کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ علاوه بر درآمدهای روزانه خود، از تسهیلات و مزایای گوناگون و متنوعی برخوردار میشوند. یکی از این مزایا طرحهای تشویقی است که برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است. کاربران راننده با انجام طرحهای تشویقی و رسیدن به هدف اعلامشده میتوانند علاوه بر درآمد خود، پاداش نیز دریافت کنند.
در اپلیکیشن کاربران راننده اسنپ، میتوانید در جریان جزئیات طرحهای تشویقی و وضعیت پرداخت آن قرار بگیرید. اما پیش از معرفی این بخش لازم است ابتدا در مورد ماهیت طرحهای تشویقی چند نکته را یادآوری کنیم.
طرح تشویقی چیست؟
کاربران راننده اسنپ در جریان فعالیتهای روزانه، مشمول طرحهای تشویقی میشوند. برای انجام طرحهای تشویقی کافی است تعداد سفرهای مشخص را در بازه زمانی اعلام شده انجام دهید. در صورت رسیدن به هدف، مبلغ مشخصی به عنوان پاداش به کاربر راننده تعلق میگیرد. این طرحها از طریق پیامهای داخل اپلیکیشن به اطلاع کاربران راننده میرسد.
به عنوان مثال پیام داخل اپلیکیشن به کاربر راننده اعلام میکند در صورتی که از ساعت ۱۵ تا ۲۲ موفق به انجام ۱۵ سفر شود مبلغی به عنوان پاداش دریافت میکند. همچنین اگر در همین بازه زمانی ۲۰ سفر موفق داشته باشید، مبلغ بیشتری پاداش دریافت خواهید کرد.
طرحهای تشویقی را از کجا ببینیم؟
در بهروزرسانی جدید اپلیکیشن رانندگان اسنپ،طرحهای تشویقی به جای پیامک از طریق پیامهای داخل اپلیکیشن به کاربر راننده اطلاعرسانی میشود. شما عزیزان میتوانید پس از ورود به اپلیکیشن کاربران راننده، گوشه پایین سمت راست، با انتخاب گزینه «طرحهای تشویقی»به لیست طرحهای تشویقی دسترسی داشته باشید.
پس از لمس گزینه «طرحهای تشویقی»، کاربران راننده میتوانند طرحهای تشویقی فعلی، طرحهای تشویقی که به زودی فعال میشوند و همچنین طرحهای پیشین را مشاهده کنند.

سلام و عرض ادب این طرح تشویقی چرا برایه یه سری از شهر ها فعال نمیشه مثلا من تو پاکدشت کار میکنم اصلا طرح تشویقی نمیزنه میشه بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
علیرضا عزیزبه صورت دوره ای برای همه کاربران راننده فعال اسنپ فعال میشود علاوه بر درآمدهای روزانه خود، از تسهیلات و مزایای گوناگون و متنوعی برخوردار میشوند
سلام وقت بخیر این طرح تشویقی که برای من فعال شده اصلا من در تهران فعالیت ندارم خواهشاً این طرح تشویقی من رو عوض کنید
میلاد عزیز برای بررسی و تغییر محل فعالیت خود در ناوگان اسنپ با خدمات پشتیبانی غیر حضوری در ارتباط باشید
https://club.snapp.ir/online_support/
سلام خسته نباشید خیلی خوب و عالی
سلام طرح تشویقی من را فعال کنید ممنون میشوم
اقای روزبهانی عزیز طرح تشویقی برای کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ به صورت دوره ای ارسال میشود و علاوه بر درآمدهای روزانه خود، از تسهیلات و مزایای گوناگون و متنوعی برخوردار میشوند.
سلام قبلاً واسم طرح تشویقی داشتم اما الان یک ماه هست هیچ طرحی نمیاد.
وحید عزیز طرحهای تشویقی اسنپ در انواع مختلف و برای افزایش درآمد شما کاربران عزیز فعال در ناوگان ارائه میشوند در اپلیکیشن کاربران راننده اسنپ زمانی که طرح جدیدی برای راننده فعال میشود، در صفحه اصلی اپلیکیشن قسمت پایین سمت چپ، روی گزینه طرح تشویقی یک نقطه قرمز به نمایش درمیآید. این روش برای سهولت و آگاهی بهموقع از طرحهای تشویقی در نظر گرفتهشده است.
سلام برای بنده طرح تشویقی فعال نشده
سلام
طرح تشویقی خیلی خوب است به راننده انگیزه می دهد
منوچهر عزیز طرح تشویقی برای کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ به صورت دوره ای است و علاوه بر درآمدهای روزانه خود، از تسهیلات و مزایای گوناگون و متنوعی برخوردار میشوند.
سلام چرا هزینه طرح تشویقی به حساب بانکب واریز نمیشود
یوسف عزیز پس از انجام بررسیها، اگر طرحها را در چارچوب قوانین اسنپ انجام داده باشید، پاداش طرح تشویقی برایتان واریز خواهد شد
برای واریز طرح پاداش حساب بانکی خود را بررسی کنید در غیر اینصورت در برنامه خود ثبت درخواست انجام دهید تا توسط پشتیبانی بررسی شود
سلام خسته نباشید چرا برای من طرح نمیاد
حامد عزیز طرح تشویقی برای کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ به صورت دوره ای ارسال میشود