اخبار اسنپ

خدمات پشتیبانی آنلاین در سایت باشگاه رانندگان اسنپ

باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده می‌کند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.

وب‌سایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاع‌رسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار می‌گیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل می‌دهد.

پشتیبانی آنلاین سریع‌ترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهره‌برداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده می‌توانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.

آموزش اپلیکیشن رانندگان

کاربران راننده از این بعد می‌توانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانه‌روز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی می‌تواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.

برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.

راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین

برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.

در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شماره‌ای که با آن در اسنپ ثبت‌نام کرده‌اید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما می‌توانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۲,۱۰۸ دیدگاه)

1. س خسته نباشین،من خیلی وقته مسدود شده حساب کاربریم،زنگ هم ک ج نمیدن از بس شلوغه،ی شکایتی شده بود از ما،ک گفتن رفتن اگاهی و فلان .ولی ب خدا الان نزدیک دوماه شده ک ن برگیه از اگاهی برام اومده ن هیچی،الکی زنگ هم زده اسنپ منو مسدود کرده،من از این طریق کارمیکردم نزدیک دوماه بیکارم،کورسی مسافرمیزنم بعضی وقتا،الان من باید چیکارکنم؟

2. سلام.آقا الان من ماشینم پژوهست وفعالم خرج ماشینم زیاده.اگه بفروشم یه پراید بگیرم ثابقه من چطورمیشه میتونم جایگزینش کنم باخودروی جدید مشکلی پیش نمیاد

3. باسلام کاربری اسنپ‌من مسدود شده است به اپلیکشن مراجعه کردم نوشت وضعیت حل نشده وبه دفاتر نمایندگی شهرخودومراجعه کنید دفاتر هم کاملا تعطیل هستند به پشتیبانی هم تماس میگیریم پاسخگو نیستند پس من چه کار کنم لطفا کاربری من را آزاد کنیدواز مسدودی آزاد کنید

4. سلام من ماشینم دوگانه کارخانه کپسول cng انقضاش گذشته خدمات cng اسنپ برای تعویض مخزن گاز پشتیبانی می‌کنه واقعا قدرت مالی ندارم مخزن cng بخرم ۸ میلیون

5. سماس از تاریخ ۰۰.۶.۱۰ خرابه و مینویسه اشکال سرور و امروز هم که ۱۳ ام هستش بازم سایت خرابه واقعا عجیبه سایتی که این همه بازدید کننده داره ۴ روزه قعطه خواهشا پیگری بشه ممنون

6. سلام وقتتون بخیرچرامنکه اسنپم قدیمیه و تویرمنع تردد سفرقبول کردم و خیالم راحت بوده ک جریمه نمیشم الان ماشینوکه فردختم خلافی گرفتم ۱۲تا ۲۰۰ هزارتومن جریمه دارم وهرروز دارم به اسنپ زنگ میزنم چون خریددر وقت زیادی بهم نداده وگرنه پرداختش میکنه!هرروز داره میزنگه وپشتیبان هربارمیگ سصبرکن ازآخرگفت کاری دیگ برنمیادازدستم تماس شماالکیه!لطفاخواهشا رسیدگی کنین بخدا زمان ندارم مگ چقدر کارکردم کدملیم ۰۹۴۵۳۱۳۳۵۷ و شماره اسنپم ۰۹۳۶۹۹۹۶۱۹۴ خواهش میکنم لطفا حذفش کنین منه راننده مگ چه گناهی کردم چقدر درآمددارم ازکجابیارم بدم بهش

7. سلام و عرض ادب حدود یک ساله که حساب کاربری مسدود شده و موضوع نوشتن موقت میخواستم بدونم چرا حساب کاربریم فعال نمیشه میشه مشکلمو حل کنید تا دوباره برگردم سر کارم تشکر

8. سلام من حدود دوماه میشه که درخواست تغییر سرویس کاربری از اسنپ کو به اسنپ بایک رو دادم و دوبار هم مدارکم رو در قسمت گفتگوی آنلاین فرستادم ولی هنوز خبری نشده با پشتیبانی هم تماس میگیرم میگن که از قسمت گفتگوی آنلاین پیگیری کنین قسمت گفتگوی آنلاین هم که میگن میرم جوابی داده نمیشه..

9. سلام
    تا حالا شده پشتیبانی اسنپ احترام بزاره و برای رانندگان ارزش قائل بشن و یک بار زنگ بزنه و بگه که مشکل شما این مورد هست و به این دلیل حسابتون مسدود شده . بابا ما اینقدر مشکلات داریم بعدش هر روز یک داستان اسنپ درست میکنه .

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00