در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.
من نمیدونم شما از چی تشکر میکنید بارها و بارها به مبدا مسافر رسیدم و منتظر ماندم ویفر کنسل کرده و هیچ هزینه کنسلی پرداخت نشده والله اسنپ گرفتن بعضی ها فکر کنم تفریح شده و ماهم داریم تاوان این تفریح پس میدیم
واقعا همه چیز به ضرر راننده و به نفع مسافره از هرنظر
خیلی عجیبه
هیچوقت هزینه کنسلی نمیاد برام اجروز ده دقیقه منتطر یکی بودم لغو کرد لطفا بررسی کنید این هزینه کنسلیو
سلام
بارها مسافر درخواست داده تا مبدا هم رفتم ولی کنسل کرده و با ماشین دوستش رفته یا به هر دلیلی کنسل کرده و جوابگو هم نبوده،در مقابل اسنپ هم جوابگو نبوده و مبلغ کنسلی که در قسمت پشتیبانی لغو سفر گفتن رو پرداخت نکردن و این وسط حق من راننده ضایع شده.
alivahdani6125@gmail.com
متاسفانه هر موقع اسنپ اشتباه یا عمدا یا سهوا از سمت راننده میشه سریع ترتیب اثر میده ولی راننده که بعد نیم ساعت تاخیر جواب تلفن رو هم نمیده پاسخگو نیست
من این چندمین بار مسافرحاظرنمیشود هزینه کنسولی بهم پرداخت نمیشود ۱۰دقیقه هم منتظرمیمونم
باسلام خسته نباشید من نزدیک به ۱۵ دقیقه منتظر مسافر ماندم اما از اخر نیامد و برای همین سفر را لغو کردم ولی چرا از امتیازم کم شد؟!!
حق توقف راننده باید وارد کنه نه اینه راننده التماس کنه که مسافر وارد کنه
کنسلی برای من واریز نشده
همیشه سمت مسافر گرفته شده راننده مهم نیست