در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

بابت ی سرویس که مبلغ ۴۵ هزار بوده حق کمیسون شرکت مبلغ ۶۵۰۰ برداشت شده. اگه به حساب ۱۵درصد باشه مبلغ میشه ۴۵۰۰. دلیل این مبلغ میخواستم بدونم.. ممنونم
با عرض سلام وادب
بنده جدیدا وارد عرصه کار شدم وطی دوروز ۵کنسلی داشتم لغو سفر. موضوع این هست که بنده از بابت مسیر یابی دچار مشکل میشدم ومجبور به لغو سفر شدم
مبلغ کسر شده از حساب من ۷۵۰۰ بوده لطفا به حسابم عودت داده بشه چون عمدی نبوده ودر مسیر یابی مشکل داشتم. چون از سمت شرکت هیچ آموزشی به راننده جدید راجب لوکیشن ومسیر یابی داده نمیشه. من خودم دارم به خودم آموزش میدم بعدم جریمه هم باید بدم..
سلام
خسته نباشید خدمت تیم اسنپ
واسه من چندین مرتبه این اتفاق پیش اومده که کلی هم مسیر تا مبدا مسافر رفتم منتظرم موندم خیلی وقتا هم اول که تماس گرفتم گفتن چند دقیقه صبر کنید میام که دیگه بعد کلی معطلی دیگه جواب هم نداده مسافر.
وقتی یک مسیرو کلی راه میری تا نزدیک مسافر میشی کنسل میکنه سفر چی. واسه من اتفاق افتاده ولی آیا اسنپ واسش مهمه
هزینه کنسلی من پرداخت نشده درصورتی که باپشتیبانی تماس گرفتم وگفتنند۵ دقیقه صبر کنید اگرنیامدند وپاسخ تمس راندادنند لغوسفر کنید، هزینه لغوسفر برایم پرداخت میشود ولی هیچ حق کنسلی برای من پرداخت نشده.
نیم ساعت معطل مسافرشدم مسافر کم شنوا وهابیها بوده بایدحق کنسلی من پرداخت شود
سلام یک نصفه شب درخواست برام اومده بعداز ۱۰ دقیقه به مقصد رسیدن مسافر نیومده من باید چیکار کنم؟
سلام وقتی به مبدا رسیدم منتظر شدم بعد زنگ زدم مسافر گوشی ش خاموش بوده یا از دسترس خارج کرده ناچار به لغو سفر شدم اسنپ اخطار بمن داده بعد هزینه ش هم نداده لطفا یه رسیدگی بشع ممنون
تاکنون ده ها مرتبه بعد از رسیدن و توقف مسافر بدون هیچ دلیل منطقی سفر را لغو کرده و بعضی مواقع لغو نکرده اند و بنده مجبور شدم خودم لغو کنم مثل امروز ۷ اسفند
خیلی خوب هست