خدمات رفاهی

خرید آنلاین پوشاک خانواده

فروشگاه «دلیچی»

باشگاه رانندگان در همکاری با فروشگاه اینترنتی «دلیچی»، تسهیلات ویژه‌ای را برای خرید آنلاین محصولات این مجموعه برای کاربران راننده سراسر کشور فراهم کرده است.

انواع پوشاک، کیف و کفش زنانه، مردانه و بچگانه، لوازم آرایشی و بهداشتی، عطر، زیورآلات و… با تخفیف 30 درصدی کاربران راننده اسنپ

امتیازات طرح

امتیازات طرح

• 30 درصد تخفیف خرید تمام محصولات سایت دلیچی
  • ارسال رایگان برای خریدهای بالای 800 هزار تومان
  • امکان بازگشت کالا تا ۱۰ روز پس از خرید (در صورتی‌که استفاده نشده باشد)
  • در صورت ایراد محصول، هزینه بازگشت کالا پس از اطلاع به فروشگاه (تا ۱۰ روز) به عهده دلیچی است.
  • ویژه شما کاربر راننده و خانواده محترمتان

برای شروع خرید از لینک زیر شوید. از لینک زیر کد تخفیف اختصاصی خود را دریافت کرده و پس از تکمیل خریدتان، کد تخفیف را پیش از مرحله پرداخت وارد کنید.

کد تخفیف اختصاصی کاربران راننده

SNP30

#

کپی کردن

در صورت برخورد با هرگونه اختلال در فرآیند خرید، با شماره پشتیبانی سایت دلیچی تماس بگیرید.

شرایط استفاده

شرایط استفاده

• مهلت استفاده از تسهیلات فروشگاه اینترنتی دلیچی تا 26 اسفند ۱۴۰۳ است.
  • برای استفاده از این تسهیلات لازم است اپلیکیشن راننده شما فعال باشد.
ساعات مراجعه

ساعات مراجعه

• خرید از فروشگاه اینترنتی دلیچی، هر روز هفته و 24 ساعته، به‌صورت آنلاین از نشانی سایت این فروشگاه امکان‌پذیر است.

امتیازات طرح

شماره پشتیبانی سایت

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۸ دیدگاه)

1. سلام.ماشهرستان هستیم شرایطمون شاید جور نباشه به مرکز استان بریم واسه این خدماتی که اسنپ گذاشته .واسه خودرویی یا خدمات دیگه برای من و رانندگان شهرستانی خیلی سخت هستش ابن همه مسیر را بریم وبرگردیم.اگه بتونید این خدمات رو توی شهرستان خودم بزارین خیلی بهتر هستش.ممنونم

2. سلام.ماشهرستان هستیم شرایطمون شاید جور نباشه به مرکز استان بریم واسه این خدماتی که اسنپ گذاشته .واسه خودرویی یا خدمات دیگه برای من و رانندگان شهرستانی خیلی سخت هستش ابن همه مسیر را بریم وبرگردیم.اگه بتونید این خدمات رو توی شهرستان خودم بزارین خیلی بهتر هستش.ممنونم

3. سلام شما رو قرآن درمورد تخفیفات بی خیال بشید به فکر راننده ها یکم باشید ماکسیم داره خدایی خوب کار میکنه حداقل سفرهای خارج از شهری از یک شهر به شهر دیگه رو برای همه بخصوص این بنده باز بزارید برای همه استان ها سهمیه بنزین وپاداش اولیه که یادتون رفته خواهشن رسیدگی کنید از مسافر درخواست امتیاز رو بدهید تا سفر بعدی از مسافر منکه خدایی دق شدم

4. سلام شما رو قرآن درمورد تخفیفات بی خیال بشید به فکر راننده ها یکم باشید ماکسیم داره خدایی خوب کار میکنه حداقل سفرهای خارج از شهری از یک شهر به شهر دیگه رو برای همه بخصوص این بنده باز بزارید برای همه استان ها سهمیه بنزین وپاداش اولیه که یادتون رفته خواهشن رسیدگی کنید از مسافر درخواست امتیاز رو بدهید تا سفر بعدی از مسافر منکه خدایی دق شدم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00