هنگام قبول سفرهای اسنپی، لزوم استفاده از مسیریاب به شدت احساس میشود. زمانی که میخواهید به مبدا مسافر برسید یا وقتی میخواهید مسافر را به مقصد مورد نظرش برسانید، بهتر است از مسیریاب استفاده کنید.
استفاده از مسیریاب باعث صرفهجویی در زمان و در نهایت موجب افزایش درآمد خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با مزایای استفاده از مسیریاب در سفرهای اسنپی و نحوه کار با آن همراه ما باشید.
مزایای استفاده از مسیریاب
استفاده از مسیریاب هنگام انجام سفرهای اسنپی مزایای مختلفی دارد که عبارتند از:
- صرفهجویی در زمان
- انجام سفر بدون معطلی در ترافیک
- کاهش استهلاک خودرو
- افزایش درآمد
- کاهش مصرف بنزین
- کاهش چشمگیر خطا هنگام رانندگی
آموزش کار با مسیریاب
پس از قبول سفر، گزینه «مسیریابی» در پایین صفحه نمایش داده میشود. پیش از شروع سفر، آن را لمس کنید تا بهترین مسیر به شما نمایش داده شود.
این کار را پس از رسیدن به محل مبدا و سوار شدن مسافر نیز انجام دهید. همچنین پیشنهاد میشود پس از مسیریابی گوشی را روی پایه قرار دهید!

آموزش ویدیویی کار با مسیریاب
مزایای کار با مسیریاب از دید کاربران راننده
کاربران راننده تجربیات مختلفی از کار با مسیریاب دارند. در این ویدیو مزایای استفاده از این قابلیت از زبان شما عزیزان بیان شده است.
سلام من هنگام کار با مسیریاب وقتی میگوید مسیر سریعتری پیدا شد کلمه جایگزین یا بی خیال در صفحه نمایش داده نمیشود چه کنم
سلام مسیر یاب من فقط علامت فلش آبی را دارد با اینکه برنامه نشان و بلد رو دارم فعال نمیشه لطفاً راهنمایی فرمایید
درود من چند روزه در اسنپ کار میکنم مشکلی که دارم مسیر یابی هست بعد از تایید درخواست مسافر روی فلش آبی کلیک میکنم ولی در پایین صفحه مسیر یاب رو ندارم و نمی توانم با راهنمایی اپلیکیشن از روی نقشه به مکان مسافر برم، مکان مسافر را در نقشه می بینم ولی با اینکه برنامه بلد و نشان رو دارم این برنامه ها فعال نمیشوند برای رسیدن به مقصد مسافر هم همین مشکل را دارم لطفاً راهنمایی فرمایید
دوست عزیز پس از قبول سفر، گزینه «مسیریابی» در پایین صفحه نمایش داده میشود. پیش از شروع سفر، آن را لمس کنید تا بهترین مسیر به شما نمایش داده شود. لینک آموزش کامل کار با مسیریاب ها: https://club.snapp.ir/drivers-training/navigation-app-walkthrough/
مسیریاب من پیاده رویه با ماشین نیس چکار کنم این مشگل برطرف بشه
خیلی تمیز خوبه
خیلی عالی
مسیریاب خیلی خوب است
خیلی عالیست چون هم از مصرف سوخت وهم از وقت وزمان صرفه جویی میشود ممنونم از لطف شما در اسنپ
باسلام احترام بنده برنامه این داشتم ولی پیام به روز رسانی برام اومد بروز رسانی کردم وتمام اطلاعات از اول وثبت نام جدید انجام دادم وتمام شد ولی برنامه برام باز نمیشه .حالا که وارد برنامه میشم میگه شماره موبایل خود وارد کنید در صورتی که من ثبت نام کامل انجام دادم .لطف کنید راهنمایی بفرمایید .ممنون
دوست عزیز لطفا از طریق شماره همراهی که هنگام ثبتنام ثبت نموده اید اقدام به ورود در اپلیکیشن نمایید.
سلام علیکم. وقت بخیر.
برای ثبت نام بعنوان راننده در اسنپ، جهت ارائه مدارک، معاینه ماشین هم الزامیست؟
یا اینکه کارت ماشین به اسم دیگری باشه چطور؟
دوست عزیز در حال حاضر جهت ثبتنام نیازی به ارائه معاینه فنی نمیباشد. همچنین مانعی برای اینکه ماشین به نام فرد دیگری باشد وجود ندارد. لطفا لینک زیر را جهت راهنمایی ثبتنام مطالعه نمایید.
https://snappdriver.co/?utm_source=google&utm_medium=banner&utm_campaign=20472834209-paid&utm_term=&utm_content=&utm_adgroup=&utm_audience=&utm_exid=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6c63BhAiEiwAF0EH1ChvSvHgZbXkN_lAIet76l1PHC-ITYvCIXvU9_X1ABICtt9xb8BsDRoCJcoQAvD_BwE