پس از نصب اپلیکیشن کاربران راننده و موتورسوار اسنپباکس، فهرستی از دسترسیها برایتان نمایش داده میشود. دسترسیها در واقع همان مجوزهایی هستند که اپلیکیشن برای فعالیت به آنها نیاز دارد و بدون آنها برنامه نمیتواند کارش را بهدرستی انجام دهد. مثلاً اگر اپلیکیشن کاربر موتورسوار یا راننده اسنپباکس به لوکیشن دسترسی نداشته باشد، نمیتواند نقطهای را که هستید مکانیابی کند. دسترسیها فقط در صورتی فعال یا غیرفعال میشوند که شما اجازه دهید. در این مطلب سه دسترسی ضروری برای دریافت سفارشهای اسنپباکس را با هم مرور میکنیم.
اجازه دسترسی به موقعیت مکانی
اپلیکیشن کاربران راننده و موتورسوار اسنپباکس برای ارائه سرویس، نیازمند دسترسی به موقعیت مکانی یا همان لوکیشن دستگاه کاربر است. در ابتدای نصب اپلیکیشن، لازم است برای دسترسی به موقعیت مکانی اجازه دهید. زمانی که روی گزینه موقعیت مکانی میزنید، سه گزینه برایتان به نمایش درمیآید که بهتر است گزینه اول (Allow while using the app) را انتخاب کنید.
فعال نگهداشتن اپلیکیشن در پسزمینه
برای نمایش سفارشها هنگام فعالیت، لازم است اپلیکیشن در پسزمینه فعال باشد. برای فعالسازی این مورد، گزینه فعالیت در پسزمینه را بزنید و در صفحه ای که باز میشود مطابق تصویر، تیک کنار اپلیکیشن اسنپباکس را فعال کنید.
غیرفعال کردن بهینهسازی باتری
برای نمایش سفارشها و عملکرد صحیح اپلیکیشن اسنپباکس در پسزمینه گوشی، لازم است گزینه بهینهسازی باتری را غیرفعال کنید. برای اینکار روی بهینهسازی باتری بزنید و در کادری که باز میشود گزینه Allow را انتخاب کنید.
سخن پایانی
اجرای صحیح اپلیکیشن کاربران راننده و موتورسوار اسنپباکس، به دسترسیهایی نیاز دارد که پس از نصب اپلیکیشن از شما کسب میکند. در این مطلب ۳ دسترسی ضروری و نحوه فعال یا غیرفعالکردن آنها را توضیح دادیم.
عالیه
سلام کاربر جدید هستم همه چی عالی فقط اگه میشد مقصد راننده رو بامبدا ای که فرستاده میشه کمی با مقصد راننده نزدیکتر باشد ،برای بهتر سرویس دادن به مشتری،ممنون وسپاس فروان ازهمه دستدنکاران اسنپ……🧿
ممنون از لطفتون بهترین پیشنهادبود
عالی 👍
خیلی سخت گیر بودنتون 👍 🏸 👍
سلام من باکس دارم لطفاً گزینه داشتن باکس رو برام فعال کنید
عالی