باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

سلام ممنون از حمایت شما
ماشینم خرابه بدجور احتیاج دارم
سلام از سه سال پیش که اسنپ کار میکنم ماشینم به روغن سوزی افتاده الآنم مکانیک میگه بیست میلیون خرجشه کاش می تونستید این پول رو بهم وام بدید تا ماشینم رو درست کنم.با ده میلیون بازم کم میارم
باوام بنده موافقت کنید لطفا ازعید تاالان به دلیل خرابی خودرو بیکارم
سلام با تشکر از شما این شرایط خیلی خوب است ممنون از شما
سلام امیرمیرزائی
نیاز ب وام برای تعمیر ماشین دارم
باسلام.بنده برای تعمیر ماشینم به این وام نیاز دارم.
سلام واقعا دمتون گرم خیلی لازمش دارم
سلام اکه این کار درست باشه و اجرایی بشه واقعا عالی است فقط اگه امکانش بود مبلغ رو بیشتر میکردن خیلی خوب بود
۱۰ میلیون وام پیام اماده ثبت کردم اما جواب نیامده
با درود مریم جوهری هستم سرپرست خانوار حدود چهار سال فعالیت دارم اگر امکانش هست ثبت نام بشه چون خیلی نیاز دارم