غروب دم افطار، لحظههای شیرین سحر، صدای ربنا و بانگ اذان موذنزاده، بوی نذری و شوق زندگی همراه مهربانی، همه از خوشیها و نعمتهای ماه مهمانی خداست. امسال هم رمضان را کنار شما جشن میگیریم و با شما لحظههای ملکوتی این ماه مبارک را سپری میکنیم. باشگاه رانندگان اسنپ، امسال نیز دور تازهای از مسابقه #مسافرمهربانی را همزمان با شروع این ماه نورانی آغاز میکند.
نحوه شرکت
- برای شرکت در این مسابقه لازم است شما کاربر راننده عزیز قلم و کاغذ یا دفترچهای در صندلی عقب خودرو قرار دهید تا مسافر در صورت تمایل چیزی به یادگار برایتان بنویسد.
- یادگاری میتواند بیان حس خوب سفر، بخشی از یک شعر، خاطره یا حتی نقاشی سادهای باشد.
- ساعت و تاریخ سفر و هشتگ #مسافرمهربانی حتما باید زیر یادگاری نوشته شود.
- از متن نوشتهشده مسافر عکس بگیرید و در صفحه اینستاگرامتان منتشر کنید یا به دایرکت صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ به آیدی drivers.snapp ارسال کنید.
- در کپشن عکس یادگاری که در اینستاگرام منتشر میشود باید هشتگ و ساعت و تاریخ سفر ذکر شود.

جوایز مسابقه
- ۱۰ پکیج لوازم خودرو هر یک به ارزش ۱۰ میلیون تومان (شامل ۴ حلقه لاستیک، یک عدد روغن موتور، فیلترهای بنزین، هوا و روغن) برای ۱۰ کاربر راننده خوششانس
(توجه داشته باشید معادل ریالی پکیج جوایز به برندگان تقدیم خواهد شد)
قوانین و شرایط شرکت در مسابقه
- این مسابقه مخصوص کاربران راننده اسنپ است.
- #مسافرمهربانی در ماه مبارک رمضان برگزار میشود. رعایت حرمت این ماه مبارک برای حضور الزامی است.
- شرکت در مسابقه، به منزله اجازه انتشار تصاویر در شبکههای اجتماعی اسنپ است.
- محدودیتی برای ارسال متنهای شما کاربر راننده عزیز برای شرکت در مسابقه وجود ندارد. عکسهای ارسالی بیشتر، شانس شما را برای برندهشدن افزایش میدهد.
- صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ را دنبال کنید.
نحوه و زمان اعلام برندگان
- در طول ماه مبارک رمضان، هر هفته تصاویر ارسالی منتخب در صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ در قالب استوری منتشر میشود
- در پایان ماه مبارک رمضان از بین همه تصاویر ارسالی، ۱۰ برنده خوششانس نهایی مشخص میشوند.
- اسامی برندگان در برنامهای که در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ بهصورت زنده از اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ پخش میشود، اعلام خواهد شد.
برای قرارگرفتن در جریان اخبار مسابقه، صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان اسنپ را دنبال کنید:
سلام طاعات وعبادت همه قبول حق باشد واقعا خیلی 👍
خیلی فکر خوبیه انشالله که منم تو این طرح بتونم موفق بشم😍🚖
ضمن سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات کلیه دوستان و همکاران محترم اسنپ وعزیزان دست اندرکار که این برنامه ریزیها را انجام میدهند، امیدوارم که مشترکین اسنپ نیز قبول زحمت بفرمایند و نقطه نظرات خود را دردفترچه مد نظر اعلام فرمایند.متشکرم.
سلام خیلی عالیه به من امید میده بهتر به مسافران خدمت رسانی کنم
سلام به نظرم این مسابقه خیلی عالیه به من امید میده تا در ماه رمضان بهتر به مسافران خدمت رسانی کنم
با سلام و عرض ادب و احترام خسته نباشید تمام کارکنان اسنب
انشاالله طاعات و عبادات قبول حق
خیلی 👍
با سلام و عرض ادب و احترام و خسته نباشید تمام کارکنان اسنب
انشاالله طاعات و عبادات قبول حق
خیلی عالی 👍 👍