اخبار اسنپ

آخرین اپلیکیشن کاربران راننده با امکانات جدید و سرعت بالاتر

لویالتی

جدید‌ترین به‌روزرسانی اپلیکیشن کاربران راننده، کامل‌ترین و جامع‌ترین نسخه اپلیکیشن اندروید تا امروز را در اختیار کاربران راننده قرار می‌دهد. شما عزیزان با دانلود و نصب این نسخه می‌توانید تجربه‌ی جدیدی از فعالیت در ناوگان اسنپ داشته باشید.

از مهم‌ترین موارد به‌روز شده، می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

• دریافت درخواست سفر بیشتر و سریع‌تر
  • امکان دریافت درخواست سفرهای چندگانه
  • امکان انتخاب مقصد منتخب
  • رفع مشکل اپلیکیشن در اندروید ۱۰
  • افزایش سرعت و سبک‌تر شدن اپلیکیشن
  • رفع مشکلات نسخه‌های قبلی

دریافت درخواست سفرهای چندگانه و انتخاب مقصد منتخب، دو ویژگی جدید این نسخه است که به مرور به صورت شهر به شهر برای کاربران راننده فعال می‌شود.

دریافت درخواست سفرهای چندگانه

با استفاده از این ویژگی کاربران راننده اسنپ امکان دریافت چند درخواست سفر را خواهند داشت. با مشاهده جزئیات سفر مانند مبدا، مقصد و هزینه سفر، شما می‌توانید یکی از سه درخواست دریافت شده را انتخاب کنید. توجه داشته باشید برخی از این درخواست‌ها به صورت مشترک برای چند کاربر راننده ارسال می‌شود و کاربرانی که سرعت عمل بیشتری در انتخاب درخواست سفر داشته باشند می‌توانند آن را انتخاب کنند و بلافاصله بعد از قبول سفر، این درخواست از اپلیکیشن دیگر کاربران راننده حذف خواهد شد.

آخرین اپلیکیشن کاربران راننده با امکانات جدید و سرعت بالاتر باشگاه رانندگان اسنپ

انتخاب مقصد منتخب

انتخاب مقصد منتخب برای کاربران راننده اهمیت فراوانی دارد. به عنوان مثال وقتی در پایان زمان کاری قصد بازگشت به منزل را داشته باشند، می‌توانند با انتخاب مقصد خود، درخواست‌های سفری را انتخاب کنند که در این مسیر وجود دارد. این ویژگی همچنین برای کابران راننده‌ای که به صورت پاره وقت در اسنپ فعالیت می‌کنند ارزش بالایی خواهد داشت. توجه داشته باشید که شما می‌توانید مقصد‌های منتخبی که هر روز از آنها استفاده می‌کنید را به عنوان مقصد پر کاربرد در اپلیکیشن خود ذخیره کنید.

آخرین اپلیکیشن کاربران راننده با امکانات جدید و سرعت بالاتر باشگاه رانندگان اسنپ
مقصد منتخب با موفقیت اضافه شد
مشخص کردن مقصد منتخب و نام‌گذاری آن
انتخاب گزینه مقصد منتخب

کاربران راننده‌ای که آخرین نسخه اپلیکیشن رانندگان اسنپ را دانلود و نصب کنند می‌توانند از ویژگی‌های جدید معرفی شده استفاده کنند. لازم به توضیح است در صورتی که بعد از نصب نسخه جدید، این ویژگی‌ها را مشاهده نکردید، به مرور این ویژگی‌ها (درخواست سفرهای چندگانه و انتخاب مقصد منتخب) در شهرهای مختلف فعال خواهد شد.

دانلود اپلیکیشن

شما می‌توانید آخرین و کامل‌ترین نسخه اپلیکیشن اسنپ رانندگان با شماره ۳.۲.۵-۳۱۳ را از لینک زیر دانلود کنید.

همچنین با مراجعه به این لینک آموزش‌های لازم برای کار در ناوگان اسنپ را مشاهده کنید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۶۲۶ دیدگاه)

1. بعضی ازمسافرا وقتی میرسی به مبدا میبنی که نیستن بعد زنگ میزنی تازه انصراف میدن میگن انصراف دادیم اینم پیگیر بشین لطفا

2. من چندماهه بخاطرحرف الکی یه مسافرمسدودشدم هیچ کاری ندارم مادرم مریض خودم مریضم تراخدارسیدگی کنید

3. سلام من یکی از ۲۰ نفر اول سبت رسیده استپ هستم ولی تا به حال هیچ حمایتی نشده زنگ خورندارم لطف کنید سبت تمام من که سند شده ملاحضه بفر ماید آیا ایراد داره خواب را منعکس نماید با تشکر

4. سلام من یکی از رانندگان آسنپ هستم که به ناحق گفتن یک مسافر مسدود شدم . لطفاً رسیدگی کنید .بخدا شغل دیگه ای ندارم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا