کاربران موتورسوار و راننده کارباکس در اسنپباکس، از این پس میتوانند با شرکت در طرح تضمین درآمد، درآمد روزانه خود را بهصورت تضمینی افزایش دهند.
در این طرح که برای انجام سفارشهای اسنپاکسپرس و اسنپفود اجرا میشود، کاربر موتورسوار در محلی که برای وی مشخص میشود مستقر شده و به صورت تمام وقت یا پاره وقت سفارشهای ارسالی را به مقاصد مربوطه میرساند و تحویل میدهد. در این روش درآمد کاربر تضمین شده است یعنی اسنپباکس متعهد می شود در قبال ساعت کار مشخص، کاربر موتورسوار و راننده مبلغ مشخصی درآمد خواهد داشت و در صورتی که درآمد به دست آمده از این مقدار کمتر باشد، اسنپباکس مابهالتفاوت این مبلغ را پرداخت خواهد کرد.
شرایط شرکت در طرح تضمین درآمد:
۱- این طرح در دو شیفت بهصورت تماموقت و پارهوقت برگزار میشود. به عنوان مثال در صورتی که طرح تضمین مبلغ ۳۰۰ هزار تومان برای ساعات مشخص حضور و فعالیت برای شما اعلام شود و در نهایت درآمد شما به این عدد نرسد، اسنپباکس مابهالتفاوت مبلغ را به حساب شما واریز خواهد کرد.
۲- در صورت تمایل برای شرکت در این طرح میتوانید از طریق فرم زیر ثبتنام کنید:
اگر هنوز در برای ثبتنام پیک موتوری اقدام نکردهاید و با دیدن این طرح ترغیب به ثبتنام در ناوگان اسنپ شدهاید، همین حالا روی دکمه زیر ضربه بزنید.
درخواست طرح گارانتی را دارم
درخواست طرح گارانتی را دارم
سلام من تازه ثبت نام کردم اما متاسفانه چون گوشیم مدل پایین اندروید ۴هست نتونستم نرم افزار نصب کنم و شروع کار کنم ورژن جدید هم نصب نمیشه حتی رو گوشی آیفون هم نشد باید بخری نرم افزار رو.
سلام من تازه ثبت نام کردم اما متاسفانه چون گوشیم مدل پایین اندروید ۴هست نتونستم نرم افزار نصب کنم و شروع کار کنم ورژن جدید هم نصب نمیشه حتی رو گوشی آیفون هم نشد باید بخری نرم افزار رو.
سلام آیا با خودرو هم میشه این طرح رو انجام داد؟!؟!
سلام آیا با خودرو هم میشه این طرح رو انجام داد؟!؟!
سلام چون درگیربیماری مادرم بودم ازگارانتی اخراج شدم،حالاکه مادرم فوت کرده بخاطر خانواده ام مجددا با همکاری ام موافقت کنید.بخدا نیاز به این کار دارم
باتشکر
سلام چون درگیربیماری مادرم بودم ازگارانتی اخراج شدم،حالاکه مادرم فوت کرده بخاطر خانواده ام مجددا با همکاری ام موافقت کنید.بخدا نیاز به این کار دارم
باتشکر
سلام وقت بخیر ممنون میشم استان کردستان شهرسنندج هم در این لیست قرار بدین اکثر شهرها هستن کردستان نیست ممنون میشم رسیدگی کنید.
سلام وقت بخیر ممنون میشم استان کردستان شهرسنندج هم در این لیست قرار بدین اکثر شهرها هستن کردستان نیست ممنون میشم رسیدگی کنید.