حفظ ارتباط با مشتری و بهروزرسانی موقعیت شما در اپلیکیشن در سفرهای اسنپباکس اهمیت بسیاری دارد و لازم است قبل از انجام سفر و قبول درخواست، اتصال اینترنت خود را چک کنید و تا زمان پایان سفر آن را روشن نگه دارید. قابلیت بررسی اتصال در اپلیکیشن موتورسوار و راننده اسنپباکس، به شما کمک میکند از درستی اتصال اینترنت خود مطمئن شوید.
برای پرهیز از سردرگمی و حفظ ارتباط با مشتری و پشتیبانی، در طول مسیر و تا پایان انجام یک سفر، اینترنت خود را روشن نگه دارید.
مراحل بررسی اتصال در اپلیکیشن موتورسوار و راننده اسنپباکس
۱- در صفحه اصلی اپلیکیشن، روی گزینه «بررسی اتصال» بزنید. بخاطر داشته باشید باید اپلیکیشن در حالت روشن باشد.
۲- در مرحله بعدی، اپلیکیشن بهصورت خودکار موارد لازم برای فعالیتتان را بررسی کرده و در صورت وجود مشکل، راهنماییتان خواهد کرد.
۳- اگر مشکلی در اتصال شما به سیستم وجود نداشته باشد، یک سفر تستی روی اپلیکیشن برایتان نمایش داده میشود. سفر تستی صرفا برای بررسی شرایط لازم برای فعالیت شما ارسال میشود و قبول یا رد آن تأثیری در عملکردتان ندارد.
اگر اینترنت شما در طول مسیر خاموش باشد و هنگامی که به محدوده نشانی موردنظر رسیدید آن را روشن کنید، مکانیاب دچار اختلال میشود و موقعیت واقعی و صحیح را به شما نشان نخواهد داد. در واقع برای بهروزرسانی موقعیت در اپلیکیشن، اتصال به اینترنت ضروری است؛ پس هنگام جابهجایی، اینترنت خود را خاموش نکنید.
سلام گزینه ی رزرو درخواست نداره؟ کمکم کنید متصل شم
سلام برای من فعال نیست بعد از برسی اتصال گزینه ای برای سفر نمیدهد
عالی
با سلام.نقشه واسه من بالا نمیاد فقطصدای درخواست بگوش میرسد لطفا راهنمایی کنید ممنون.
بنده تمام تلاش خود را خواهم کرد که همیشه آنلاین باشم
و همه نکات آنلاین بودن در اپلیکیشن اسنپ را رعایت خواهم کرد
سلام فعال نیست برای من