در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.
متأسفانه سیستم اسفند به هیچ وجه مدافع حقوق راننده نیست مورد داشتم قبل از عید مسافر مسیر ش رو عوض کرد و پس از پیاده شدن فرار کرد
اسفند پس از تصحیح مسیر کمیسیون جدید رو از من کم کرد و هیچ اعتنایی به فرار مسافر و عودت حق ضایع شده من نکرد
کمیسیون خودش و بر اساس مسیر اصلاح شده دریافت کرد
خدا عقلتون بده
درود. ما که تا حالا هزینه لغو سفر رو دریافت نکردیم چند بار تانزدیکی مبدا رفتم مسافر سفر رو لغو کرده و بند هنوز هیچ هزینه ای بابت لغو سفر دریافت نکردم
دوبار لغو. سفر داشتم با اینکه به مبدا رسیدم ولی هزینه کنسل برام واریز نشد لغو سفر از سمت مسافر بود
با وضعیت جاده که خاکی هم داشت به مبدا رفتم ولی وقتی رسیدم مسافر کنسل را زد باگرانی قطعه ماشین خداراخوش میاد
سلام ۶/۳/۱۴۰۳ ساعت ۱۳/۴۸ مسافر به مقصد رسیدم به مبدا رسیدم زدم بعد چند دقیقه لغو کرد
فقط موقعی ک ما لغو سفر میزنیم هزینه از ما کسر میشه موقعی ک مسافر لغو میکنه هیچی نمیشه من امروز۸ دقیقه وایسادم تا مسافر بیاد آخرش هم لغو کرد نیومد .قضاوت با شما..لطفاً به راننده هم رحم کنید
سلام دیروز۷خردادساعت ۹صبح خانمی درخواست اسبپش قبول کردم رفتم درمدرسه دخترش با هزینه۳۶هزارتومان دانش آموز تا۹/۴۵دقیقه بیرون نیامدن دراین مدت مادرش مدام پیام میداد که الان بیرون میان متاسفانه تاساعت ذکرشده بیرون نیامدن من تلفنی به مادر ایشان گفتم که نهایت تا دودقیقه دیگر هستم که بدون اینکه هزینه سفر وتاخیرروپرداخت کنن سفروروکنسل کردن واسنپ هم هزینه ودیرکردرو پرداخت نکرد
واقعا متاسفم واقعا فقط حق بنده ک راننده هستم خورده میشه دو تا مسیر نزدیک مسافر شدم لغو کرده داخل کورش برام میزنه کیانپارس بابا من از کورش تا برم کیانپارس رب ساعت راهه
کنسلی از سمت مسافر بود به مقصد رسید لغو سفر زده
هزینه کنسلی از طرف مسافر چرا پرداخت نمیشه
اسنپ چکار میکنی؟؟!