آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکس

راهنمای مشاهده طرح‌های تشویقی در اپلیکیشن اسنپ‌باکس

لویالتی

فعالیت در اسنپ‌باکس علاوه بر کسب درآمد روزانه و مستمر، تسهیلات و مزایای گوناگونی دارد. یکی از این مزایا طرح‌های تشویقی است که برای شما کاربران موتورسوار و راننده عزیز در نظر گرفته شده است.

کاربران موتورسوار و راننده با انجام طرح‌های تشویقی و دستیابی به اهداف مشخص شده، علاوه بر کسب درآمد، مبلغی را نیز به‌عنوان پاداش دریافت می‌کنند. به طور مثال اگر ۲۰ سفر اسنپ‌باکس را در مدت‌زمان مشخص شده انجام دهید، علاوه بر دریافت هزینه سفر، مبلغی را نیز به‌عنوان پاداش دریافت خواهید کرد.

در اپلیکیشن کاربران موتورسوار و راننده اسنپ‌باکس، می‌توانید در جریان جزئیات طرح‌های تشویقی و وضعیت پرداخت آن قرار بگیرید. در ادامه این مطلب با طرح‌های تشویقی بیشتر آشنا می‌شویم و نحوه مشاهده این طرح‌ها در اپلیکیشن را باهم بررسی می‌کنیم.

طرح تشویقی چیست؟

کاربران موتورسوار و راننده اسنپ‌باکس در جریان فعالیت‌های روزانه، مشمول طرح‌های تشویقی می‌شوند. برای انجام طرح‌های تشویقی کافی است تعداد سفرهای مشخص را در بازه زمانی اعلام شده انجام دهید. در صورت رسیدن به هدف، مبلغ مشخصی به‌عنوان پاداش به شما تعلق می‌گیرد. این طرح‌ها از طریق پیام‌های داخل اپلیکیشن به اطلاع کاربران راننده می‌رسد.

چه کسانی مشمول طرح‌های تشویقی می‌شوند؟

همه کاربران موتورسوار و راننده اسنپ‌باکس، می‌توانند مشمول طرح‌های تشویقی شوند. این طرح‌ها به‌صورت دوره‌ای از طریق اپلیکیشن به کاربران راننده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

طرح‌های تشویقی اپلیکیشن اسنپ‌باکس را از کجا ببینیم؟

در صفحه اصلی اپلیکیشن کاربران موتورسوار و راننده اسنپ باکس، قسمت بالا سمت چپ، «پاکت‌نامه» را لمس کرده و وارد بخش پیام‌های داخل اپلیکیشن شوید.

راهنمای مشاهده طرح‌های تشویقی در اپلیکیشن اسنپ‌باکس باشگاه رانندگان اسنپ

در بخش پیام‌های داخل اپلیکیشن فهرست طرح‌های تشویقی که برایتان ارسال شده مشاهده می‌کنید. با لمس هر کدام از طرح‌ها جزئیات طرح به‌نمایش درمی‌آید.

نکات مهم درباره طرح‌های تشویقی اسنپ‌باکس

• پاداش طرح‌های تشویقی فقط برای کسانی واریز می‌شود که قوانین و چارچوب‌های انجام صحیح طرح‌های تشویقی را رعایت کنند.
  • بازه زمانی انجام سفرهای طرح تشویقی مشخص است و لازم است حتما در زمان تعیین شده انجام شوند. ثبت‌ به‌موقع مراحل سفر، نشان می‌دهد همه مراحل در زمان صحیح در اپلیکیشن ثبت شده است.
  • مبالغ پاداش طرح‌های تشویقی حداکثر تا ۴ روز کاری به حساب کاربری شما افزوده می‌شود.
آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۹ دیدگاه)

1. سلام یه سوال این امکان این هست که در یک روز دو تا طرح تشویقی شامل کاربر بشه مثلا هم طرح جابه جایی بسته و هم طرح سوپر مارکت انجام بدیم؟؟

2. با سلام و احترام
    ضمن خسته نباشید

گمان کنم بهتر است در پایان هر روز کاری زمانی مشخص برای اعلام طرح های تشویقی روز بعد در نظر گرفته شود.
    این اتفاق کمک می کند تا رانندگان محترم بتوانند برای روز کاری آینده خود از پیش تصمیم گیری کنند
    سپاسگزارم

3. سلام،اسنپ که هر نقد و پیشنهادی بدیم انجام نمیشه،ولی به هر حال،
    1به جای تعداد مشخص و مبلغ مشخص مثال ۱۰ سفر ۸۰ تومان ،بابت هر سفر مبلغی در نظر گرفته مثال راننده ۱ سفر هم انجام داد فلان مبلغ اتفاقا بازدهی بیشتری داره
    2سفر های دو مقصدی باید اونم ۲ سفر محسوب بشه که متاسفانه ۱ سفر حساب میشه،دلیلی هم اسنپ نمیگه که چرا تک سفر محسوب میشه،چه داستانی داره خدا داند

4. سلام به من گفتن به ثبت نام ۸۰تاسفربرید ۲میلیون تومان پاداش میگیری نه تنها پاداشی نگرفتم بلکه پیامی هم مبنی براین که پاداش تعلق بگیره نیامده فقط گول زدنه آیا ممنون میشم پیگیری کنید

5. درود، برا من از طریق پیامک میومد فقط، که یک هفتس قطع شده هیچ پیامک طرح تشویقی برای من نمیاد و بدونه این طرح ها اصلا نمیصرفه.. نه پیامک های تبلیغاتی سیمکارتم بستس نه هیچ مشکل دیگه ای از طرف من وجود داره

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا