هنگام قبول سفرهای اسنپی، لزوم استفاده از مسیریاب به شدت احساس میشود. زمانی که میخواهید به مبدا مسافر برسید یا وقتی میخواهید مسافر را به مقصد مورد نظرش برسانید، بهتر است از مسیریاب استفاده کنید.
استفاده از مسیریاب باعث صرفهجویی در زمان و در نهایت موجب افزایش درآمد خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با مزایای استفاده از مسیریاب در سفرهای اسنپی و نحوه کار با آن همراه ما باشید.
مزایای استفاده از مسیریاب
استفاده از مسیریاب هنگام انجام سفرهای اسنپی مزایای مختلفی دارد که عبارتند از:
- صرفهجویی در زمان
- انجام سفر بدون معطلی در ترافیک
- کاهش استهلاک خودرو
- افزایش درآمد
- کاهش مصرف بنزین
- کاهش چشمگیر خطا هنگام رانندگی
آموزش کار با مسیریاب
پس از قبول سفر، گزینه «مسیریابی» در پایین صفحه نمایش داده میشود. پیش از شروع سفر، آن را لمس کنید تا بهترین مسیر به شما نمایش داده شود.
این کار را پس از رسیدن به محل مبدا و سوار شدن مسافر نیز انجام دهید. همچنین پیشنهاد میشود پس از مسیریابی گوشی را روی پایه قرار دهید!

آموزش ویدیویی کار با مسیریاب
مزایای کار با مسیریاب از دید کاربران راننده
کاربران راننده تجربیات مختلفی از کار با مسیریاب دارند. در این ویدیو مزایای استفاده از این قابلیت از زبان شما عزیزان بیان شده است.
من روی مسیر یاب میزنم برام درخواست اسنپ باز میشه و لطفا راهنمایی کنید
سلام روزتون بخیر
من روی مسیر یاب میزنم درخواست اسنپ برام باز میشه و مسیر یاب باز نمیشه و برای همین مجبور شدم چندین سفر ِلغو کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
وقت بخیر
من تازه برنامه رونصب کردم همه کارا روهم انجام دادم ولی بعد ازاین که قبول سفر رومیزنم ومسیریابی میاد میزنم رواون ازبرنامه میندازه بیرون وگوشی قفل میکنه مجبورشدم لغوسفر بزنم تامسافر اذیت نشه لطفا راهنمایی کنید
اموزنده بود مرسی
مرسی اموزنده بود
عالی بود ممنون
عالی بود من به همین طریق کار میکنم .
بسیار عالی متوجه شدم
ممنون
Gztirdad@gmail.com
من بامسریاب میرم
مسافر میزنه مسیریابی اشتباه
این درست نیست کار مسافر