کاربران راننده اسنپی برای شروع به کار و دریافت درخواستهای سفر، نیاز به افزایش موجودی حساب کاربریشان دارند. از این موجودی برای پرداخت کمیسیون سفرهای اسنپی استفاده میشود. توجه داشته باشید اگر موجودی حساب شما منفی باشد، درخواستهای سفر اسنپ برایتان ارسال نمیشود. برای آموزش افزایش موجودی در اپلیکیشن راننده اسنپ همراه ما باشید.
نحوه افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ
در صفحه اصلی اپلیکیشن یا همان صفحه دریافت سفر، روی گزینه «موجودی» بزنید.

در صفحه ای که برایتان باز میشود برای افزایش موجودی روی علامت + به رنگ آبی بزنید.

در صفحه افزایش موجودی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید، سپس روی گزینه «پرداخت» زده و وارد درگاه بانکی شوید. اطلاعات کارت بانکیتان را وارد کرده و پرداخت را نهایی کنید.

سؤالات پرتکرار
چگونه می توان موجودی اپلیکیشن راننده را افزایش داد؟
برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید.
حداقل و حداکثر مقدار افزایش موجودی اپلیکیشن راننده چقدر باید باشد؟
حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰ هزار تومان باشد.
من یکسری از مسافران که نقدی پرداخت میکنند
برای اینکه بدونم درامد روزانه و هفتگی خودم چقدر بوده ،از کارت بانکی خودم به اعتبار اسنپ اضافه میکنم ، اما الان نمیشه اونو برداشت کرد،فقط موجودی قابل برداشتی که مسافران اعتباری پرداخت کردند رو میشه برداشت کرد،چکوری میتونم کل موجودی رو برداشت کنم
دوست عزیز از طریق تسویه حساب روزانه اسنپ با شما تسویه میشود. برای استفاده از امکان تسویه حساب روزانه اسنپ، حتی در روزهای تعطیل باید شماره شبای یکی از بانکهای طرف قرارداد با اسنپ را در اپلیکیشن ثبت کرده باشید. به دلیل شرایط بانک ها در انتقال توسط شماره شبا مبلغ تسویه شده حتما تا ساعت ۴ بعد از ظهر به حساب افراد واریز میگردد.
اسنپ باکس موتوری برنامه من در مرحله اولیه وارد آپ نمیشود و کد شش رقمی برایم فرستاده نمیشود
“سلام کاربر عزیز،لطفا برای پیگیری مسدودی به بخش خدمات غیرحضوری سایت باشگاه رانندگان اسنپ مراجعه کنید و در قسمت ثبت درخواست پشتیبانی تیکت ثبت کنید.
همکارانمان در سایت پاسخگوی شما هستن لطفا سایت را طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری چک کنید. لینک خدمات غیر حضوری:https://club.snapp.ir/online_support/
موفق باشید.”
سلام عزیزان من تازه ثبت نام کردم ولی گزینه ای ندیدم که شمار حساب یا شماره کارت بخواد
برا ثبت کارت بانکی باید چکار کنم
کاربر عزیز جهت اطلاعات بیشتر میتوانید لینک ارسالی را مطالعه نمایید. https://club.snapp.ir/snapp-drivers-training/sheba-and-card-number/
با سلام من به اشتباه بجای ۹۰هزار تومان ۹۰۰هزار تومان برای شارژ حسابم انتقال دادم و الان اون مبلغ توی حساب اسنپم بلوکه شده و اجازه برداشت مجدد رو ندارم و زده موجودی قابل برداشت ۰ ولی بالای صفحه ۹۰۰ هزار تومان موجودی که شارژ کردم دارم و برداشت نمیشه و لطفاً راهنمایی کنید و چرا باید این مبلغ رو نگه دارید و اجازه برداشت ندین.
سلام بهنام عزیز. تنها مبلغی که در حساب ثابت می ماند ۲۰۰۰۰ تومان می باشد. شما میتوانید از طریق تسویه روزانه موجودی حساب خود را برداشت نمایید. موفق باشید
من بلد نیستم درآمد خود را به حساب خودم انتقال دهم
دوست عزیز از طریق تسویه حساب روزانه اسنپ با شما تسویه میشود. برای استفاده از امکان تسویه حساب روزانه اسنپ، حتی در روزهای تعطیل باید شماره شبای یکی از بانکهای طرف قرارداد با اسنپ را در اپلیکیشن ثبت کرده باشید. به دلیل شرایط بانک ها در انتقال توسط شماره شبا مبلغ تسویه شده حتما تا ساعت ۴ بعد از ظهر به حساب افراد واریز میگردد.
سلام
من ب اشتباه مبلغ۵۰۰ هزار تومن زدم میخوام پس بگیرم نمیخوام بمونه چی کار باید بکنم؟
سلام من نمیتونم موجودی اسنپمو افزایش بدم الان نزدیک دوماهه شماره کارتی از اسنپ وجود ندارد تا بتونم کارت ب کارت کنم
“دوست عزیز برای افزایش موجودی اپلیکیشن راننده اسنپ، کافی است در صفحه اصلی روی گزینه موجودی بزنید و با استفاده از علامت + آبی، مبلغ موردنظرتان را به ریال وارد کنید و از طریق درگاه بانکی پرداخت انجام دهید. توجه داشته باشید حداکثر موجودی پس از شاٰرژ میتواند ۲۰ هزار تومان باشد. لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید:
https://club.snapp.ir/wp-admin/post.php?post=8265&action=edit“
سلام
بنده ۵۰ تومن از طریق اپلیکیشن درخواست افزایش موجودی دادم پول از حسابم کم شد اما به اسنپ واریز نشد علت چیه ؟؟
سلام کاربر عزیز . مبلغ پرداختی در صورتی که به حساب اسنپ واریز نشود به حساب بانکی شما عودت داده می شود. موفق باشید
با عرض سلام بنده حسابم منفی شد پرداخت کردم وصل نشد دوباره پرداخت کردم و دوبار از حساب من مبلغ کم شده باید چکار کرد
سلام خسته نباشی من الان یک هفته الی ده روزه اسنپ مسدوده علت چی
مصطفی جان حساب شما فعال می باشد. موفق باشید