آموزش رانندگان اسنپآموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکس

روش‌های محافظت از گوشی موبایل در گرمای تابستان

گرمای تابستان می‌تواند گوشی‌های موبایل را در معرض آسیب‌های جدی قرار دهد. هر ساله در تابستان گوشی‌های همراه زیادی در اثر قرارگرفتن در معرض گرما با ترکیدن و انفجار باتری مواجه می‌شوند که این موضوع علاوه بر آسیب‌های مالی ممکن است سلامت کاربران این وسایل را هم به خطر اندازد. در این مطلب، با روش‌های محافظت از گوشی موبایل در گرمای تابستان بیشتر آشنا می‌شویم.

خطرات رها کردن گوشی موبایل در خودرو
گوشی هوشمند در دمای بالای ۴۰ درجه در معرض انفجار قرار می گیرد

رها نکردن گوشی موبایل در خودرو

هر فضای گرم و پرحرارتی برای گوشی موبایل آسیب‌زا است. دمای فضای داخلی خودرو مخصوصا در هوای گرم تابستان به شدت بالا می‌رود. قراردادن گوشی موبایل روی داشبورد یا کنسول وسط ماشین در هوای گرم احتمال داغ‌شدن و حتی منفجرشدن گوشی را به دنبال دارد؛ پس به‌محض پیاده‌ شدن از خودرو، گوشی‌تان را هم با خودتان بیرون ببرید و در ماشین جا نگذارید.

محافظت از گوشی با بستن برنامه های اضافی
با مدیریت برنامه‌های پس زمینه گوشی از اتلاف انرژی جلوگیری کنید

بستن برنامه های اضافی موبایل

بازکردن هم‌زمان چند برنامه در پس‌زمینه گوشی باعث می‌شود فضای زیادی از حافظه اشغال شود و گوشی موبایل برای مدیریت این برنامه‌ها انرژی بیشتری صرف کند در نتیجه گوشی داغ می‌شود و عمر باتری هم به‌مرور کم می‌شود.

خاموش‌کردن بلوتوث گوشی موبایل

در حالت عادی ممکن است بلوتوث گوشیتان را روشن نگه دارید؛ چون قرار است آن را به ضبط ماشینتان یا مچ‌بند یا ساعت هوشمند وصل کنید. اما اگر برای استفاده از بلوتوث دلیلی ندارد، آن را خاموش کنید تا گرمای اضافی تولید نکند. گرمای ناشی از کارکردن پردازنده به‌ همراه گرمای هوا می‌تواند باعث آسیب گوشی موبایلتان شود.

قرارندادن وسایل الکترونیکی روی هم

همه دستگاه‌های الکترونیکی از خود گرما خارج می‌کنند و اگر در نزدیک سایر وسایل قرار بگیرند این گرما به دستگاه‌های دیگر منتقل می‌شود. برای محافظت از گوشی موبایل در گرمای تابستان از قراردادن چند دستگاه الکترونیکی روی هم خودداری کنید.

کم‌کردن نور نمایشگر موبایل

تنظیم نور گوشی موبایل بر اساس نور مورد نیازمان یکی از روش‌های مهم محافظت از گوشی در گرما است. هرچقدر نور گوشی بیشتر باشد، انرژی بیشتری برای تولید نور استفاده می‌شود و گرمای بیشتری ایجاد می‌شود. در برخی تلفن‌های همراه، نور موبایل به‌صورت خودکار بر اساس نور محیط، میزان شارژ باتری و داغ بودن آن کم یا زیاد می‌شود. اما اگر گوشی شما این قابلیت را ندارد به‌صورت دستی نور آن را تنظیم کنید.

محافظت از گوشی موبایل در گرما با بازی نکردن در گرما
گرم شدن بیش از حد گوشی موبایل هنگام بازی باعث آسیب به گوشی می‌شود

بازی نکردن با موبایل در گرما

بازی‌های موبایلی انرژی زیادی از پردازنده می‌گیرند و تلفن همراه‌تان داغ می‌کند. یکی از روش‌های محافظت و نگهداری از گوشی در هوای گرم و تابستان بازی نکردن زیر نور خورشید و در دمای بالاست.

تمیز کردن موبایل

گوشی‌های موبایل در تابستان بیشتر در معرض آلودگی‌ها قرار می‌گیرند. آلوده شدن موبایل با عرق یا ضدآفتاب و مرطوب‌کننده‌ها باعث ایجاد لایه‌ای چربی روی سطح گوشی می‌شود. این حالت هم به خود گوشی آسیب می‌رساند و هم باعث انتقال آلودگی به پوست می‌شود. برای تمیز کردن سطح گوشی می‌توانید از مواد مخصوص این کار استفاده کنید یا از دستمال‌های مرطوب یا پارچه‌های میکروفایبر بهره ببرید. استفاده از دستمال کاغذی چندان مناسب نیست و باعث ایجاد خط‌وخش روی صفحه نمایشگر می‌شود.

دانلود اپلیکیشن‌ها از منابع معتبر

یکی از دلایل مهم داغ شدن موبایل که البته ربطی به گرم و سرد بودن هوا ندارد، ویروسی شدن موبایل یا نصب بدافزارها است. بدافزارها درست مثل برنامه‌های پس‌زمینه عمل می‌کنند و باتری را هدر می‌دهند. برای جلوگیری از این وضعیت برنامه‌های گوشی را از منابع معتبر دانلود و نصب کنید و هیچ‌وقت روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید. در مرحله بعدی سعی کنید همیشه یکی از اپلیکیشن‌های ضد بدافزار یا Anti-Malware مثل Security 360 را روی گوشی داشته باشید. این برنامه‌ها در شرایط بحرانی با مدیریت برنامه‌ها به بهبود مصرف انرژی و محافظت از گوشی در برابر گرما کمک می‌کنند.

نتیجه نهایی

داغ شدن بیش از اندازه باتری و موبایل اتفاقی است که در روزهای گرم سال بیشتر با آن مواجه می‌شویم. گرمای زیاد عمر باتری موبایل را کاهش می‌دهد و اجزای داخلی گوشی را آسیب‌پذیر می‌کند. در روزهای گرم تابستان با رعایت روش‌های محافظت از موبایل احتمال خراب شد گوشی‌تان را کاهش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا