باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود 
سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند 
گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

سلام اسم اشتباه نوشته شده چگونه درستش کنم
سلام خسته نباشید من ۷ماهه پیش سره یه تصادف کوچیک که سپر ماشینم خراب شده بود مسدود شدم ز میزنم میگن فقط آنلاین,از تو برنامه هم چند بار درخواست میدم ولی متاسفانه هنوز مشکلم رفع نشده لطفاً پیگیری کنید
سلام وقت بخیر خسته نباشید هیچ راه حلی جز خرید اشتراک واسه گوشی های ایفون نیست واقعا بیخیال اسنپ بشیم یعنی ؟؟
سلام من یک کارمند هستم که فقط در مسیر رفت و برگشت به شرکت مسافر از طریق اسنپ می گرفتم که از دیشب دسترسی من حذف و بدون علت گفتند قوانین را زیر پا گذاشتی من قوانین را خواندم تنها موردی که به ذهنم رسید این بود که من در عکسی که روی سیستم اسنپ دارم مو نکاشتم و الان یک چند ماهی مو کاشتم و قیافه ام عوض شده و مسافر ها می پرسند نکنه به این خاطر دسترسی من را بستن
من مطمنم قوانین را رعایت کردم و هیچ مشکلی ندارم .
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام خسته نباشید من این یه ماه که حساب کاربری من مسدود شد قبل چند روز حساب منو باز کردن فقط یه روز بعد دوباره مسدود کردن علت انه چیه نمی خوایید کار کنیم بگید که بریم تپسی کار کنیم مارو مصخره گرفتید
سلام
من پراید سفری دارم تو اسنپ هم کار میکنم
میتونم برا گاز کردن ماشین اقدام کنم
پراید سفری رو گاز میکنن؟
ما نخواستیم کاربری ما وصل بشه ببین اسنپ من همونطور که راننده خوبی بودم مسافر خوبی هم بودم اینم شماره من ۰۹۳۶۱۱۱۲۵۱۱ برو ببین تا الان تو ۲ سال ۱۴۰۰ تا سفر رفتم به عنوان مسافر و راننده خوبی هم بودم در روز حد اقل ۲۰ تا سفر میرفتم ولی اینجا فهمیدم چقدر برای ما ارزش قاعل هستید از همینجا پایان همکاری خودم رو با اسنپ چه به عنوان راننده که الان ۳ روزه غیر فعال هستم و هم به عنوان مسافر اعلام میکنم نخواستیم وصل بشه واگذارتون به خدا
۳ روز شد حساب کاربری من غیر فعال شده چرا کسی جوابگو نیست من دارم تو این شغل کار میکنم خرج زندگی میدم چرا اصلا براتون مهم نیست من فقط تو اسنپ مشغولم جای دیگه مشغول نیستم الان ۳ روزه هیچ در آمدی نداشتم هرچی پیگیری میکنم هیچی به هیچی واقعا کارتون زشته شما هیچ ارزشی واسه راننده که هم خودش هم ماشینش داره تو اسنپ از بین میره قاعل نیستید و اصلا هم براتون مهم نیست الان راننده مشکل داره چون چیزی که زیاد دارید راننده یه چیزی بگم در اخر اینکه ما راننده ها نباشیم اسنپی وجود نداره اسنپ در کنار ما راننده ها شده اسنپ
من می خواهم تغییر کاربری بدم
سلام حسابم مسدود شده چکنم