باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

راننده عزیز قبل از اینکه شروع به ناله و زاری کنین …کمی دقت کنید در متن خبر گفته رانندگانی که واجد شرایط بودن براشون پیامک فرستاده شده!!! حالا هی پیام بدین چجوری میشه و به من هم وام بدین…..زودی ذوق کردین!!
سلام منم درخواست وام دارم
عالی
منم درخواست وام دارم .
سلام وام مخام برای تعمیر ماشین ممنون
بسیار خوب.بازم ممنون.اما اگه بیشتر باشه بهتره و دلگرمی بیشتری به راننده ها میده.
سلام بابت همایت از رانندگان اسنب خیلی خیلی ممنون
باسلام من حدود ۵ساله اسنپ کارمیکنم الان ۲ماهه ماشینم خراب شده اگه قرار به دادن وام باشه باید به تمثال من که تک شغله هستیم و بضاعت مالی ندارم تعلق بگیره
سلام من درخواست وام دارم
سلام، همه رانندگان اسنپ وتپسی به این وام نیازمبرم دارندشمادقیقابفرمایید ازچه طریقی میتونیم به این وام دسترسی پیداکنیم، اگه واقعااین کارانجام بشه برای اولین بار به رانندگان لطف کردید واگرانجام نشه بازم لطف کردی که همه روامیدوارنمودید، که یه مدت سرگرم بشیم، ازطرف تمام رانندگان تاکسی اینترنتی ازشما مدیران تشکرمیکنم،،،