در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.
من رسیدم تا ۶دقیقه منتظر چندین بار تماس وپیام جوابگو نبود بعد از طی ۷دقیقه اقدام به لغو سفرنموده همش طرف مسافر جالب نیس
اینو خودم دارم کار میکنم واسه رانندگان عزیز و زحمت کش ارزشی قائل نیستن .. این وضع کرایه..
مسافر بعد از پنج دقیقه معطلی تازه کنسل هم میزنه .. اینم وضع کرایه ها
مسافر پنج دقیقه جلو درش منتظر موند زنگ زدم کنسل کرده ولی هیچ وقت هزینه کنسلی نریختن
سلام ضمن تبریک سال نو
در سال گذشته چندین بار اتفاق افتاده مسافر بیشتر از پنج دقیقه منو منتظر گذاشته و کنسل کرده ولی هزینه برا من واریز نشده !!!!!!!!
سلام وعرض ادب خدمت کارکنان اسنپ
بارها برای من پیش امده که چند متر مونده به مبدا مسافر سفرولغو میکنە
رانندە دراین مورد حقش چی میشە؟؟
hosmzh8496@gmail.com
سلام تو حالت به مبدا رسیدم هیچ گذینه ای برای تماس با پشتیبانی ندارن برنامه اسنپ
یه ربع معطل مسافر شدن آخرم با کلی تماس نیامد
هزینه این چی میشه آخه
۱۰ دقیقه واستادم جلو خونه زنگ میزنم میگه ما اسنپ نگرفتیم لغو هم نمیکنه بعد من لغو میزنم ۱۵۰۰ جریمه میشم
راه پول در آوردن رو خوب بلدن
سلام وقت بخیر مسافر درخواست اسنپ کرد و منم رفتم به مبدا رسیدم بهم گفت لغو سفر زده. الان تکلیف من راننده چی هست…لطفا راهنمای کنید ممنونم
سلام خسته نباشین همکاران اسنپی چندموردبرام پیش اومده رسیدم مبدا منتظرماندم جواب گونشدمسافرفقط ازکارموندم اسنپ هیچ کاری انجام نداده به پشتیبان هم پیام دادم ولی…..