باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

باسلام.بنده فردی متاهل و دارای فرزند میباشم همکاران خداسرشاهده به مشکل هادی برخوردم در زندگیم وازآنجایی اولین نفربودم درشهرخودم لرستان_خرم آبادثبت نام کردم تا خودالان دراسنپ مشغول به کاربودم ن جایی دیگه لذا باب این همه سال در خدمت شما همکاران عزیزبودم و همچنین رضایت کامل دارم از شغلم راننده اسنپ بودن درخواست وام ۱۰میلیونی روازتون دارم دستم به دامنتون همکاران یه همکار ازتون بنام من به مشکل سختی دچارشده خواهشمندم دستمو بگیرید.حرفی ندارم همتونو یجا دوست دارم.باتشکرفراوان
لطفن ب ماهم پیامک بدید ماهم کاربر فعال موتورسیکلت هستیم من هم نیاز شدید دارم ب وام میخام موتور مو عوض کنم لطفن ماروازیادنبرید سپاسگزارم
تواین اوضاع بد اقتصادی این کار اسنپ یه کار بسیار خوبیه چون بعداز یک ماه کارکردن ماشین تقریباً ۱۰تومن خرج داره
تواین اوضاع بد اقتصادی این کار اسنپ یه کار بسیار خوبیه
بنظرم نورچشمیها دعوتمیشن چوناگه بهامتیاز باشه امتیازبنده عالی هست و ۲سالهست باماشینخارجی دارم سرویس میدم.
برای مراحل ازدواج نیاز مالی شدید دارم
خیلیم عالی،باعث فعالیت بیشتر و روحیه بیشتر راننده ها میشه
باسلام و خسته نباشید منم نیاز مبرم به وام دارم برای تعمیر ماشینم تا به حال اصلا وامی بر نداشتم چطوری میشه منم وام بردارم لطفا راهنمایی کنید
سلام خیلی عالی شداحتیاج داشتم
وقتی طرحها رو به سختی میریم و اسنپ پاداشها رو نمیده اسمش چیه؟
وام پیشکش