اگر هنوز عضو خانواده بزرگ اسنپ نیستید و دنبال یک فرصت شغلی مناسب، با درآمد خوب و ساعات کاری انعطافپذیر میگردید و یا میخواهید یک منبع درآمد دیگر برای کمک به اقتصاد خانواده پیدا کنید؛ این فرصت برای شماست.
از ۲۳ دی امسال، با پیوستن به ناوگان اسنپ بهعنوان کاربر راننده، علاوه بر کسب درآمد بالا، میتوانید در قرعهکشیهای هفتگی جوایز ۲۵۰ میلیونتومانی ویژه کاربران راننده جدید اسنپ شرکت کنید و برنده جوایز هیجانانگیز آن باشید.
شرط لازم و کافی برای شرکت در قرعهکشی جوایز هفتگی، ثبتنام در اسنپ و انجام سه سفر در هفته است.
هر چه سفرهای بیشتری در هفته بروید، طبیعتا شانس بالاتری هم برای برندهشدن در هر قرعهکشی به دست میآورید.
پس همین حالا ثبتنام کنید، سفر بروید و جایزه بگیرید:
جوایز قرعهکشیهای هفتگی اعضای جدید خانواده اسنپ
قرعهکشیهای ویژه کاربران راننده جدید اسنپ، به صورت هفتگی برگزار میشود و شما میتوانید با انجام سفرهای اسنپی در آن شرکت کنید.
قرعهکشی جوایز ۲۵۰ میلیونتومانی، هر هفته برگزار میشود و اسامی ۱۹ برنده خوششانس بهقیدقرعه اعلام خواهد شد.
جوایز هیجانانگیز هر هفته عبارتند از:
- گوشی آیفون ۱۳ پرو برای یک نفر
- سکه تمام بهار آزادی برای ۳ نفر
- گوشی سامسونگ گلکسی A54 برای ۵ نفر
- پاوربانک برای ۱۰ نفر
شما هم میتوانید از همین امروز فعالیت خود را در ناوگان اسنپ شروع کنید و یکی از برندههای جوایز هفتگی باشید.
نحوه شرکت در قرعهکشیهای هفتگی
جشنواره ویژه اعضای جدید ناوگان اسنپ، از ۲۳ دی شروع شده و بهمدت ۴ هفته ادامه دارد.
برای شرکت در قرعهکشی هر هفته، کافی است ۳ سفر را با موفقیت و رعایت کامل قوانین اسنپی به پایان برسانید.
هر آنچه برای آشنایی با قوانین سفر و شروع فعالیت در اسنپ باید بدانید از اینجا مشاهده کنید.
هر ۳ سفر اسنپی، یک امتیاز در قرعهکشی هر هفته محسوب میشود. یعنی با انجام سفرهای بیشتر میتوانید امتیاز بالاتر و بنابراین شانس بیشتری برای شرکت در قرعهکشی برای خود ثبت کنید.
هر ۳ سفر اسنپی = یک امتیاز در قرعهکشی هفتگی
با سفرهای بیشتر، شانستان را برای برندهشدن در قرعهکشی جوایز میلیونی هفتگی بالا ببرید.
سخن پایانی
پیوستن به ناوگان اسنپ، یک فرصت عالی برای پیدا کردن یک منبع درآمد مطمئن است که همیشه میتوانید روی آن حساب کنید.
پس اگر عضویت در اسنپ، یکی از گزینههای شغلی شماست، برای ثبتنام تردید نکنید. در طول مدت جشنواره فعالیتتان را شروع کنید و علاوه بر کسب درآمد، برنده جوایز ۲۵۰ میلیونتومانی هفتگی باشید.
همین امروز ثبتنام کنید، سفر بروید و برنده جوایز میلیونی شوید.
با آرزوی موفقیت، سلامتی و شانس برای همه شما.
با دنبالکردن صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ، از خبرهای داغ اسنپی و مسابقههای هیجانانگیز زودتر از همه با خبر شوید و به جدیدترین مطالب آموزشی ویژه کاربران راننده دسترسی داشته باشید:
من هم تازه به ناوگان اسنپ پیوستم قبل از عضویت خیلی وعده میدن ولی متأسفانه بعد از ثبت نام خبری نیست و با این اوضاع بنزین و خرج و مخارج ماشین و زندگی کرایهها واقعا خیلی کمه،لطفا به فکر رانندهای که به عنوان شغل اصلی کار میکنه باشید.
از پاسخگویی اپراتورای پشتیبانی هیچ رضایتی ندارم ،چون حق و نا حق میکنن،
بخاطر لغو سفر از من ۱۵۰۰تومن کم کردن،
تو همون روز هم مسافر کنسل کرد ،اپراتور میگه اگه مسافر به ما پرداخت کرد ما هم به شما میدیم ،نمیدونم پس این کمیسیونی که از ما میگیرین بابت چیه
سلام واقعاممنون ازخانواده عزیزاسنپ من تازه واردرانندگان اسنپ شدم عالیه
همه چی عالی
ممنون عوامل زحمت کش اسنپ
درود بر اسنپِ عزیز????لطف کنید درصد اسنپ رو در سنندج کمتر کنید، ممنون میشویم. چون واقعا ۲۰درصد خیلی زیاده.
پاینده باشید.
درود بر شما خدا قوت
کمسیون چند در صد برمیدارید .
من تازه وارد اسنپ شدم
من تازه اومدم ب ناوگان اسنپ خیلی هم راضیم با تشکر
من خیلی راضیم
سلام من مدتی است که در اسنپ باکس با موتور
مشغول کار هستم ولی از ۲۱ دی ماه همینسال یعنی ۱۴۰۲ مریض شدم بدلیل سرماخوردگی شدید تا الان که ۸بهمن هست با اینکه دوبار هم به پزشک مراجعه کردم ولی هنوز حالم خوب نشده با اینکه اسنپ مبلغی به عنوان بیمه از من کم کرده ولی تاکنون خدماتی به من نداده با این هزینه های سنگین پزشکی
سلام.
خواستم تشکر کنم.