شاید شنیده باشید که رانندگی با نحوه رفتار و شخصیت افراد ارتباط معناداری دارد. مثلا خلق و خوی همین حالای شما میتواند روی رانندگیتان تاثیرگذار باشد. خوشحالی یا خشم، معمولا باعث رانندگی در سرعتهای بالا شده و از طرف دیگر افسردگی میتواند باعث رانندگی آرام شود.
برای عصبانی کردن بعضی افراد فقط کافی است از آنها سبقت بگیرید یا با سرعت کمتری جلوی اتومبیلشان رانندگی کنید، آن وقت است که با کمترین فاصله به اتومبیلتان نزدیک شده و یک سره نور بالا میزنند!
کاربران راننده اسنپ با یک شغل چالشبرانگیز دستوپنجه نرم میکنند و با عموم افراد در طول روز سروکار دارند، از این رو ما در این پست به نکاتی اشاره کردیم که در نظر گرفتن آنها به داشتن ارتباط بهتر با مسافر و رانندگی مناسب کمک میکند و درنهایت امنیت و آرامش شما را تامین خواهد کرد.
با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.
ثبت دیدگاه
ما همیشه سعی میکنیم رفتار مناسب با مسافران داشته باشیم
ما همیشه سعی میکنیم رفتار مناسب با مسافران داشته باشیم
خدایی همش حق به مسافرا ندین…خدا شاهده ازاین به بعد هر مسافری سوار کنم خوب هم باشه نقاط منفی رومیزنم اگه اینجوریه…اجباری هم نیست کار کنم یا نه چون شغل سومم هست …یاحق
خدایی همش حق به مسافرا ندین…خدا شاهده ازاین به بعد هر مسافری سوار کنم خوب هم باشه نقاط منفی رومیزنم اگه اینجوریه…اجباری هم نیست کار کنم یا نه چون شغل سومم هست …یاحق
سلام چگونه لاستیک از اسنپ کارفیکس خریداری کنم لطفا راهنمایی کنید
همایون جان لطفا وارد سایت اسنپ کارفیکس شوید
لینک داخل بیو صفحه driverssnapp و کانال تلگزام سراسری قرار دارد
سلام چگونه لاستیک از اسنپ کارفیکس خریداری کنم لطفا راهنمایی کنید
همایون جان لطفا وارد سایت اسنپ کارفیکس شوید
لینک داخل بیو صفحه driverssnapp و کانال تلگزام سراسری قرار دارد