«سفر به سلامت» جدیدترین طرح باشگاه رانندگان برای رفاه حال کاربران راننده فعال در ناوگان اسنپ است. باشگاه رانندگان اسنپ با توجه به شرایط ویژه در مورد گسترش و شیوع ویروس کرونا اقدام به توزیع ملزومات بهداشتی و استریل برای پیشگیری و مقابله با این ویروس کرده است.
قرار است سفر به سلامت، در چند مرحله اجرا میشود. در مرحله اول وانتهایی با نشان اسنپ در سطح شهر، بستههای بهداشتی شامل ماسک، دستکش یکبار مصرف و یک برگه آموزشی نحوه صحیح استفاده را به صورت رایگان در اختیار کاربران راننده قرار میدهند. مراحل بعدی، پس از توزیع ملزومات بهداشتی، اجرا خواهد شد که بعد از تهران، زمان اجرای آن در دیگر شهرها نیز اطلاعرسانی میشود.
همچنین از اواخر هفته جاری ونهای مجهز در تهران و چند شهر دیگر وظیفه ضدعفونی کردن خودروها را بر عهده میگیرند. باشگاه رانندگان اسنپ در راستای رسالت همیشگی خود در قبال کابران راننده، این روزها تلاش میکند به سهم خود در جهت پیشگیری از این بیماری گام بردارد.
شما کاربران راننده عزیز برای اطلاع از روشها و راهکارهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا میتوانید توصیهها و نکات آموزشی باشگاه رانندگان اسنپ را مطالعه کنید.
سلامتی و موفقیت را برای شما عزیزان آرزومندیم.
سلام وقتتون بخیر من کرونا گرفتم نمیتونم مسیر بردارم چیکار کنم
باسلام اساتید محترم چه موقعی طرح سفر سلامت در زنجان انجام میشود، باتشکر
چرا این اقلام در پرند توزیع نشده؟ آیا ما درخطر نیستیم یا کلاً حساب نیستیم؟????
سلام با امدن ویروس کرنا درخواست کم شده نمیشه کرایه ها افزایش داشته باشند
سلام کاربر عزیز
محاسبه قیمت ها در اسنپ باتوجه به معیارهای مختلفی مانند مسافت، ترافیک، زمان، شرایط جوی، تعداد درخواست سفر در مقصد، میزان عرضه و تقاضا و … در نظر گرفته می شود. قیمت گذاری در اسنپ اهرمی است برای توازن بین عرضه و تقاضا
من تهرانم از کجا باید ماسک بگیرم این ماشینایى که پخش میکنن کجا هستن.
سلام علی جان
فاز اول این طرح در تهران به اتمام رسید
سلام چرا تو این بحران کرایه ها کم شده تو این بحران چون برای رانند انجام وظیفه تو این بحران شرایط خیلی سخته انجام وظیفه شرکت محترم اسنب به رانندگانت برس
سلام.وقت بخیر.چطور از این خدمات استفاده کنیم.????
کجاتوزیع میشه اقلام بهداشتی؟ آیابهترنیست به رانندگان اطلع بدن ازطریق پیامک چون ماکه نمیدونیم کجاتوزیع میشه. ممنون
سلام الان چند روزه به خاطر کرونا سفری نرفتم میخوام ببینم چی میشه حذف نمیکنه اسنپ برای این شرایط چکار کنیم؟
سلام علی جان
شما هر زمان که مایل بودید، می تونید اسنپ رو روشن کنید و فعالیتتون رو ادامه بدید