافرید وقت کمسیون یک ثانیه هم منتظر نمیمونید ولی وقت دادن ماها طول میکشه یا نمیدید .
سلام
با تشکر ویژه از اطلاع رسانی
خایمال
سلام خسته نباشیدممنون راهکاربسیارعالی بود
خایه مال
خایه مال