در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

درست که بند درسال نودوپنج بود که از تهرا ن تیم امده بودنند برای تبلیغات اسنپ همان زمان ثبت نام کردم برای اسنپ وتا حالاهم سه تا ماشین عوض کردم وهرسه تا ماشینم را خودویرایش کردم بعد از تعید کار کردم خوشحالم که تیم اسنپ ایقدر بروز هستند وافتخار میکنم که باتیم اسنپکار میکنم خیلی عالی ومفید بود اموزش تا خلاصه ومفید باتشکر از تیم پشتیبانی اسنپ ۱۴۰۱/۷/۱۴ rezasa2077@gmail.com
متوجه شدم بسیار عالی
ممنون بابت این نکته مهم ????????
خیلی عالی بود
بسیار خوب بود .متوجه شدم عالی بود.بسیار تاثیر گذار در.تشکر
متوجه شدم بسیار عالی و خوب بود
متوجه شدم عالی بود
متوجه شدم ممنون
عالی
متوجه شدم بسیارعالی
عالی
متوجه شدم ممنون
ممنون بابت این نکنته