شما به قسمت بیست و پنجم رادیو اسنپ گوش میکنید:
جدیدترین قسمت رادیو اسنپ مثل همه مسائل این روزها، تحت تاثیر شیوع ویروس کروناست. با این تفاوت که در قسمت بیست و پنجم، آموزشهای ویژه کاربران راننده را مرور میکنیم و راههای پیشگیری از ابتلا به این ویروس را بررسی خواهیم کرد. پس همه با هم علیه کرونا.
رادیو اسنپ برنامهی ویژهای برای کاربران راننده اسنپ است و بخشهای متنوعی از جمله تعمیرگاه اسنپ و آموزشگاه اسنپ را در خود دارد. هر یک از این بخشها تعریف خاصی دارند؛ مثلا در بخش تعمیرگاه اسنپ، ترفندهای تعمیر و مراقبت از خودرو را میشنوید و در بخش آموزشگاه، مهارتهای عمومیتری را با هم مرور میکنیم. علاوه بر موارد اینچنینی که جنبهی آموزشی دارند، با گوش دادن به رادیو اسنپ در جریان اخبار باشگاه رانندگان هم قرار میگیرید. بخش جذاب دیگری به نام دربست هم در رادیو اسنپ داریم که در آن، مخاطب صدای شما رانندگان هستیم.
رادیو اسنپ به صورت هفتگی منتشر میشود. اگر دوست دارید در رادیو اسنپ بعدی شنیده شوید، میتوانید صدای ضبط شدهی خودتان را در قالب یک فایل صوتی به آیدی تلگرام Radiosnapp_dc بفرستید. منتظر شنیدن صدای گرم شما رانندگان عزیز اسنپ هستیم.
سلام من هم کارت ملی هم کارت عابر بانک دارم ولی تا حالا یه لیترم برام بنزین نیومده چه خاکی بسرم کنم من تاکسی دارم دلیل ممکنه این باشه که من خودم تاکسی دارم و با تاکسی تاکسی اینترنتیم هستم؟
سلام پیام عزیز
تاکسی ها از سهمیه تاکسی رانی استفاده می کنند
سلام خسته نباشید مسولین چرا تا حالا به بنده یک لیتر سهمیه بنزین دریافت نکردند میشه کسی پیگیر بشه میگن باید شماره کارت بانک وکدملی یکی باشه من چون بخاطر مشکلاتی حسابم مسدوده فعلا تاحالا هرچی شماره کارت میدم متاسفانه کسی پیگیر نیست یک لیتر بنزین در راه خدا بهم بدید ماشینم تک سوزه در نمیاره بقران به پیغمبر کمک کنید بهم
سلام جناب امیری
پیرو راه اندازی سامانه سماس، واریز اعتبار سهمیه سوخت بر اساس شماره کارت ملی انجام خواهد شد.
می تونید برای استفاده از سهمیه اعتبار سوخت از همه کارتهای بانکی که به نام شما صادر شده است استفاده کنید