بهرسم هر سال، امسال هم به مقصد بهار باکسکلاب را از تاریخ ۴ تا ۲۴ اسفند به مدت ۲۰ روز، با بیش از ۱.۵ میلیارد تومان جوایز نقدی برای ۱۵۵ برنده خوششانس از بین کاربران موتورسوار و راننده اسنپباکس خواهیم داشت.
امسال در کنار هم روزهای سرد زمستان را با این هدایا بهیادماندنیتر میکنیم و سبزی بهار را زودتر از هر سال و سبزتر از قبل برایتان به ارمغان میآوریم.
جوایز به مقصد بهار اسنپباکس
جوایز به دو صورت جوایز هفتگی و جوایز بزرگ نهایی در نظر گرفته شده است.

جایزه ویژه کاربران موتورسوار و راننده فعال اسنپباکس در سال ۱۴۰۳
برای قدردانی از کاربران موتورسوار و راننده فعال اسنپباکس که در سال ۱۴۰۳، بیشترین تعداد سفر و بالاترین درآمد را داشتهاند، جوایز زیر تقدیم میشود:

شرایط شرکت در قرعهکشی
- حداقل درآمد هفتگی ۵۰۰ هزار تومان (معادل ۱ امتیاز)
- هر ۱۰۰ هزار تومان درآمد بیشتر (معادل ۱ امتیاز)
برای ورود به قرعهکشی جوایز هفتگی کافی است حداقل درآمدتان در آن هفته، ۵۰۰ هزار تومان باشد که معادل یک امتیاز در نظر گرفته میشود. بعد از رسیدن به این درآمد، هر ۱۰۰ هزار تومان درآمد بیشتر هم معادل ۱ امتیاز است که بهصورت هفتگی محاسبه میشود.
بهعنوان مثال اگر در هفته اول یک میلیون و دویست هزار تومان درآمد داشته باشید، تعداد امتیاز شما در قرعهکشی هفته اول ۸ امتیاز خواهد بود.
توجه داشته باشید امتیازهای هفتگی، به هفته بعد منتقل نمیشود؛ اما در مجموع امتیازهای قرعهکشی نهایی محاسبه خواهد شد.
شما میتوانید با سفرهای بیشتر و کسب درآمد بالاتر، شانستان را برای برندهشدن بالا ببرید و به جوایز هیجانانگیز به مقصد بهار ۱۴۰۴ نزدیکتر شوید.
زمان برگزاری قرعهکشیهای هفتگی و اعلام برندگان
قرعهکشیهای هفته اول، دوم و سوم به مقصد بهار، هر یکشنبه برگزار شده و نتیجه آن از طریق اینستاگرام و سایت باکسکلاب به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید. قرعهکشی جوایز نهایی هم، در روز ۲۱ فروردین ۱۴۰۴، بهصورت زنده از اینستاگرام اسنپباکس پخش خواهد شد.
- هفته اول : یکشنبه ۱۲ اسفند
- هفته دوم: یکشنبه ۱۹ اسفند
- هفته سوم: یکشنبه ۲۶ اسفند
- قرعهکشی نهایی: ۲۱ فروردین
برای دنبالکردن زمان دقیق قرعهکشی و قرارگرفتن در جریان خبرهای داغ به مقصد بهار امسال، صفحه اینستاگرام باکسکلاب را دنبال کنید:
سلام ممنون خسته نباشید
اگر درست باشد ممنون که دم عید به فکر اسنب باکس هستید
سلام خسته نباشید ممنون ازهمه شما عزیزان دمتون گرم 😍
سلام
خسته نباشید که همه جوره و همه وقته حواستون به راننده ها هست مخصوصاً این دم عیدی
پیشاپیش به نوبه خودم به تمام پرسنل زحمت کش اسنپ عید رو تبریک میگم🌹❤️
سلام به همه ی همکاران عزیز وهمه عوامل اسنپ ایران
ممنونم که هوایی تمام سفیران اسنپ را دارید.انشالله که سال خوب و خوشی داشته باشید درکنار خانواده های محترمتان.سجاد یعقوبی هستم ..مشهد مقدس..
سلام وعرض ادب
فقط میخواستم بگم که کرایه ها خیلی پایین است
مخصوصا سفارشات سوپر مارکت لطفاً تجدیدنظر
بفرمایید سپاسگزارم
برا همه آرزوی برنده شدن دارم
سلام خدا قوت ممنون که تواین شرایط به فکر ما هستین تشکر بزرگواران عزیز
سلام وعرض ادب خداقوت به شما بزرگواران خیلی ممنون که همراه ماهستین تاماقوت قلب بگیریم تواین برف وبوران وخسته نشیم بتونیم به بهترین نحوه کارمون رو انجام بدیم ونان حلال سرسفرهامون ببریم وخدا رو شاکریم که درخدمت شما هستیم تشکر
سلام من اینستا گرام ندارم چطوری میتونم از اسامی برندگان مطلع بشم؟
امیر حسین عزیز قرعه کشی های هفته اول، دوم و سوم به مقصد بهار، هر یکشنبه برگزار شده و نتیجه آن از طریق اینستاگرام و سایت باکس کلاب و همچنین بصورت پیامکی به اطلاع شما خواهد رسید