باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رفاه بیشتر کاربران راننده، تسهیلات ویژهای را در قالب وام ۱۰ میلیون تومانی (بانک رسالت) را برای کاربران راننده واجد شرایط در سراسر کشور در نظر گرفته است.
یکی از اهداف اصلی و مهم باشگاه رانندگان بهبود معیشت و رفاه حال کاربران راننده و خانوادههای آنهاست. در همین راستا و با توجه به وضعیت اقتصادی، باشگاه رانندگان در نظر دارد وامهای قرضالحسنه با شرایط ویژه بدون نیاز به ارائه چک و بدون نیاز به ضامن را در اختیار کاربران راننده عزیز قرار دهد.
مبلغ وام قرضالحسنه رسالت ویژه کاربران راننده اسنپ، ۱۰ میلیون تومان است. کارمزد وام سالیانه ۲ درصد بوده که کاربران راننده در طول ۱۱ ماه بازپرداخت آن را میپردازند. همچنین فرآیند ثبتنام و دریافت وام کاملا آنلاین بوده و بدون دشواریهای پیدا کردن ضامن، فقط کافی است سفته موردنیاز برای دریافت وام را بهصورت آنلاین خریداری کنند.
اعتبارسنجی و بررسی شرایط کاربران راننده توسط باشگاه رانندگان انجام میشود و فقط کاربرانی که پیامک دعوت به دریافت وام بانک قرضالحسنه رسالت را دریافت کردهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات پس از امضای دیجیتال قرارداد، ظرف ۲۴ ساعت به حساب شما واریز خواهد شد.

باسلام بنده به این وام نیاز دارم ولی کاش مبلغشو بیشتر کنید،باتشکر
سلام کاش مبلغ وام یه مقدار بیشتر باشه تا بشه یه نیازی رو برطرف کنیم
سلام.کاره خوبیه بشرط اینکه شعار نباشه صد البته همکاران راننده برای خرید لوازم یدکی ماشین نیاز به این وام دارن.امیدوارم اجرا بشه خدا خیرتون بده
سلام من احتیاج به وام دارم ولی برام پیامک نیومده
سلام خیلی پول لازم دارم ممنون دستتون درد نکنه.
باسلام
طرح اسنپ بسیار عالی ست
باتشکر
باسلام
طرح بسیار خوبی ست
بنده درخواست وام دارم با وام درنظر گرفته شده میتوانیم نیازهای اولیه ماشین رو خریداری کنیم
باتشکر
باسلام
طرح بسیار خوبی ست
بنده درخواست وام دارم با وام درنظر گرفته شده میتوانیم نیازهای اولیه ماشین رو خریداری کنیم
باتشکر
سلام . خسته نباشید
خواهش میکنم بهم بگین چطور باید ثبت نام کنم
واقعا برای درست کردن کولر ماشین میخوام
برای خرید کمپرسور کولر
ازتون خواهش میکنم . ممنون
سلام
بسیار عالی بند الان پنج سال فعالت دارم اگه این کار بشه خیلی عالیه ولی اگه مبلغ بیشتر کنید خیلی بهتره