کاربران موتورسوار و راننده اسنپباکس، اکنون خدمتی جدید به اپلیکیشن افزوده شده است که با کمک آن میتوانید سریعتر و آسانتر از گذشته، مدارک و اطلاعات مورد نیاز را به پشتیبانی ارسال کنید.
شما کاربران عزیز لازم است جهت بهرهمندی از تسهیلات و مزایای باشگاه رانندگان، از طریق بخش «تکمیل مدارک» در اپلیکیشن، مدارک خواسته شده را ارسال کنید.
نکته مهم: آن دسته از کاربرانی که تاکنون از طریق بخش «خدمات آنلاین تکمیل مدارک» مدارک خود را ارسال کردهاند، لازم است یکبار دیگر مدارک را از طریق اپلیکیشن برای ما ارسال و در سیستم ثبت کنند.
در این مطلب شیوه صحیح ارسال و بارگذاری مدارک موردنیاز را در اپلیکیشن اسنپباکس به شما آموزش میدهیم.
آموزش گامبهگام ارسال مدارک از طریق اپلیکیشن اسنپباکس
قبل از شروع ارسال مدارک، اپلیکیشن خود را از طریق لینک زیر بهروزرسانی کنید.
ابتدا به صفحه اصلی اپلیکیشن ویژه رانندگان اسنپباکس، بروید. سپس آیکونی که در بالای صفحه، به شکل سه خط روی هم نمایش داده میشود را مطابق تصویر لمس کنید.
حالا گزینه «مشخصات» را انتخاب کنید. سپس دکمه «تکمیل اطلاعات» را لمس کنید.
در این قسمت گزینه «مدارک» را لمس کنید.
حالا به ترتیب مدارک درخواست شده را بارگذاری کنید. دقت داشته باشید که از اصل هر مدرک عکسبرداری کنید. مدارک ارسالی نباید پاره یا مخدوش باشند. همچنین لازم است که اطلاعات مدارک در عکس، قابل خواندن و مشاهده باشند. اطلاعات درج شده در هر مدرک نیز باید به صورت کامل در عکس قابل مشاهده باشد.
برای ارسال تصاویر، دکمه «عکسبرداری» را لمس کنید.
با ارسال هر عکس، دکمه بارگذاری را بزنید. هنگام بازگشت به صفحه قبلی، مدرک بعدی را به همین روش ارسال کنید.
وقتی به آخر صفحه رسیدید و همه عکسها را مطابق با شرایط استاندارد ارسال کردید، در نهایت دکمه «تایید» را برای ارسال لمس کنید.
در این مرحله یکبار دیگر سیستم از شما درباره صحت عکسهای ارسالی سوال میپرسد. اگر اطمینان دارید که از مدارک موردنیاز به درستی عکسبرداری کردهاید، دکمه «تایید نهایی» را لمس کنید.
در آخر به صفحه قبلی یعنی صفحه تکمیل مدارک باز میگردید و پیام ارسال موفقیتآمیز مدارک را مشاهده میکنید.
اسنپ ۵ ماه هست میخوام مدارک را بگیرم .۵ ماه هست کردین من رو . همه چیز حضروریه مدارک اینترنتی .اخه اینترنتی برنامه گیره .
باعرض سلام من عکسه مدارک روبرمیدارم موقع تاییدعکس مینویسه اسنپ متوقف شده ازبرنامه میادبیرون دلیلش چیه ممنون میشم راهنماییم گنین
سلام.بنده رو مسدود کردید خدا خیرتون نده سو پیشینه هم گرفتم و هر کار میکنم عکسشو بفرستم نمیشه چرا اذیت میکنید
من حسابم ب خاطر واضح نبودن عکس کد ملی مسدود شده هر چی هم از سایت میرم داخل نمیره پشتیبانی هم میگه از داخل خود اپلوکیشن برو آخه بابا داخل نمیره جون مادرتون ی کاری برام بکنید من اجاره خونه باید بدم خواهش میکنم کمک کنید بهم
با سلام
راننده اسنپ باکس هستم باکسم خراب شده چطور میتونم تهیه کنم مجدد؟