قرعهکشی نوروزی باشگاه رانندگان اسنپ، از امروز آغاز شد. با ثبتنام در این مسابقه برنده یک دستگاه دنا، ۱۰۰ میلیون تومان یا دهها میلیون تومان وجه نقد باشید.
باشگاه رانندگان اسنپ بهرسم هرسال قرعهکشی سال نو خود را با جوایز ویژه و استثنایی برگزار میکند. کاربران راننده در سفرهای روزهای پایانی سال، علاوه بر کسب درآمد در مسابقه بزرگ نوروزی اسنپ نیز شرکت میکنند.
برای اینکه شما یکی از برندگان جوایز «به مقصد بهار» باشید کافی است وارد لینک زیر شوید و با زدن روی «ثبتنام در مسابقه به مقصد بهار» کد ملی و شماره اسنپی خود را وارد کرده و ثبتنام کنید. یک بار ثبتنام کافی است.
پس از ثبتنام، برای شرکت در قرعهکشی هفتگی باید حداقل ۲۰ سفر در هر هفته انجام دهید و از سفر بیستم به بعد، هر سفر یک امتیاز اضافه برای شما محاسبه خواهد شد.
برای شرکت در قرعهکشی جوایز پایانی (یک دستگاه دنا و ۳۰۰ میلیون تومان) لازم است ۱۰۰ سفر اسنپی را در ۳ هفته برگزاری مسابقه، یعنی ۲۸ بهمن تا ۱۸ اسفند به پایان برسانید. با انجام ۱۰ سفر بینشهری در مدت برگزاری مسابقه هم میتوانید در قرعهکشی جوایز بزرگ پایانی شرکت کنید.
زمان برگزاری مسابقه و قرعهکشی
این مسابقه از ۲۸ بهمن آغاز شده و تا ۱۸ اسفند ادامه دارد. هر هفته قرعهکشی جوایز هفتگی انجام شده و هرچقدر سفرهای بیشتری در طول مدت برگزاری مسابقه بروید، شانس بالاتری برای برندهشدن در قرعهکشی خواهید داشت.
تمام قرعهکشیهای به مقصد بهار، بهصورت زنده در اینستاگرام باشگاه رانندگان برگزار میشود. قرعهکشی هفته اول ۶ اسفند، هفته دوم ۱۳ اسفند و لایو قرعهکشی جوایز بزرگ نهایی هم همراه برنامه ویژه عید و سورپرایزهای هیجانانگیز در روز ۲۳ اسفند پخش خواهد شد.
برای دنبالکردن زمان دقیق قرعهکشیهای هفتگی و نهایی و قرارگرفتن در جریان خبرهای داغ به مقصد بهار، صفحه اینستاگرام باشگاه رانندگان را دنبال کنید:
سلام من توقرعه کشی امتیاز دارم ولی هیچ کدی برام نیومده
سلام
اسنپ برام امتیاز داده توقرعه کشی ولی هیچ کدی برام نیومده
سلام من ۱۱۲ سفر موفق داشتم چرا برای من کد ارسال نشده چرا؟تو متن های بالا خوندم که اعلام داشتید طبق قوانین نبوده اگه طبق قوانین نبوده چطور مسافر به مقصدشان رسیده.اگه چند نفر کسیو ندارند درست نیست که حقشون خورده بشه.در ضمن من بالای ۱۰سفر بین شهری هم رفتم که مجددا دلیلی برای شرکت در قرعه کشی هستم .کدمنو لطف کنید بفرستید.لطفا اول بررسی کنید و ببینید درست میگم یا نه
سلام باتوجه به اینکه من کارمند هستم و از اسنپ هم استفاده میکنم تو این مدت ۱۱۲تا سفر رفتم ولی کدی برام نیومده و متون بالا رو که خوندم متوجه این شدم که اسنپ اعلام کرده که سفرها طبق قوانین صورت نگرفته چرا ؟روی چه دلیلی اعلام میکنید که ما قوانین رو رعایت نکردیم؟تازه اگه هم قوانین تو این ۱۱۲ تا سفر رعایت نشده من ۱۲سفر بیت شهری هم داشتم اونو چرا حساب نمیکنید؟ یه زحمت بکشید بگید علت ارسال نشدن کد برای ما چیه؟بند پ
سلام من سرویسامو بردم داخل برنامه هم میاد که چند تا سرویس بردین و چند امتیاز دارین ولی کدی ارسال نمیشه
سلام وقتتون بخیر فقط و فقط و فقط از اسنپ ممنونم نه بخاطر اینکه طرح گذاشته خیلی از اونایی که مثل من بیکارن رو سر کار آورده دست تک تک عزیزان را میبوسم خدا قوت
آقا چرا بعضی از راننده ها با این همه زحمتی که کشیدیم از قرعه کشی هفته سوم و نهایی حذف شدیم ِلطفا یکی جواب مارو بده
آقا خداوکیلی این درست نیست واسه چی ما که این همه زحمت کشیدیم نباید تو قرعه کشی شرکت کنیم خداییش کارتون درست نیست هفته اول و دوم کد قرعه کشی واسمون اومد ولی هفته سوم نیومده واقعا چرا؟
آقا خداوکیلی این درست نیست واسه چی ما که این همه زحمت کشیدیم نباید تو قرعه کشی شرکت کنیم خداییش کارتون درست نیست هفته اول و دوم کد قرعه کشی واسمون اومد ولی هفته سوم نیومده واقعا چرا؟
سلام من از ۲۸بهمن تا ۱۸ اسفند ۴۵۰ سفر رفتم ولی اصلا هیچ کدی برای من نیومده و فقط هفته ی اول کد برام اومد هیچی هم به اسمم در نیومد ممنون از لطف و مرحمت شما واقعا که