باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

دوبارزنگ زدن ولی موقعی که رفتم گفتن چنین چیزی نیست جالبه
سلام نیاز به وام دارم کمپرسور کولر ماشین خوب خنک نمیکنه بس که اهواز هوا گرمه نیاز به وام دارم تشکر
برای من خیلی جالبه الان که کامنت ها رو میخونم همه از اسنپ و مدیرش تشکر میکنند و دعا میکنند و از اینجور حرفها
شخص بنده زیر یکی از پست های اسنپ در اینستاگرام از شرکت اسنپ و مدیرش تشکر کردم صد نفر از همین راننده ها بهم بد و بیراه و فحش خوار و مادر دادند ولی الان بخاطر ده میلیون اونم تازه وام که باید یازده ماهه دیگه پس بدید و تازه سود هم داره همه به به و چه چه میکنند.
واقعا متاسفم برای این جماعت
سلام درخواست وام دارم
چگونه باید ثبت نام کرد ؟
حداقل بخشی از تعمیرات مورد نیاز خودرو تامین میشه.
سلام ممنون میشم اسم بنده را هم برای دریافت وام ثبت کنید این ماه بخاطر تصادفی ک داشتم نتونستم کار کنم
سلام به نظرم کار بسیار خوبیه ولی به همه بدن هم خوب میشه چون جدایه معیشت مردم و راننده ها ماشین هم خراب میشه خرج داره بازم
سلام بنده این ماه نتونستم فعالیت داشته باشم بعلت تصادفی ک کردم ممنون میشم اسم من رو هم واسه وام ثبت کنید
سلام پیامک برای من نیامده اما راننده اسنپ هستم و نیاز دارم. لظفا پیگیری کنید
ممنون لطف میکنید