در گذشته اگر به مبدأ مسافر میرسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو میکرد، میتوانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت میشد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی میشوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.
نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی
- زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
- اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابهالتفاوت این زمان را در قسمت «گزینهها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.
توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.
در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

متوجهشدم
بله ممنون از راهنمایی ها و آموزش های شما
متوجه شدم ممنون
پس چرا این اتفاق برای من نمی افتد من در طول هفته ی گذشته چندین مورد کنسلی از طرف مسافر داشتم. واقعا هم زور دارد ۸ دقیقه رانندگی کن و برس به مقصد منتظر بمان و تماس بگیر مسافر محترم یک کلمه می گوید کنسل کردم. در حالی که هنوز کنسل هم نکرده است. دوباره تماس می گیرم و به مسافر عرض می کنم خانم کنسل نکردید و من نمی تونم مسافر جدید بگیرم. با بد اخلاقی جواب می دهد و بعد از چند دقیقه تازه سفر را کنسل می کند. هیچ هزینه ای من تا به امروز از این بابت دریافت نکردم
من
سلا، برای من هم ارزو شده اسنپ یکبار هزینه کنسلی سفر را واریز کنه همین امشب به مقصد رسیدم با مسافر تماس گرفتم گفت الان میام چهل و پنج دقیقه منتظر بودم نیامد مجددا تماس گرفتم خاموش بود حالا جواب من را که میده ، ولی همین امروز اسنپ سه بار منو جریمه کرده
متوجه شدم ک چطور باید عمل کنیم ممنون
من که تابحال هزینه کنسولی دریافت نکردم
ممنون از اطلاعاتتون
قبلاهربارباپشتیبانی تماس میگرفتم میگفتندهزینه لغوسفربه وانت نداریم
واقعاعالیه من راننده وانت سبک هستم قبلاهیچ هزینه ای بابت لغوسفرازسوی مسافردریافت نکردم ممنون
گزینه حق کنسلی دیده شدممنون بابت این گزینه خیلی مهمه
موارد فوق رادیدم ومتوجه شدم کنسل کردن سفراز طرف مشتری شاید تغیر مسیر باشد یا …ولی اگر راننده بخواهد کنسل کن باید با هماهنگی تیم پشتیبان درصورت لزوم کنسل کند ک مشتری نارضایت نباشد و اینکه تسویه حساب با راننده ب صورت روزانه محسابه میشود