باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود 
سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند 
گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

سلام
چطور میتونم با کارشناسان ارتباط بگیرم؟
سلام من پراید داشتم(سواری)اسنپ کارمیکردم الان فروختم پرایدوانت خریدم.هرکاری میکنم نمیشه ثبت نام کنم .لطفاراهنماییم کنین
سلام من حدود دوماه پیش زنگ زدم پشتیبانی اسنپ برای تغییر کاربی از ماشین سواری به موتور همکارتون گفتند باید اسنپ ماشین رو اول حذف کنید بعد موتور ثبت نام کنید بعد دوبار زنگ زدن به پشتیبانی اسنپ ماشین حذف شد ومن برای ثبت نام به پشتیبانی انلاین مراجعه کردم وعکس مدارک وعکس خودم رو فرستادم الان یک ماهی از این قضیه میگذره دوبار دیگه هم عکس مدارک رو فرستادم حتی برام پیام هم اومد که شما ثبت نام شدید ولی همچنان حسابم مسدوده ونمیتوم کار کنم
من رفتم اموزشهای اسنپ رو هم دیدم و به مرحله اول سوال هم جواب دادم لطف اسنپ من رو فعال کنید ممنون
من حسابم مسدود شده میخواستم درست بشه
سلام خسته نباشید بدلیل تعویض خودرو درخواست ویرایش اطلاعات خودرو داخل اپلیکیشن دادم چند روزه ولی هنوز تایید نشده
هشدار. من نماینده راننده های اسنپ استان کرمان هستم. اخرین هشدار به شرکت اسنپ. اگر هزینه سفر اسنپی تا تاریخ ۱۴۰۰/۷/۱.افزایش چشم گیری نداشته باشه. اول از همه شرکت اسنپ واقع در خیابان هزارویکشب به اتش کشیده میشود. اسنپ اولین تیتر خبری میشود.
وبعد نوبت دفاتر اسنپ شهرهای دیگر میشود.
سلام نزدیک به چهارهفته است از اسنپ موتور تغییرکاربری دادم به وانت ولی فعال نشده. به پشتیبانی میگم میگه با قسمت شهری واردگفتگوشوبه اونا میگم میگن چشم درست میکنیم. لطفا یکی کمکم کنه.
با سلام من ماشینمو عوض کردم . سواری داشتم الان وانت گرفتم… چه جوری باید تغیر کاربری بدم که سرویس برای وانت برام بیاد
سلام من چند وقتیه اقدام ب ثبت نام میکنم اما نه ثبت نام میشم نه از اسنپ باهام تماس میگیرم درصورتی ک تو اسنپ ای ار بنده فرم ثبت نامم تکمیل شده و موفقیت آمیز. بوده