باشگاه رانندگان اسنپ در آخرین روزهای سال، سوپرتخفیفهای استثنایی خدمات خودرویی و تعمیرگاهی را به مدت ۱۰ روز، ویژه کاربران راننده در سراسر کشور ارائه میکند.
در طرح جدید باشگاه رانندگان، علاوهبر تخفیفها و تسهیلات رایج خدمات خودرویی، درمانی، رفاهی و آموزشی یکی از این خدمات با تخفیفهای فوقالعاده و اختصاصی در مراکز مختلف سراسر کشور ارائه میشود. رانندگان عزیز اسنپ هر ماه ۱۰ روز فرصت دارند تا از سوپرتخفیفهای باشگاه رانندگان استفاده کنند.
سوپرتخفیفهای اسفند ۱۴۰۲، به خدمات خودرویی و تعمیرگاهی اختصاص دارد. این تخفیفها تا ۷۰٪ اجرت خدمات تعمیرگاهی، از مکانیکی و جلوبندی تا باتریسازی و تنظیمموتور را شامل میشود و کاربران راننده میتوانند تا ۲۹ اسفند از این تسهیلات استثنایی استفاده کنند.
چرا درشهر مراغه تعمیر خودر ندارد یا خرید لوازم اقساطی در مراغه نیست
مسافر اگه اشتباهی بکنه راحت لغو میکنه سفر رو حتی اگه راننده به مقصد برسد بعد از چند دقیقه طی مسافت بدونه هیچ زیانی حالا من آمدم درخواست رو قبول کنم سریعتر عوض شد یه مسیر دیگه تأیید شد لغو کردم ۲ تومان از موجودی کم کرد کیسه خلیفه گیر آورده اسنپ
سلام هر چی درامدمونه پای ماشین میدیم شما به دا د ما برسید دم عیدی… کرایه ها به صرفه نیست.. چرا این شنا ور بودن کرایه رو به بالا نمیره برا ما رانندگان.. با این ترافیک و شلوغی.. کمک کنید کمک
بقران طرف بعد چندبار درخواست سفر که میزد منه دیوانه قبولش کردم ساعت ۳شب زنگ زده میگه ما ۴،۵نفر هستیم ولی ماوتفاوت کرایه رک تقدیم میکنم
بولله رفتم درو باز کردن ۳نصف شب ۷نفر فقط عقب نشسته آدم بزرگ بخدا نمیر شاسی ماشینم از وسط کمر ماشین غوص برداشته درهای عقب بسته نمیشن دردمو به کی بگم واسه۱۸تومن که ۲تومن گداشت روش خیرببینه کردش ۲۰ تومن تشکر اسنپ عزیز…
با سلام ماشین من جلو بندیش صدا میده وار زیر ماشین روغن میریزه توی این چاله ها ماشین داغون میشه دیگه پولی برای آدم نمیمونه ماشینو درست کنه