خدمات تفریحی

تسهیلات خرید بلیت سینما

ویژه کاربران راننده سراسر کشور

چه تفریحی بهتر از سینما و تئاتر رفتن و فیلم دیدن با عزیزان؟ با توجه به علاقه‌مندی شما کاربران راننده و اعلام تمایل درخصوص اضافه شدن تسهیلاتی از این دست به خدمات باشگاه رانندگان، همکاری مشترکی با «گیشه ۷» برای خرید بلیت سینما را برای شما کاربران راننده سراسر کشور فراهم کرده‌ایم.

تخفیف استثنایی خرید بلیت سینما، ویژه آخر هفته‌ها (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) برای شما کاربر راننده در سراسر ایران و خانواده محترمتان

تسهیلات خرید بلیت سینما باشگاه رانندگان اسنپ

امتیازات طرح

• ۴۰ درصد تخفیف سینماهای گیشه ۷ (بهمن سبز)
  • ۵۰ درصد تخفیف تئاتر بازی تاج و تخت (ویژه تهران – شنبه تا چهارشنبه)
  • ویژه کاربران راننده و خانواده‌های آنها
کد تخفیف ویژه بلیت سینما

snpp12403

کپی کردن

کد تخفیف ویژه بلیت تئاتر بازی تاج و تخت

65n6e

کپی کردن

این تسهیلات ویژه سینماهای بهمن سبز است.

شرایط استفاده

مهلت استفاده از این تسهیلات تا ۵ مرداد ۱۴۰۴ است.

برای استفاده از این تسهیلات باید اپلیکیشن اسنپ شما فعال باشد.

ساعات مراجعه

خرید بلیت از سایت به‌صورت شبانه‌روزی

پشتیبانی از ساعت ۹ تا ۲۴

شماره تماس پشتیبانی

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۰۹۲ دیدگاه)

1. با سلام
    خداوکیلی کرایه ها تو کرمانشاه خیلی پایینه اصلا با هم جور در نمیاد مسافت با پولی که اسنپ حساب مکنه بعد لطفا یه راهی برای این مشکل پیدا بکنین آدرس نصفه ویا یک کلمه می‌نویسن بعد با یه مبلغی بعد که سفر قبول میکنی آدرس میاد بالا میفهمی خیلی با تو فاصله داره چه برای مبدا و چه برای مقصد خواهشا یه فکری برای این موضوع بکنین ممنون

2. با سلام
    خداوکیلی کرایه ها تو کرمانشاه خیلی پایینه اصلا با هم جور در نمیاد مسافت با پولی که اسنپ حساب مکنه بعد لطفا یه راهی برای این مشکل پیدا بکنین آدرس نصفه ویا یک کلمه می‌نویسن بعد با یه مبلغی بعد که سفر قبول میکنی آدرس میاد بالا میفهمی خیلی با تو فاصله داره چه برای مبدا و چه برای مقصد خواهشا یه فکری برای این موضوع بکنین ممنون

3. با سلام نظر بیشتر کاربران محترم رو خوندم ک اکثرشون از کرایه پایین گله داشتن
    من تازه ثبت نام کردم هنوز مسافری رو سوار نکردم ‌ با این موج نارضایتی خدا وکیلی الان دو دلم

4. با سلام نظر بیشتر کاربران محترم رو خوندم ک اکثرشون از کرایه پایین گله داشتن
    من تازه ثبت نام کردم هنوز مسافری رو سوار نکردم ‌ با این موج نارضایتی خدا وکیلی الان دو دلم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00