در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

سلام
ما که تا به حال هزینه کنسلی ندیدیم کلی مسافر مردم آزار هم اذیتمون کردن رفتیم و کسی نبوده و کنسل کردیم چیزی به جای نیومده همش الکیه
باسلام وخسته نباشید دیشب تاییدسفر زدم وحدود ۲ کیلومتر وبا وجود موانع زیاد خودمو به مبدآ ک مسافر منتظر من بود رسیدم وحدود ۱۰ دقیقه ایستادم و۳ بار زنگ زدم مسافر جواب نداد ودر اخر سفرمو لغو کرد ک حتی حاضر نشد جواب تماسمو بده و ن معذرت خواهی کرد حالا من اطلاع دادم به پشتیبانی اسنب ولی میدونم بی فایده هست چون مورد متشابه این قضیه زیاد بودن متاسفانه یک ریال بابتهزینه لغو سفر برای من پرداخت نشده ولی اگه راننده لغو بزنه زود ۱۵۰۰ تومن ازما کم میکنید
سلام خدا قووت دستاندرکاران برنامه خیلی خوب هست مرسی مرسی مرسی تشکر از برنامه
تا الان که کلی رفتیم ولی کنسلی پرداخت نشده
سلام در الیگودرز لرستان آدرسها غالبا اشتباه توسط اسنپ نشان داده میشوند. کرایه ها به شدت پایین است. مثلا مسیر رفت و برگشتی که آژانس ۴۰ هزار تومان می گیرد من ۱۹ هزار تومان باتوجه به قیمت درج شده گرفتم.مدت زمان رسیدن به مبدا به هیچ وجه صحیح درج نمی شود و خیلی بیشتر است. در این شهر کوچک ، ترافیک بیداد می کند.
سلام اصلانمیشه به صورت تلفنی مستقیم باشمادر ارتباط باشیم وفقط فقحط اپراتور پیام تکراری می فرسته
شب گذشته،بعداز گذشت نزدیک به ۲۰دقیقه جستجو بخاطر اشتباه لوکیشنی که مسافر انتخاب کرده بودبه مبدأ رسیدم و چندین تماس تلفنی هم گرفتم اما درنهایت مسافر سفر خودرا لغو کرد و هیچ وجهی از طرف سیستم به حساب من واریز نشد.
تمام مسیر راهم خالی برگشتم.
دلایل عدم پرداخت چیست؟
ما که ندیدیم، هزینه کنسلی بدن،،،،،،، بیشتر از ۵دقه هم وایستادیم،،،،،،،،، یا پول نمیدن،،،، شما هم،،،،، ????????????????????♂️
پس چرا پرداخت نمیشن ،،،،،، که شرایط گفته شده رو هم دارند،،،. ،،،،۱۵دقیقه صبر کردم،،،،،، بعد ی دفعه،،، لغو ????♂️????♂️
مسافر کنسل میکنه هزینه رو از راننده کم میشه چه دلیلی داره بجای مسافر تاوان بدیم همیشه به فکر خودتون هستین هیچ ارزشی واسه رانندقائل نیستین