باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

باسلام منم به این وام واقعا نیاز دارم تابحال اصلا وام برنداشتم برای تعمیر ماشین نیاز مبرم دارم لطفا راهنمایی کنید منم وام بردارم
سلام من ماشینم موتور سوزونده و بخاطر هزینش بیدارشدم اگه لطف کنید وام بدید واقعا ممنونم و سپاسگذارم
سلام من لازم دارم خیلی پول لازمم
سلام ازشما درخواست وام رو دارم بخاطر ماشینم که موتور سوزونده تشکر
سلام ماشینم موتور سوزونده لطفا بهم تعلق پیدا کنه وام بتونم اموراتمو بگذرونم تشکر از محبتتون
سلام خسته نباشید
اگه امکانی هست بنده را اولویت قرار دهید الان بدجوری بهش نیاز دارم
باتشکر
سلام کربسیار خوبی هست شمال تمام رانندگان اسنپ میشه چگونه باید اقدام کرد
هرکی راننده اسنپ هستش یا چک برگشتی داره و یا اقساط وام عقب افتاده . در این شرایط کسی نمیتونه از وام استفادا کنه .پس نتیجه میگیریم فقط سر راننده رو شیره میمالن
سلام چطور میتونم این وام را درخواست کنم؟لازمش دارم
سلام برای شرایط وام چه زمان و کی اطلاع رسانی میشود