آموزش رانندگانویدیو اسنپ

دریافت حق کنسلی به صورت خودکار در اپلیکیشن راننده اسنپ

در گذشته اگر به مبدأ مسافر می‌رسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو می‌کرد، می‌توانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت می‌شد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی می‌شوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.

نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی

• زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
  • اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابه‌التفاوت این زمان را در قسمت «گزینه‌ها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.

توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحت‌سنجی می‌شود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۰۲۵ دیدگاه)

1. بابا جان مادرتون سر کار نزارید فیلمو دیدیم ازمون هم شرکت کردیم همه رو درست زدیم دردتون چیه فعال نمیکنید لفت میدین سهمیه بنزین نریزین ماه قبل و که ندادین اینم ندین گوه بگیره این زندگی رو بگین چیکار کنیم الان ۱۲ بار ازمونو شرکت کردم فعال نشدم هنوز

2. در مورد ماسک هم یه چیزی بگم اونم اینه که واقعاً زمانبره که بعد از هر مسافری که ماسک نزده وارد برنامه بشیم و گزارش بدیم من اولش اینکار رو انجام میدادم ولی دیدم اکثریت ماسک ندارن باید کلی وقت بزارم . بیخیالش شدم. پیشنهادی آینه یه آیکن مثه همون به مقصد رسیدم یا غیره بزارید که راننده زمان سفر فقط اون گزینه رو لمس کنه . میشه عکس یه ماسک گذاشت یا یه آدمک که ماسک داره و یه ضربدر روش خیلی کارا میشه کرد اگر بخواهید یه مقدار تسهیل در کار بشه.ممممممنونم

3. ضمن عرض سلام و تشکر از اسنپ به خاطر ایجاد اشتغال خوب و مفیدی که در جامعه رواج پیدا کرده. خداییش ۱۰دقیقه ناحقه من تو این یک ماه که شروع به کار در اسنپ کردم دهها سرویسم کنسل شده و یک ریال هم به من ندادن بعضی وقتا یه مسیر طولانی رفتم تا به مقصد رسیدم خودشون یهو کنسل کرده یا بعد از چند دقیقه کنسل میکنن خب اینجا کی ضرر رو جبران می‌کنه هیچکی فقط به ضرر راننده تموم میشه به نظر من و فکر میکنم عادلانش این باشه بعد از اینکه راننده من رسیدم رو زد اگر مسافر کنسل کرد باید کنسلی تعلق بگیره بالاخره راننده تا مقصد رفته درست نمیگم؟

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00