آموزش رانندگان اسنپ

راهکارهایی برای رفع بوی بد سیستم تهویه خودرو

بوی بد مخصوصاً در فضای بسته خودرو بسیار آزاردهنده است و باعث احساس ناخوشایند و خستگی راننده شده و نارضایتی مسافر را هم به دنبال دارد. بوی بد داخل خودرو مشکل شایعی است که می‌توان باتوجه‌به نوع بو، آن را ریشه‌یابی و برطرف کرد. گاهی اوقات منشأ بوی نامطبوع داخل خودرو، همان سیستم تهویه خودرو است. اگر شما هم با هر بار روشن‌کردن کولر یا بخاری خودرو، احساس می‌کنید بوی بدی داخل فضای خودرو می‌پیچد؛ تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

دلایل بوی بد سیستم تهویه خودرو

سیستم تهویه خودرو که شامل کولر و بخاری می‌شود؛ از داخل و بیرون اتاق خودرو، در معرض نفوذ مواد مختلف قرار دارد. معمولاً بیشترین که به فضای سیستم تهویه خودرو وارد می‌شوند عبارت‌اند از:

  • حشرات و موجودات زنده
  • مواد شوینده کارواش‌ها
  • مایعات و رطوبت
  • نشت آب از رادیاتور

همه موادی که وارد سیستم تهویه خودرو می‌شوند، فاسد شده و در اثر تشکیل باکتری بوی بدی ایجاد می‌کنند و این بوی بد با هر بار روشن‌کردن کولر یا بخاری در فضای داخل خودرو پخش می‌شود. حال که منشأ بوی بد داخل ماشین را پیدا کردیم، لازم است برای رفع آن اقدام کنیم.

روش‌های برطرف‌کردن بوی بد سیستم تهویه خودرو

برای از بین‌بردن بوی بد باید عامل ایجاد‌کننده بو و باکتری‌هایی که درون سیستم تهویه رشد کرده‌اند را از میان برد. برای این کار روش‌های مختلفی وجود دارد.

  • محلول آب و سرکه، یا آب و لیموترش را به نسبت یک به چهار تهیه کرده و داخل داکت‌های سیستم اسپری کنید و اجازه دهید تا ترکیب اثر کند. در مرحله بعد بخاری خودرو را روشن کرده و اجازه دهید تا به اندازه ای کار کند که باعث بخار شدن ترکیب سرکه یا آب‌لیمو شود.
  • در همه فصول سال از فن سیستم تهویه ماشین استفاده کنید. حداقل هفته‌ای یکبار هنگام رانندگی، فن سیستم تهویه خودرو را روشن کنید تا هرگونه رطوبت داخل فیلتر ازبین برود.

  • فیلتر هوای اتاق خودرو را به‌موقع تعویض کنید تا آلودگی های درون آن باعث ایجاد بوی نامطبوع داخل اتاق خودرو نشود.
  • در هوای گرم، نیم ساعت قبل از خاموش‌کردن خودرو، کولر را خاموش کنید تا یخ تشکیل‌شده، ذوب شده و خشک شود. از‌بین‌رفتن رطوبت،احتمال بو‌گرفتن سیستم تهویه را کاهش می‌دهد.

شما برای رفع بوی بد خودرو و خوشبو نگه‌داشتن آن از چه‌روش‌هایی استفاده می‌کنید؟ برای ما کامنت بگذارید و تجربیات خود را باما درمیان بگذارید.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا